Şimdi Ara

Assassin's Creed (21.12.2016) l Michael Fassbender (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
8
Favori
24.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Lanaya-

quote:

Orijinalden alıntı: _THANOS_

quote:

quote:

Muzigi tek begenen ben miyim yahu? Tamam ilk dinlemede biraz surat buzuyorsunuz ama dinledikce sevdim ben.

Biraz farkliliklara acik olmak lazim Allah askina adamlarin gidip oyun muziklerini birebir alip koyacagini gercekten dusundunuz mu?

Kanye west koyacaklarınıda hiç düşünmemiştik

Kanye west olsun ne var abi ne guzel uymus iste muzik. Arkaya da surekli calan bi soundtrack koymuslar cok uyumlu olmus. Leap of faith'i yaptigi sekansta caliyor hatta bu

Yani eski zamanlarda geciyor diye illa otantik bi muzik koyulmasi sarti mi var anlamiyorum ki oyun degil bu film. Animus'u bile farkli yapmislar dikkat ettiyseniz. Oyundaki gibi adam gunumuz kisimlarindaki butun bir zamani makinede yatarak gecirseydi bu ilgi cekici olmazdi. Burada da karakteri havada tutan bi makine seklinde yapmislar,adam simulasyonda hangi hareketleri yapiyorsa gercekte de eszamanli ayni hareketleri yapiyor ki bu da filme hareketlilik katmasi acisindan guzel olmus.

Muzigi duzeltim derken ezio's family koyan gordum ya allah askina su trailer'a ezio's family ne alaka? Adamlar ciddi ve farkli bir sey yapmis arkada duygusal muzik caliyor iyice berbat etmisler haberleri yok.

Bizim milletimiz yapimin atmosferine gore muzik koyulmasi gerektigini bi turlu ogrenemedi. Birak oyundaki oyunda kalsin arkadas ne bulastiriyorsun buraya

Uyum mu? Bana göre Assassins creed havasıyla veya bu fragmanla Kanye west in gram alakası yok. Sen beğendiysen birşey diyemem. İlla uyum istiyorsan bu fragmana daha uygun 10larca müzik bulunabilirdi.. Ama bu müzik Rezalet. Gerçi bu fragman alt tarafı, filmin içinde böyle müzikler kullanmayacaklarsa sıkıntı yok.

Yapmak istedikleri seye en uygun muzik buradaki olan. "Assasins creed havasi" demissin,demek istedigimi anlatamadim galiba. Oyle bir hava yok. O havayi yansitacagiz falan da demediler. Illa o hava yansitilmak zorunda da degil. Belli ki farkli bir sey yapmislar. Bence guzel olmus,begeni olgunuzu oyunun sinirlari icinde hapsetmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _THANOS_ -- 13 Mayıs 2016; 11:18:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Muzigi tek begenen ben miyim yahu? Tamam ilk dinlemede biraz surat buzuyorsunuz ama dinledikce sevdim ben.

Biraz farkliliklara acik olmak lazim Allah askina adamlarin gidip oyun muziklerini birebir alip koyacagini gercekten dusundunuz mu?

Kanye west koyacaklarınıda hiç düşünmemiştik

Kanye west olsun ne var abi ne guzel uymus iste muzik. Arkaya da surekli calan bi soundtrack koymuslar cok uyumlu olmus. Leap of faith'i yaptigi sekansta caliyor hatta bu

Yani eski zamanlarda geciyor diye illa otantik bi muzik koyulmasi sarti mi var anlamiyorum ki oyun degil bu film. Animus'u bile farkli yapmislar dikkat ettiyseniz. Oyundaki gibi adam gunumuz kisimlarindaki butun bir zamani makinede yatarak gecirseydi bu ilgi cekici olmazdi. Burada da karakteri havada tutan bi makine seklinde yapmislar,adam simulasyonda hangi hareketleri yapiyorsa gercekte de eszamanli ayni hareketleri yapiyor ki bu da filme hareketlilik katmasi acisindan guzel olmus.

Muzigi duzeltim derken ezio's family koyan gordum ya allah askina su trailer'a ezio's family ne alaka? Adamlar ciddi ve farkli bir sey yapmis arkada duygusal muzik caliyor iyice berbat etmisler haberleri yok.

