Şimdi Ara

assassin's creed 3 çıktı ama niye indirme linkleri düşmedi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • assassin's creed 3 çıktı ama niye indirme linkleri düşmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gangaster3421 -- 3 Kasım 2012; 21:31:28 >

• Korsandan bahsediyorsun galiba
    Bide utanmadan açıyorsun.Merak etme pcye çıkmadı inşallahda böyle insanlar için çıkmaz
  • Utanmadan hala gelip bu konuları açanlar var,ayıp be,sizin gibi insanlar yüzünden pc nin adı kötüye çıkıyor işte,elin konsolcusu 200 liraya oyun alıyor,size 80 liraya oyun beyendiremiyorlar,
  • hiç öyle demeyin belki alamayanlarda var çok yanlış
  • quote:

Orijinalden alıntı: gangaster3421

hiç öyle demeyin belki alamayanlarda var çok yanlış

Oyun oynamak bir lükstür ve bu lüks için paran olmalıdır bu yüzden kimsenin hakkını yeme ve orjinal al
  • Abi buda yeni moda ,belki paramız yok diyen adamlar,3000 tl lik sistemleriyle ,10 ar megabitlik sınırsız internetlere ayda 100 lerce lira para dökerek bu işleri yapıyorlar,sonrada paraları olmuyor tabi,arkadaşım ,bak,2 günde bir oyun indiripte o oyunu 2 gün oynayıp sileceğine,git ver kaç paraysa al orjinalini,zaten ozaman multiplayer gibi bi opsyonda dogmus oluyor,aylarca oyna,ama bi kime anlatıyoruzki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemmedagon

Abi buda yeni moda ,belki paramız yok diyen adamlar,3000 tl lik sistemleriyle ,10 ar megabitlik sınırsız internetlere ayda 100 lerce lira para dökerek bu işleri yapıyorlar,sonrada paraları olmuyor tabi,arkadaşım ,bak,2 günde bir oyun indiripte o oyunu 2 gün oynayıp sileceğine,git ver kaç paraysa al orjinalini,zaten ozaman multiplayer gibi bi opsyonda dogmus oluyor,aylarca oyna,ama bi kime anlatıyoruzki...

Aynen katılıyorum.Eğer pc bu oyunu açıyorsa onu alıcak paranda vardır onu alabiliyorsan

• sinemaya belli bir para veriyorsunuz tiyatroya belli bir para veriyorsunuz oyuna da belli bir para ödemek gerekir !
  • sinemaya belli bir para veriyorsunuz tiyatroya belli bir para veriyorsunuz oyuna da belli bir para ödemek gerekir !

benim pc:1200TL -1500 Tl arası Ama gidip orj oyun alıyorum bütün oyunlarım orj korsana hayır
  • Konu açan arkadaşın senin gibi sinemaya tiyatroya gittiğini nereden biliyorsun? belki bileti de alamayıp filmini evde izliyor ? burada utanılacak bir şey yok, suç oyunu korsan oynayanda değil 20 liralık oyunu vergisiyle 80 liraya vuranlarda, Anormal bir ülke olduğumuz için insanlar anormal yollara başvurmak zorunda kalıyor yapacak bir şey yok.

Malum aylık 900 lira gibi trajikomik ücretle geçinmeye çalışanlar hadi çocuğum oyun oyna diyerek 100 lira harçlık veremiyor,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEO. -- 28 Kasım 2012; 16:04:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEO.

Konu açan arkadaşın senin gibi sinemaya tiyatroya gittiğini nereden biliyorsun? belki bileti de alamayıp filmini evde izliyor ? burada utanılacak bir şey yok, suç oyunu korsan oynayanda değil 20 liralık oyunu vergisiyle 80 liraya vuranlarda, Anormal bir ülke olduğumuz için insanlar anormal yollara başvurmak zorunda kalıyor yapacak bir şey yok.

