Şimdi Ara

Assassin's Creed Brotherhood OYNAYANLAR YORUMLARINIZ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
2
Favori
37.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Online nasıl oynayan arkadaşlar kısa bir değerlendirme yapabilir mi
  • Oyunu sipariş ediyorum bugün
  • bence grafikler ,fps , Ass.Creed 2ye göre kötü
  • yok be aynı bence hiç değişiklik görmedim 2 . oyunda güzeldi buda güzel

bence şöyle düşün eski ps2 oyunu oydadıysan bilirsin o oyunları düşün nereye gelmiş oyunların görüntü kalitesi

yanlış anlamada biraz kendi çapımda araştırdım çöp adamdan oyun demiyorum çöp adamı koşturmak için neler gerekiyor neler yani biraz tatminkar o olmak lazım
    yanlışmıyım

quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

bence grafikler ,fps , Ass.Creed 2ye göre kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jolly_RogeR

Online nasıl oynayan arkadaşlar kısa bir değerlendirme yapabilir mi

bence online farklı güzel olmuş ama biraz alışmak gerekiyor strateji geliştirmek lazım kendince

ilk başlarda bol bol avlanınca moral bozuluyor ama alışınca zevkli oluyor bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökhann 1907
    yok be aynı bence hiç değişiklik görmedim 2 . oyunda güzeldi buda güzel

bence şöyle düşün eski ps2 oyunu oydadıysan bilirsin o oyunları düşün nereye gelmiş oyunların görüntü kalitesi

yanlış anlamada biraz kendi çapımda araştırdım çöp adamdan oyun demiyorum çöp adamı koşturmak için neler gerekiyor neler yani biraz tatminkar o olmak lazım
    yanlışmıyım

quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

bence grafikler ,fps , Ass.Creed 2ye göre kötü

2. Oyundan tek farkı gece gündüz döngüsünde asmışlar bu sefer resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkroyal7

hdblack35....

alttakı bar çok onemlı.. o bar parladıgında. dusmanın senın gorus alanında,sende onun gorus alanındasın.. eger o bar parlarken sen koşarsan.....farkedılırsın...... ve sende kaçmaya başlar... farkedıldıgın uzere '' slıent'' ve ' ıgnorgıco'' gıbı ek puan alamassın...sana dedıgım bar adamın yerının tespıt edebılmen ıcın olandı... bır de usttekı bır bar var.. senın sessızlıgını belırıtıyor.... eger o bar boşalırsa... hedefıın senın uzerınde kırmızı bır ısık goruyor ve. senı tespıt edebılıryor....'' senın avcın senı kovalarken.. sis bombası atıp.... yuvarlakla onu sersemletebılırsın.. ve senın avcına otamatıkman başka hedef verır sen ondan kurtulmuş olursun.... alltakı mavı barın parlayıp parlamadıgına çok dıkkat et hele '' advanced wanted'' da cunku advanced wanted'' ın barı bıraz yanılıtcı alışırsın....advanced wanted bu yonuyle enn sewdıgım mod....her lv atladıgında abılıty açılır... bırde challange lar var abılıty açmak ıcın...

Teşekkürler dostum. Eyvallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdblack35 -- 14 Aralık 2010; 8:09:33 >

• 2 ıncı oyunla arasında fark yok dıyen ozurlulerı kınıyorum hıçmı bısı fark etmedınız.....

Ezio nun ustunde daha çok durulmus.. .gerek kıyafet gerek yuzu...

dövüş animasyonları okadar fazlaki.. oyunun sonuna dogru bıle gormedıgınız hareketlerı gorebılrısınız..

yenii silahlar, yenı combo attack sıstemııı...(yenı kılıçlar,çekiçler vs-paraşüt)

ac2 de hidden blade' la counter attack yapmak zordu onu gelıstırmısler...

gece ve gunduz daha bir etkıleyıcı olmuşş...

VE ONLINE MOD

online mod uzerınde gerçekten durulmuş... enfazla 50 lv olması kotu bırsey.. her lv attıgınızda yenı yetenekler ve perkler açılıyor..''. kaç..kovala..gizlen...saklan....ve avla...'' sistemının hepsı harmanlanmış...50 lv den sonrada açamadıgınız abilityler için.. challengelar devrey gırıyor.. ben onlarla ugraşıyorum.... gerçekten harıka bı onlıne modu var...... (advancedwanted-manhunt) favorılerım..

• Beyler,
    bugün "Animus Project Update 1.0" isimli bedava bir DLC çıkacaktı. PSN'e baktım ama göremedim.

Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35
    Beyler,
    bugün "Animus Project Update 1.0" isimli bedava bir DLC çıkacaktı. PSN'e baktım ama göremedim.

Bilgisi olan var mı?

Hocam bilgi verebilirmisin biraz dlc neler iceriyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luchador

quote:

Beyler,

Bilgisi olan var mı?

DLC'nin içeriğine göre değişiyor.
    Genelde yeni görevler, yan görevler ve yeni haritalar içeriyor DLC'ler...
    ve genelde ücretli olurlar...
  • bende merak edıyorum dlc lerı ... anumus 2.0 gelıyorda ..ben 1.0 ı bulamadım galıba.... bakmadım haberım yoktu.. :? ozellıklerı nelerdır. ? copernıco vardı bedava dlc olarak.. :? baika hatırlamıyorum onemlı bunlar ya bırı bısıler yassın da ogrenelım :???
  • Animus DLC Amerikan PSN'e gelmiş ama Türkiye'de hala yok!
  • ben sıf ana görevleri yapıyom dogrumu gıdıyom acaba bıde şehırde yakalanmamak için ne yapmak lazım ?
  • oyun gerçekten süperdi. daha online arenaya adım atamadım ama story modeu 2 günde bitirdim. resmen dehşet olmuştu. herzamanki gibi sonu havada bırakarak bitirdiler. böyle dizi havasında bitmesi hem güzel oluyor hemde çok iğrenç. neyseki seneye yeni oyunu çıkaracaklarını açıkladılar. yoksa ilk oyun gibi 2 sene beklemek çok kötü olurdu yakın zamanda - belki bu gün - online modlara bi giriş yapıcam bakalım denildiği kadar güzelmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MODERNWAR 2

ben sıf ana görevleri yapıyom dogrumu gıdıyom acaba bıde şehırde yakalanmamak için ne yapmak lazım ?

bende senin gibi ana görevleri yaptım oyun bitti ama yan görevlerle beraber yaparsan daha uzun soluklu olur benim gibi oyunun sonunu görüp sonra yan görevleri yapmamış olursun

birde şehirde fark edilmemek için sol köşede yaşam barının yanındaki simgeyi elinden geldikçe kırmızı yapmamaya bak kırmızı olursa poster topla veya şehrin mutelif yerlerindeki vaaz veren adamlara para ver birde başında kırmızı simgeyle dolaşan adamları öldür aranma seviyen düşüyor bunları yaparsan

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow-YB

oyun gerçekten süperdi. daha online arenaya adım atamadım ama story modeu 2 günde bitirdim. resmen dehşet olmuştu. herzamanki gibi sonu havada bırakarak bitirdiler. böyle dizi havasında bitmesi hem güzel oluyor hemde çok iğrenç. neyseki seneye yeni oyunu çıkaracaklarını açıkladılar. yoksa ilk oyun gibi 2 sene beklemek çok kötü olurdu yakın zamanda - belki bu gün - online modlara bi giriş yapıcam bakalım denildiği kadar güzelmi

alış biraz sonra daha güzel yeni başladığın zaman keklik kıvamındasın çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: gökhann 1907

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow-YB

oyun gerçekten süperdi. daha online arenaya adım atamadım ama story modeu 2 günde bitirdim. resmen dehşet olmuştu. herzamanki gibi sonu havada bırakarak bitirdiler. böyle dizi havasında bitmesi hem güzel oluyor hemde çok iğrenç. neyseki seneye yeni oyunu çıkaracaklarını açıkladılar. yoksa ilk oyun gibi 2 sene beklemek çok kötü olurdu yakın zamanda - belki bu gün - online modlara bi giriş yapıcam bakalım denildiği kadar güzelmi

alış biraz sonra daha güzel yeni başladığın zaman keklik kıvamındasın çünkü

kardeşim ilk aldığımız zaman oynamış level 2 oldum demişti. o bile bi kaç adam öldürdüyse bende yaparım

• yani çok zor değil biraz ingilizce bilmek dahada işleri kolaylaştırıyor

yoksa doğaçlama ile öğreniliyor bende aman aman bildiğimden değil aman yanlış anlaşılma olmasın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Luchador

quote:

Beyler,

Bilgisi olan var mı?

DLC'nin içeriğine göre değişiyor.
    Genelde yeni görevler, yan görevler ve yeni haritalar içeriyor DLC'ler...
    ve genelde ücretli olurlar...

Yok hocam dlc ne bılıyorum ac brotherhood unkınde neler olucak onu sordum acaba bılgı varmı?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.