Bizim milletimiz yapimin atmosferine gore muzik koyulmasi gerektigini bi turlu ogrenemedi. Birak oyundaki oyunda kalsin arkadas ne bulastiriyorsun buraya

Uyum mu? Bana göre Assassins creed havasıyla veya bu fragmanla Kanye west in gram alakası yok. Sen beğendiysen birşey diyemem. İlla uyum istiyorsan bu fragmana daha uygun 10larca müzik bulunabilirdi.. Ama bu müzik Rezalet. Gerçi bu fragman alt tarafı, filmin içinde böyle müzikler kullanmayacaklarsa sıkıntı yok.

Yapmak istedikleri seye en uygun muzik buradaki olan. "Assasins creed havasi" demissin,demek istedigimi anlatamadim galiba. Oyle bir hava yok. O havayi yansitacagiz falan da demediler. Illa o hava yansitilmak zorunda da degil. Belli ki farkli bir sey yapmislar. Bence guzel olmus,begeni olgunuzu oyunun sinirlari icinde hapsetmeyin.

Bu filmde assassins creed havası olmayacaksa izlemeyede gerek yok o zaman. Ben oyunu iyi bi şekilde yansıtan film izlemek istiyorum başka bir şey değil. Film duyurulduğunda benim beklentim o yöndeydi. Farklı olacaksa gidip katy perry müziğide koyabilirler fark etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 13 Mayıs 2016; 11:29:19 >

• Oyunu gibi güzel olursa
  • Kanye West muzigini su fragmana ve filme uyduran var mi cidden? Bu kadar zevksiz olmayin yav.

• Batman v Superman filminde Wonder Woman'ın kendi resmine bakarken çalan bir müzik vardı. Bence bu filmin müzikleri de o tonlamada olsa harika olur. Hatta aynı müzik Bruce Wayne'in Wonder Woman'ın Fransa'daki görüntülerine bakarken de çalıyordu.

0:05'de çalan müzik.
  • kayne westn hangi sarkisi ?

• Yalniz trailer cok pis bagimlilik yapti izledikce izliyorum abi cok guzel olmus ya ozellile muzigini cok begendim valla. Bu sene gordugum en iyi trailer'lardan biri kesinlikle. Karanlik atmosfer cok yakismis tebrik ediyorum insallah film daha guzel olur...

• Çok güzel bi seçim olurdu hakkaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ed Wood kullanıcısına yanıt
    Elin adamının trailer için yaptığı müziğin, asıl trailer müziğinden kat kat daha iyi olduğu o an...
  • filmi çok merak ediyorum. şöyle duvarlara tırmanmak isterdim valla
  • beyler trailer müziğine fazla takılmayın fragman ciddi çok iyi duruyor çok beklentim yoktu ilk duyurulduğunda film ama şimdi dört gözle bekliyorum inşallah balon çıkmaz
  • Fragman'ın sonunda atlarken aşağıya oyundaki şahin sesini'de koysaylarmış harika olurdu

• sadece şunu aktörler oynasa yeterdi altair nere bu nere
  • Assassin's Creed'in filminde genel olarak gelecek işlenecek!

http://www.merlininkazani.com/Assassins_Creedin_filminde_genel_olarak_gelecek_islenecek-oyun_sinema-88711p1.html

Bu nedir şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Fragman güzel de o şarkı seçimini hangi akıllı yapmış? Epik müzikleriyle meşhur bir seri Assassin's Creed, Kanye West ne alaka?

Filmde bol bol parkur ve dövüş sahnesi göreceğiz, bunların yanında adam akıllı senaryo lazım. Umarım sağlam bir film olur.

Assassin's Creed ile alakası olmayan bir şarkı ama ben yine de çok etkilendim
  • Filmin %65'i günümüzde %35'i geçmişte geçecekmiş nasıl assassin's creed bu

• Vay bee sonunda filmi geliyor demek

Micheal Fassbender çok iyi olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

Filmin %65'i günümüzde %35'i geçmişte geçecekmiş nasıl assassin's creed bu

Şaka gibi, belliydi zaten
  • Asıl bomba habere bakın

Assassin's Creed Filminin Ön Sipariş Paketleri Açıklandı

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Assassins_Creed_Filminin_On_Siparis_Paketleri_Aciklandi-83654.htm

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.