Şimdi Ara

Assassin's Creed (21.12.2016) l Michael Fassbender (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
8
Favori
24.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki fragmanın müziği de AC ruhuna çok ters. Fragmandan etkilenmemi engelliyor.
  • Eğer filme gidersem o da Marion'un o tatlı sesi için olur.
    Filmin tarzı yanlış gibi geliyor trailer'da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 fragmanın müziğide rezalet biraz epic bişeyler bulamamışlar mı bu ne abi.
  • Filmin müzikleri komple rezalet olacak sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLackMumbLe -- 18 Ekim 2016; 17:24:17 >
  • Abi o müzik ne? Koysana woodkid–iron. Valla yeni bişey bulamadınız mı diyenin ağzına vururdum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu filmin müziklerini, oyunun müziklerini yapan Jesper Kyd'e verseler fragmanı izleyen herkes eargazm olurdu.
  • Film genel olarak gelecekde geçeceği için mi böyle çöp müzik seçmişler ne yapmışlar. Berbat resmen.

•  Assassin's Creed (21.12.2016) l Michael Fassbender
  • Beyler kaç yıllık izleyiciyim kaç yüz tane efektli film izlemişimdir yemin ediyorum ben böyle bir görsellik ömrümde görmedim. Hem görsellik hem de çekimler aşırının da aşırısı derecede kaliteli. Oyunculuklar keza öyle şüphem yok. Senaryoyu da iyi yedirmişler gibi görünüyor şimdilik. Anlayacağınız film kusursuz gibi bir şey. Ubisoft'un ilk film projesi olmasına rağmen bu kadar kaliteli yapmasına çok şaşırdım gerçi daha çıkmadı ama film trailerlar kadar iyiyse ayakta alkışlarım adamları helal olsun.

Bu arada trailerlardaki müzikler pek beğenilmedi ama bence 2 trailerdaki müzik de efsane uymuş.Şöyleki;oyundaki atmosfer,senaryo,karakterler veya mekanlar filmde yer almıyor. Adamlar yeni bir şey yapmak istemişler belli ki ve ağır-karanlık bir atmosfer oluşturmuşlar. İnternette ezio's family'yi daha çok yakıştıran vardı Allah aşkına saçmalamayın. Yani sert bir atmosfer içinde adamlar birbirini kesip biçerken,birbirlerine pis pis bakarken arkada hiç duygusal müzik çalabilir mi yahu nasıl bir yakıştırmadır bu?! Kanye West çok güzel oturmuştu bence.

Velhasıl-ı Kelam film kusursuz geliyor ona göre kendinizi hazırlayın.

• Fragmanda günümüzde geçen çok sahne var, bu iyi bir şey değil. Assassin's Creed oynayanların geneli günümüzde geçen bölümlerden nefret eder, geçmiş her zaman daha cazip gelir. Ben olsam filmi geçmişte başlatırım, çok alakasız bir yerde günümüze dönerim, oyunu bilmeyen insanlar "ne oluyor" falan der, şaşırır. Eğer geçmişte başlamayıp direkt Animus ile filme girer iseler hoş olmaz bence.
    Ben fragmanlardan pek hoşlanmadım. İspanyol Engizisyonu'nun görseli de pek hoşuna gitmedi. Ezio'nun hayatını anlatan bir üçleme olsaydı deli gibi beklerdim ancak bu film bende heyecan uyandırmıyor.
  • Yine fragmanın arka fonuna filmin olması gereken temasıyla alakası olmayan saçma sapan bir müzik koymuşlar. Yav şu kurguyu kim yapıyorsa uzak dursun şu kurgu işlerinden. İnşallah filmde de böyle saçma işler yapmamışlardır.

Tek sevindiğim şey filmin 2 saatten daha uzun olacağı bilgisi. Üzüldüğüm şeyse filmin büyük bölümünün günümüzde geçecek olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 22 Ekim 2016; 1:28:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Süresi 2 saat 20 dakika olacak.

oo filmden umudum yoktu ama 2 saat uzeri olan filmler genelde iyi oluyor. 90 dk olanlardan nefret ediyorum
  • Allah askina neden israrla sacma muzik koyuyorlar Fragmanlara ? Soyle insanin tuylerini diken yapan muzik koymak cok mu zor.

Sinemaya gitmezsem muzikleri yuzunden olacak
  • Fragmanlar çöp. Müzikleri çöp. En sevdiğim serinin son oyunları da çöptü , filmde öyle olacak. Eski çağda geçen parkur filmi gibi olmuş , nerde derinlik ? Filmi izlemeden çöp diyorum , umarım dediklerimi yutarım !
  • quote:

Orijinalden alıntı: pukiman

Fragmanlar çöp. Müzikleri çöp. En sevdiğim serinin son oyunları da çöptü , filmde öyle olacak. Eski çağda geçen parkur filmi gibi olmuş , nerde derinlik ? Filmi izlemeden çöp diyorum , umarım dediklerimi yutarım !

Filmin cop olacagi fragmanlardan belli. IMDB de puani 6.1 falan olur
  • Ne iyi ne kötü bir film olur bence de. Umarım bizi şaşırtır.
  • Fragmanlardan derinlik anlayanlar mı dersin yoksa imdb puanı verenler mi dersin, kafalar pırıl pırıl.

• Herkes bi müziğe takmış gidiyor Sanki konuyu müzik belirleyecek arkadaş trailer sonucta çok takılmayın efektler nasıl gözüküyor bi ışık var mı ona bakın siz yaa :) Ne fragmanlar var insanın dibi düşüyor filme giriyosun kocaman bir hayal kırıklığı. Bakalım film nasıl olacak bekleyelim bi gelsin.
  • Ben de, serinin ilk çıktığı 2007'den beridir sıkı takipçilerinden olduğumdan ötürü filme gelen olumsuz eleştirileri anlayan, hak verenlerdenim zira konsept ve senaryo ekibinden, tasarım ekibine, kurgudan, müzik ekibine dek her oyunda yavaş yavaş değişen kadrolar akabinde serinin nereden ne hale geldiğini takipçileri iyi bilir.

Elde hazır malzemede bile süreklilik sağlanamayıp, tabiri caizse seri rezil edilmişken; rezil edilen seri üzerine çekilecek bir uyarlama film'den (bırakın bu Trailer'dan derinlik çıkarmayı) ortada hiçbir veri yokken bile pek bir şey beklemiyor olmak kanaatimce anormal değil.

Bu bağlamda burada sitem edilen mesele "müzik" meselesi değildir; "müzik bile" meselesidir ki bu yapımın arka planında 9 senelik bir süreç akabinde PC ve Konsollar için 9, toplamda tüm platformlar için 15 oyunluk bir geçmişin olduğunu da filme gelen yorumları ve eleştirileri değerlendirirken göz ardı etmemek gerek.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.