Şimdi Ara

Assassin's Creed (21.12.2016) l Michael Fassbender (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
8
Favori
24.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

Filmin %65'i günümüzde %35'i geçmişte geçecekmiş nasıl assassin's creed bu

günümüz demek Marion Cotillard demek diyerek avutayım kendimi bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusticeLeague

quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

Filmin %65'i günümüzde %35'i geçmişte geçecekmiş nasıl assassin's creed bu

günümüz demek Marion Cotillard demek diyerek avutayım kendimi bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun serisine vakıf kişiler için kısacık bu fragmandan bile açıkça belli olduğunu düşündüğüm üzere oyunun derinliğinin gölgesinde kalacak, hiçbir açıdan sıradan bir uyarlamanın ötesine geçemeyecek bir film olacak maalesef.

Hikayenin ele alınış biçimini, işleniş gibi detayda yorumlamayı da geçtim Trailer'da Michael Fassbender'ın ve 2-3 ünlü oyuncunun yüzünü görmesem Fan yapımı sanacaktım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Oyun serisine vakıf kişiler için kısacık bu fragmandan bile açıkça belli olduğunu düşündüğüm üzere oyunun derinliğinin gölgesinde kalacak, hiçbir açıdan sıradan bir uyarlamanın ötesine geçemeyecek bir film olacak maalesef.

Hikayenin ele alınış biçimini, işleniş gibi detayda yorumlamayı da geçtim Trailer'da Michael Fassbender'ın ve 2-3 ünlü oyuncunun yüzünü görmesem Fan yapımı sanacaktım.

Detaylar açıklandıktan sonra belliydi böyle olacağı zaten ANDREI üstad, fragman da malumun ilamı oldu.
  • 2.trailer'ı falanda gelsin bi hele hemen kötü olacak kanısına varmamak gerek

•  Assassin's Creed (21.12.2016) l Michael Fassbender
  • Afişler efsane.
  • yeni bir üçleme mi desek beşleme mi desek ne desek :)
  • Afiş müthiş olmuş harbi.

• Yine kulp takicilar,film ustadlari basmis.Cildiriyorum su adamlari gordukce ya sabir.

Neyse,bu arada benim gibi oyunun hastasi olanlara sesleniyorum;agzinizdan salyalar aka aka izleyeceksiniz :D Film gerekirse komple kotu olsun 2-3 sahne 2-3 oyundan mekan gordugumuz zaman oyunu ilk oynayisimizi hatirlatacak.Benim baksi acim hic olmamasindan olmasi iyidir.Millet hobbit filmine de kulp takti herseyi soyledi ama orta dunya hastalari hala lotr ve hobbit arasinda 6 film arasinda aklina geldikce donuyor,izliyor.Hatta senaryosunu peter jackson yazsin dunedain,arnor kralligi,witchking hakkinda bir uydurma film yapsinda izleyelim bari diye arasira aklima gelmiyor degil.

Uzun lafin kisasi yapsinlar da ortalama bir film de olsa izlenir.Yillardir bekliyodu fanlari zaten ne zaman bir filmi yapilacak diye.Saheser de beklemeyin artik sinema dunyasinda 80lerden 2003 2005 e kadar olan basyapitlar gibi filmler cikmiyor malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Yine kulp takicilar,film ustadlari basmis.Cildiriyorum su adamlari gordukce ya sabir.

Neyse,bu arada benim gibi oyunun hastasi olanlara sesleniyorum;agzinizdan salyalar aka aka izleyeceksiniz :D Film gerekirse komple kotu olsun 2-3 sahne 2-3 oyundan mekan gordugumuz zaman oyunu ilk oynayisimizi hatirlatacak.Benim baksi acim hic olmamasindan olmasi iyidir.Millet hobbit filmine de kulp takti herseyi soyledi ama orta dunya hastalari hala lotr ve hobbit arasinda 6 film arasinda aklina geldikce donuyor,izliyor.Hatta senaryosunu peter jackson yazsin dunedain,arnor kralligi,witchking hakkinda bir uydurma film yapsinda izleyelim bari diye arasira aklima gelmiyor degil.

Uzun lafin kisasi yapsinlar da ortalama bir film de olsa izlenir.Yillardir bekliyodu fanlari zaten ne zaman bir filmi yapilacak diye.Saheser de beklemeyin artik sinema dunyasinda 80lerden 2003 2005 e kadar olan basyapitlar gibi filmler cikmiyor malesef.

Yüzüklerin Efendisi film box set, 3 cilt tek basım orjinal kitap(3 defa bitirdim) Hobbit 1-2-3 Uzatılmış Versiyon izledim yine izlerim. Diğer Orta Dünya kitaplarını da toplayıp okudum. İnsan sevdiği bir şeyden sıkılmaz. AC oyun olarak artık oynamıyorum. Severim ama seri olarak sıktı. Hep aynı düzen aynı görev tarzı. En son AC3 oynadım. Nesil artık hiçbir şeyi beğenmeyen ve üretmeyen nesil olmuş. İnsanlar saygıyı kaybetmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tombombadil_07 -- 31 Mayıs 2016; 12:42:25 >

• Serinin kitaplarını okumuş, oyunlarını oynamış biri olarak serinin hayranıyım. Son oyunlarla çok b.kunu çıkarttılar kabul ediyorum ama filmden öyle çok bişi beklemesem de benim gibi AC hayranlarını tatmin edeceğini dusunuyorum.

• Making of Assassin's Creed (2016)
  • Fazla bir şey beklemiyorum ne yazıkki.
    Ama her halükarda filme gideceğim
  •  Assassin's Creed (21.12.2016) l Michael Fassbender  Assassin's Creed (21.12.2016) l Michael Fassbender  Assassin's Creed (21.12.2016) l Michael Fassbender  Assassin's Creed (21.12.2016) l Michael Fassbender
     Assassin's Creed (21.12.2016) l Michael Fassbender  Assassin's Creed (21.12.2016) l Michael Fassbender  Assassin's Creed (21.12.2016) l Michael Fassbender  Assassin's Creed (21.12.2016) l Michael Fassbender
     Assassin's Creed (21.12.2016) l Michael Fassbender  Assassin's Creed (21.12.2016) l Michael Fassbender Assassin's Creed (21.12.2016) l Michael Fassbender  Assassin's Creed (21.12.2016) l Michael Fassbender
     Assassin's Creed (21.12.2016) l Michael Fassbender Assassin's Creed (21.12.2016) l Michael Fassbender

• Fassbender odun gibi hareketsiz dursada gözleri birşeyler anlatıyo gibi geliyo bana
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.