Malum aylık 900 lira gibi trajikomik ücretle geçinmeye çalışanlar hadi çocuğum oyun oyna diyerek 100 lira harçlık veremiyor,

Abicim sen varya çok yanlış gelmissisin,bikere bu adam eğerki ac3 oynamak istiyorsa demekki pc si bu oyunu kaldırabilecek güçte,bu güçte bir pc yi şu an donatmak istesen 2500 tl yi aşar,üstelik bu oyunu internetten torrent vasıtasıyla indirdiğine göre internetide sınırsız,bütün bunlara parası yetiyorda oyunamı parası yetmiyor ? ayrıca suçun 20 liralık oyunu vergiyle 80 liraya satanda olduğunu söğlemişsin,oyunu nerde 20 liraya bulduğunu bana önce anlatırsan daha iyi iletişim kurabiliriz,küçük bir örnekle durumu açıklayayım sana istersen: Assassins creed 3 Steamde 49.99 dolar,yanı yaklaşık olarak 90 liraya tekabül ediyor,oyun şu an DnR da 79 lira hemde special edition,yani koskoca steam den bile ucuz,kendinizi kandırmayın,bizede duygu sömürüsü yapmayın,herşey ortada

• quote:

Orijinalden alıntı: cemmedagon

quote:

Orijinalden alıntı: LEO.

Konu açan arkadaşın senin gibi sinemaya tiyatroya gittiğini nereden biliyorsun? belki bileti de alamayıp filmini evde izliyor ? burada utanılacak bir şey yok, suç oyunu korsan oynayanda değil 20 liralık oyunu vergisiyle 80 liraya vuranlarda, Anormal bir ülke olduğumuz için insanlar anormal yollara başvurmak zorunda kalıyor yapacak bir şey yok.

Abicim sen varya çok yanlış gelmissisin,bikere bu adam eğerki ac3 oynamak istiyorsa demekki pc si bu oyunu kaldırabilecek güçte,bu güçte bir pc yi şu an donatmak istesen 2500 tl yi aşar,üstelik bu oyunu internetten torrent vasıtasıyla indirdiğine göre internetide sınırsız,bütün bunlara parası yetiyorda oyunamı parası yetmiyor ? ayrıca suçun 20 liralık oyunu vergiyle 80 liraya satanda olduğunu söğlemişsin,oyunu nerde 20 liraya bulduğunu bana önce anlatırsan daha iyi iletişim kurabiliriz,küçük bir örnekle durumu açıklayayım sana istersen: Assassins creed 3 Steamde 49.99 dolar,yanı yaklaşık olarak 90 liraya tekabül ediyor,oyun şu an DnR da 79 lira hemde special edition,yani koskoca steam den bile ucuz,kendinizi kandırmayın,bizede duygu sömürüsü yapmayın,herşey ortada

Bana durumu açıklamana gerek yok, ben yurtdışında yaşıyorum ve aynı steamde aynı Kasım indiriminde aynı gün ve saatte bana 7 dolar olan oyunlar size 30 dolar bu dört katından fazla para eder.

ayrıca

Windows Vista veya Windows 7′de desteklenmektedir.
    İşlemci: Core 2 Duo 2.4 GHz ya da 2.7 GHz X2 Althon.
    RAM: 2 GB
    Ekran Kartı: DirectX uyumlu 10 veya 11 Nvidia veya ATI AMD, ATI Radeon 3870 veya üstü, Nvidia GeForce 8800 GT veya daha yüksek.
    Ekran Kartı Bellek: 512 Mb
    Ses Kartı: DirectX uyumlu ses kartı
    Sabit Disk: 12 GB

Dediğin oyunun sistem gereksinimleri,

Bu mu 2.500 tl dediğin bilgisayar? :) En az bu özelliklere sahip bilgisayar artık her evde var abartmamak gerek

Ve benim anlamadığım parası yeten niye linkleri beklesin? niye crackiyle cruckuyla uğraşsın? niye multiplayerden mahrum kalsın? Eminim ki o oyun 5-10 dolar olsa o arkadaş ne linkleri beklerdi nede burada konu açardı.

Yanlış anlaşılmasın elbet verilen emek var ve karşılığın ödenmesi gerekir ben burada korsanı savunmuyorum ama bırakın da lafını oyunu yapanlar yapsın, kimin nasıl oynadığını sorgulamak sizlere kalmamış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.