Şimdi Ara

Assassin's Creed 2 (ÇIKTI) (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
1
Favori
113.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OguzhanKeskinbalta

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
     Assassin's Creed 2 (ÇIKTI)

• quote:

Assassin's Creed 2 (ÇIKTI)

Alıntıları Göster
    Bugün oyuna başladım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-19232E7C9

Bugün oyuna başladım
    OYUNUN ilk serilerini oynadıysanız daha fazla zevk alırsınız senaryo açısından
  • quote:

OYUNUN ilk serilerini oynadıysanız daha fazla zevk alırsınız senaryo açısından
    Evet 1. oyunu oynadım bitrdim.

2 bambaşka hele savaş elbisesini giydiğimiz ilk bölüm, müzikler süper..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-19232E7C9

Evet 1. oyunu oynadım bitrdim.

2 bambaşka hele savaş elbisesini giydiğimiz ilk bölüm, müzikler süper..
    bu benden tüm sevenlere gelsin

• quote:

bu benden tüm sevenlere gelsin

Alıntıları Göster
    bu benden tüm duygulananlara gelsin

• quote:

Alıntıları Göster
    Assassin's Creed serisinin en iyi oyunu. Bu oyundaki hava, ruh ve atmosfer hiçbirinde yoktu. Ezio'nun hikayesinden sonra oyuna devam etmedim aynı zevki alamadım. Ayrıca Ezio'nun hikayesinin en güzel işlendiği oyun Assassin's Creed 2 bundan sonra çıkan Brotherhood fena değildi ancak Revelations'a pek ısınamadım yine de Ezio'nun hatrına oynadım.

Edit: Revelations'un sonu oyun tarihinin en iyi sonlarından biridir bu arada. Beni bu kadar etkileyen bir son daha olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vikernes -- 16 Nisan 2015; 17:56:58 >

• Selamlar,Oyunu bitirdim türkçe olmasa hiç bir şey anlamayacaktım oyun çeviri ekibine teşekkür ediyorum.Oyunun hikayesi çok güzeldi ama bence yaratıcı kısmına değinilmemeliydi çünkü pek çok insana saçma gelmiştir.Cenetten parçalarda bir o kadar saçmaydı.Oyundaki atmosfer,gerçeklik,özgürlük ve ortama adapte olmayı hiç bu kadar kusursuz ve uyum içinde çalıştığı bir oyun oynamamıştım.Yok efendim tapınakçı suikastçı savaşı derken neye dayaracapklarını şaşırmışlar.Altairin notlarıda suikastçi ve tapınakçı çarpışması hakkında bilgilendirdi.Oyunun her şeyi çok iyiydiki mistik şeylere kaymasaydı.Hakikat videosu içinde uğraşmaya deymedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obilux

Selamlar,Oyunu bitirdim türkçe olmasa hiç bir şey anlamayacaktım oyun çeviri ekibine teşekkür ediyorum.Oyunun hikayesi çok güzeldi ama bence yaratıcı kısmına değinilmemeliydi çünkü pek çok insana saçma gelmiştir.Cenetten parçalarda bir o kadar saçmaydı.Oyundaki atmosfer,gerçeklik,özgürlük ve ortama adapte olmayı hiç bu kadar kusursuz ve uyum içinde çalıştığı bir oyun oynamamıştım.Yok efendim tapınakçı suikastçı savaşı derken neye dayaracapklarını şaşırmışlar.Altairin notlarıda suikastçi ve tapınakçı çarpışması hakkında bilgilendirdi.Oyunun her şeyi çok iyiydiki mistik şeylere kaymasaydı.Hakikat videosu içinde uğraşmaya deymedi.
    Benim için en efsane 3 oyundan biridir. Son çıkan AC oyunlarından bambaşka, farklı boyutta bir eser.
    Hafızam silinsede tekrar baştan ilk oynarken yaşadığım heyecanla oynasam.

