Şimdi Ara

Assassin's Creed 2 (ÇIKTI) (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
1
Favori
113.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet geçtim sağolGeçen yaz pc yüzünden yarıda bırakmıştım zevk alamamıştım ama ne zevkli oyunmuş yahu
  • arkadaşlar villanın gelirini almak için alla villaya mı gitmek lazım.yani kendi cebimize yönlendiremiyor muyuz parayı?
  • Villaya gitmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasuh48

arkadaşlar villanın gelirini almak için alla villaya mı gitmek lazım.yani kendi cebimize yönlendiremiyor muyuz parayı?

evet villaya gitmek gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskinbalta

burada çıldırdım resmen

:

bu nedir ya koptum resmen

• quote:

burada çıldırdım resmen

:

burayı geçene kadar bende kafayı yemiştim resmen...
  • quote:

quote:

burada çıldırdım resmen

:

Oyundan sıkıldığım tek yerdi burası.Kontroller 2 yerde sapıtıyor,ama sonunda Altair'in zırhını almak var

• Ben orada hiç zorlanmamıştım, hatta net hatırlıyorum çok şaşırmıştım zorlanmadığıma.
  • oyun iyice saçmaladı ya ben böyle saçma yan görevler görmedim hayatımda.bu deli şaçması yan görevleri yapmasak ne olur(assassins contract mıdır nedir)
  • quote:

oyun iyice saçmaladı ya ben böyle saçma yan görevler görmedim hayatımda.bu deli şaçması yan görevleri yapmasak ne olur(assassins contract mıdır nedir)

Yan görevlere hiç bulaşmadım ben.Sevmediysen sadece ana hikayeyi oyna biter bitmez Brotherhood'a başlayınca çok gaza gelirsin.Oyunu ortadan 2 ye bölmüşler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

quote:

burada çıldırdım resmen

:

Oyundan sıkıldığım tek yerdi burası.Kontroller 2 yerde sapıtıyor,ama sonunda Altair'in zırhını almak var

Burada fazla oyalanırsanız güzel bir sürpriz var.

• O Ps3 sürümünde değil miydi sadece?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

oyun iyice saçmaladı ya ben böyle saçma yan görevler görmedim hayatımda.bu deli şaçması yan görevleri yapmasak ne olur(assassins contract mıdır nedir)

Yan görevlere hiç bulaşmadım ben.Sevmediysen sadece ana hikayeyi oyna biter bitmez Brotherhood'a başlayınca çok gaza gelirsin.Oyunu ortadan 2 ye bölmüşler.

ben oyunun ana görevlerini bitirdikten sonra zevk için yan görevleri yapmıştım
    oyun bittikten sonra yan görevleri yapmak harbiden zevkli oluyor

• Ben de yeni basladım ve fena sardı oyun. 2 basit sorum var.

1- Tum hazine sandıklarını toplamak xboxta achievement acıyor mu? yoksa topladıgımızla mı kalıyoruz?

2- oyunda hazineleri gosterir harita gibi tuyleri de gosterir bir harita var mı?

şimdilik bu kadar olursa eklerim
  • arkadaşlar uzun süre repair yapmadım elimdeki kılıç birden kayboldu anladığım kadar kırıldı ama tekrar almaya gidince bende olduğu gözüküyor neyse onu alamadım başka bişey aldım fakat bende ki daha iyiydi tekrar nasıl onu kullanabilirim .s kılıcın sağ altındaki kısa kılıç ondan bahsediyorum..
  • arkadaslar slm oyunu yenı oynamak nasıp oldu.Bi bolumde takıldım yardım ıstıyorum.Leonardo bıze ateslı bı sılah yapıyor ama bı turlu hedeflere ates edemıyorum hedef alamıyorum.Kanatla uctugumuz bolumden sonrakı kısım yardımcı olur musunuz?
  • UZUN ARADAN SONRA
    assassin's creed 1 den sonra 2. kez oyunu bitireyim dedim
    sırasıyla devam ediyorum
    oyunçeviri ekibine teşekkür ediyorum

http://www.oyunceviri.com/forum/threads/6582
  • Assassin's creed serisinde dikkatimi çeken birşey var

21 12 2012 tarihi

edit: (en uzun gece)

maya takviminin sonu

Assassin's Creed 2 (ÇIKTI)
     Assassin's Creed 2 (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 16 Ağustos 2012; 14:43:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

21 12 2012 tarihi (gece gündüz eşitliği olan ekinoks equinox)

Abi 21 Aralık'ta en uzun gece yaşanıyor gece gündüz eşitliği 21 Mart ve 23 Eylül
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

21 12 2012 tarihi (gece gündüz eşitliği olan ekinoks equinox)

Abi 21 Aralık'ta en uzun gece yaşanıyor gece gündüz eşitliği 21 Mart ve 23 Eylül

oruç kafa bukadar çalışır
    bakma hata yaptığıma coğrafyam çok iyidir
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.