Evet geçtim sağolGeçen yaz pc yüzünden yarıda bırakmıştım zevk alamamıştım ama ne zevkli oyunmuş yahu
arkadaşlar villanın gelirini almak için alla villaya mı gitmek lazım.yani kendi cebimize yönlendiremiyor muyuz parayı?
Villaya gitmek lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: nasuh48
arkadaşlar villanın gelirini almak için alla villaya mı gitmek lazım.yani kendi cebimize yönlendiremiyor muyuz parayı?
evet villaya gitmek gerek
quote:
Orijinalden alıntı: keskinbalta
burada çıldırdım resmen
:
bu nedir ya koptum resmen
quote:
burada çıldırdım resmen
:
burayı geçene kadar bende kafayı yemiştim resmen...
quote:
quote:
burada çıldırdım resmen
:
Oyundan sıkıldığım tek yerdi burası.Kontroller 2 yerde sapıtıyor,ama sonunda Altair'in zırhını almak var
Ben orada hiç zorlanmamıştım, hatta net hatırlıyorum çok şaşırmıştım zorlanmadığıma.
oyun iyice saçmaladı ya ben böyle saçma yan görevler görmedim hayatımda.bu deli şaçması yan görevleri yapmasak ne olur(assassins contract mıdır nedir)
quote:
oyun iyice saçmaladı ya ben böyle saçma yan görevler görmedim hayatımda.bu deli şaçması yan görevleri yapmasak ne olur(assassins contract mıdır nedir)
Yan görevlere hiç bulaşmadım ben.Sevmediysen sadece ana hikayeyi oyna biter bitmez Brotherhood'a başlayınca çok gaza gelirsin.Oyunu ortadan 2 ye bölmüşler.
quote:
Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42
quote:
quote:
burada çıldırdım resmen
:
Oyundan sıkıldığım tek yerdi burası.Kontroller 2 yerde sapıtıyor,ama sonunda Altair'in zırhını almak var
Burada fazla oyalanırsanız güzel bir sürpriz var.
O Ps3 sürümünde değil miydi sadece?
quote:
Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42
quote:
Yan görevlere hiç bulaşmadım ben.Sevmediysen sadece ana hikayeyi oyna biter bitmez Brotherhood'a başlayınca çok gaza gelirsin.Oyunu ortadan 2 ye bölmüşler.
ben oyunun ana görevlerini bitirdikten sonra zevk için yan görevleri yapmıştım oyun bittikten sonra yan görevleri yapmak harbiden zevkli oluyor
Ben de yeni basladım ve fena sardı oyun. 2 basit sorum var.
2- oyunda hazineleri gosterir harita gibi tuyleri de gosterir bir harita var mı?
şimdilik bu kadar olursa eklerim
arkadaşlar uzun süre repair yapmadım elimdeki kılıç birden kayboldu anladığım kadar kırıldı ama tekrar almaya gidince bende olduğu gözüküyor neyse onu alamadım başka bişey aldım fakat bende ki daha iyiydi tekrar nasıl onu kullanabilirim .s kılıcın sağ altındaki kısa kılıç ondan bahsediyorum..
arkadaslar slm oyunu yenı oynamak nasıp oldu.Bi bolumde takıldım yardım ıstıyorum.Leonardo bıze ateslı bı sılah yapıyor ama bı turlu hedeflere ates edemıyorum hedef alamıyorum.Kanatla uctugumuz bolumden sonrakı kısım yardımcı olur musunuz?
UZUN ARADAN SONRA assassin's creed 1 den sonra 2. kez oyunu bitireyim dedim sırasıyla devam ediyorum oyunçeviri ekibine teşekkür ediyorum