Hala oynamayan varsa vakit kaybetmeden oynasın.Daha da AC oyunu oynamasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karlo -- 17 Temmuz 2015; 22:42:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Karlo

Benim için en efsane 3 oyundan biridir. Son çıkan AC oyunlarından bambaşka, farklı boyutta bir eser.
    Hafızam silinsede tekrar baştan ilk oynarken yaşadığım heyecanla oynasam.

Hala oynamayan varsa vakit kaybetmeden oynasın.Daha da AC oyunu oynamasın.

Alıntıları Göster
    Akşam akşam aklıma geldi , efsane oyundu be.Paragöz ubisoft bu güzelim seriyide bitirdi.

edit : fifa , pes , nba 2k serileri gibi her sene oyun çıkarta çıkarta b*kunu çıkarttılar serinin.Benim için seri Rogue ile bitmiştir , sonrası çöp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 21 Ağustos 2015; 22:33:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rust Cohle.

Akşam akşam aklıma geldi , efsane oyundu be.Paragöz ubisoft bu güzelim seriyide bitirdi.

edit : fifa , pes , nba 2k serileri gibi her sene oyun çıkarta çıkarta b*kunu çıkarttılar serinin.Benim için seri Rogue ile bitmiştir , sonrası çöp.

Unity rezaletti. Benim icin seri desmondin olumu ile bitti. Sonrakileri cerez niyetine oynuyorum valla

• quote:

Orijinalden alıntı: Xefion

quote:

Unity rezaletti. Benim icin seri desmondin olumu ile bitti. Sonrakileri cerez niyetine oynuyorum valla

Unity gerçekten rezaletti.Milletin beğenmediği AC 3 ve Black Flag kat kat güzeldi Unity'den.Günümüz oyuncularının tek isteği grafik olmuş durumda.İyi grafik gördümü harika oyun diye atlıyorlar tabi bunda oyun şirketlerinin payı büyük.

not : Connor , Edward ve Haytham Ezio kadar olmasada orjinal karakterlerdi ama Arno denen elemanla bağ falan kuramıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 21 Ağustos 2015; 23:21:45 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xefion

quote:

Unity gerçekten rezaletti.Milletin beğenmediği AC 3 ve Black Flag kat kat güzeldi Unity'den.Günümüz oyuncularının tek isteği grafik olmuş durumda.İyi grafik gördümü harika oyun diye atlıyorlar tabi bunda oyun şirketlerinin payı büyük.

not : Connor , Edward ve Haytham Ezio kadar olmasada orjinal karakterlerdi ama Arno denen elemanla bağ falan kuramıyorsun.

Aynen connor ve ezio en fazla bag kurdugum karakterlerdi digerleri resmen cop ama black flag de buyukbaba oldugu icin az biraz bag vardi sonrasinda zaten sarpa sardi. Desmondı geri getirmeliler yoksa zor oyunu keyifle oynamak

• quote:

Orijinalden alıntı: SVSTRGMR

Hocam duygu seli geçti heralde uzun zamandır paylaşım yapmamışsın?

• Olur mu canım ara ara kendimi venedik sokaklarında hayal ederim soundtrackler eşliğinde...
  • Hocam konuyu iyi diriltmişin helal :)
  • Maşallah hocam iyi hortlatmışsın :) Kesinlikle katılıyorum Assassin's Creed 2 cidden akılda kalan harika bir oyun oldu.

• Yamayı yapan arkadaşları başlığı takip ediyorlarsa diye yazıyorum yama şuanda çalışmıyor. Memlekete gitmeden indireyimde takılırım diye düşünüyordum işe yaramadı. 2-3 gün içinde ilgilenebilirlerse sevinirim.
  • Bu oyunu daha önce oynamamıştım. Dün bitirmek kısmet oldu. Neden yeni oyunlarda Assasin's creed ruhu yok dediklerini şimdi anladım. Zamanının gerçekten çok ötesinde oyunlarmış bunlar.

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.