Şimdi Ara

Assassin’s Creed Black Flag Remake için tarih verildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Assassin’s Creed Black Flag Remake için tarih verildi
    Son yıllarda yayınladığı oyunlar ile bazı finansal sıkıntılar yaşamaya başlayan Ubisoft; Watch Dogs ve Prince of Persia gibi serileri geri plana atsa da Assassin’s Creed serisine güvenmeye devam ediyor. Seri için halihazırda birçok proje üzerinde çalışan firma, önümüzdeki yıllarda Assassin’s Creed Black Flag Remake ile karşımıza çıkabilir.

Ayrıca Bkz.GeForce Now'a 22 yeni oyun ekleniyor: İşte liste

Yenilenmiş Assassin’s Creed Black Flag için tahmini çıkış tarihi verildi

Geçtiğimiz haftalarda bazı finansal ve yönetimsel krizler yaşayan Ubisoft, merakla beklenen Assassin’s Creed Shadow’u ertelemek zorunda kalmıştı. Erteleme haberinin üzerine oyun dünyasının güvenilir kaynaklarından olan Tom Henderson, Ubisoft’un yeni projeleri hakkında konuştu. Henderson’a göre firma, geçtiğimiz yıllarda ortaya çıkan Assassin’s Creed Black Flag Remake projesi için Kasım 2025’i hedefliyordu ancak Shadows’un ertelenmesi üzerine Black Flag de ertelendi. Henderson’a göre yenilenmiş Black Flag, 2026 yılında yayınlanacak.

Henderson, Ubisoft çalışanları arasında dolaşan e-postalar ile bu bilgiye ulaştığını belirtti. Hatırlayacak olursanız Assassin’s Creed Black Flag Remake, ilk kez Haziran 2023’te sızıntılara konu olmuştu. İddialara göre merakla beklenen projeyi Skull & Bones geliştiricisi Ubisoft Singapore üstlenecek. Yenilenmiş grafikleri ve oynanış mekanikleri ile modern oyuncularla buluşacak olan yapım, firmanın remake stratejisine attığı ilk adım olacak. Yenilenmiş Assassin’s Creed Black Flag için heyecanlı mısınız?

Kaynak:https://wccftech.com/assassins-creed-black-flag-remake-is-reportedly-closer-than-we-thought/

• Merakla bekliyorum serinin en sevdiğim oyunu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gerek varmıydı bilemiyorum hayranı cok zamanında oynadım bitirdim kenara kaldırdım shadows bekliyorduk o da ertelendi hayırlısı güzel bir remake olur umarım grafik gelişmesine gerek tekrardan oynatabilir oyun haber için teşekkürler

• Seriyi tamamlamak adına yarım kaldığım yerden devam etme adımında şuan bu oyundayım ve zamanına göre gayet başarılı bir oyun bence ve mekanikleri bile muhteşem diyebilirim. Bence çok gereksiz bir yatırım bu oyuna remake yapmak. Şuan bile oynayınca sıkılmadan keyifle gerek oynanış gerek grafiksel olarak tatmin edici

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ezio serisine remake beklerken olana bak. Assassin’s Creed Black Flag Remake için tarih verildi 

• Son oynaması keyifli oyunlardandı. Bu oyunun çıkışından kısa bir süre sonra yarım yamalak bırakılmış, bozuk piyasaya sürülmüş oyun dönemi başladı. Hala da sürüyor. Remake’i umarım düzgün yaparlar, güzel oyunları kötü hatırlamayalım (Bknz: Saints Row Remake)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 6 Ekim 2024; 8:47:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • En iyi ac oyunuydu oynaması zevkliydi halen oynanabilir bir oyun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2026 ya kadar kim öle kim kala, ki o zamanda çıkacağı bir garantisi yok, o yüzden geçmiş olsun ubisoft batış ve iflas hikayesi şimdiden hazırlıklara başladandı, seni tanımak hiçte güzel değildi umarım bir daha asla ayaklananazsın bugisoft/bozuksoft. Allah rahmet eylesin.

• Gerçekçilik olursa alınabilir.

• Bitirdiğim son AC serisi oyun Black Flag. Tamam Ezio'dan sonra ana hikayeden çok kopuk, karakter olarak servet avcısı olabilir ama hem oynanış hem hikaye olarak çok beğenmiştim. Deniz savaşları da çok eğlenceliydi. Hele efsane gemiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahir40 -- 6 Ekim 2024; 19:43:55 >
  • Remake olacak bir oyun değil, ne eski ne çok etkileyici. Ama ubisoft denizcilik olayına taktı büyük ihtimal burada güvenli bölgede gösterecekler performanslarını. Güzel olabilir

• Remake yerine Black Flag 2 yapsalar daha iyi. Aynı oyunları tekrar tekrar oynamakla geçti bu nesil.

• En beğendiğim ve 100% achivement tamamladığım tek AC oyunudur. ama bence de remake yerine 2.sini yapsaydınız.

• Oyun hali hazırda gayet güzel ve güncel kalitede bir oyun sayılır. Last of Us Remastered kadar saçma ve anlamsız gibi ama bu oyun Remastered bile değil, direk Remake.

Skull And Bones yapımcıları gemi savaşlarını başarabilir, iyi olur. Ama büyük ihtimalle gidip AC Origins ile gelen o Rpg motoru ile yapacaklar oyunu, rezalet bir parkur sistemi bekliyorum. Tabi Skull And Bones için kullanılan motor ile yaparlarsa ozaman ne bekleyebiliriz yaya iken hiçbir fikrim yok.

• Daha Prince of persia remake yapamadılar zor biraz blackflag

• Madem bunu yapacaklardı o bones bilmem ne oyununa neden 850 milyon dolar gömdüler?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.