Şimdi Ara

Assassin's Creed Brotherhood OYNAYANLAR YORUMLARINIZ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
2
Favori
37.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Assassin's Creed Brotherhood için "Animus Project Update 1.0" isimli ücretsiz DLC yayınlandı. Şuan PSN ve XBOXLive'dan download edilebilir durumda.

Bu DLC ile beraber oyuna yeni bir oyun modu ve multiplayer için yeni bir harita ekleniyor. Ayrıca Advanced Alliance modu orjinal Alliance modunun hedef tanımlama ve nişan alma kısımlarını daha da zorlu bir hale getirilmiş.
    Oyuna eklenen yeni harita ise, Fransa, Normandy'de yer alıyor. Dar sokaklar, bol katmanlı yapılar ve dev bir saat kulesi bu haritayı oluşturan temel özellikler.

Toplam boyut: 185MB
  • Arkadaşlar Animus'taki Virtual Training'lerin hepsini eksiksik tamamladığınızda Metal Gear Solid Rising'deki "Raiden" açılıyor. Ben yaklaşık 25dk. sonunda hepsini tamamladım ve Raiden Outfit açıldı. Bu karekteri seçip oyuna bundan sonra bu karakter ile devam edebiliyorsunuz.
    Çok abes bir durum aslında. Eski yüzyılda, modern giyinmiş bir adam
    Ama denemeye değer...

İşte adamımız...
     Assassin's Creed Brotherhood  OYNAYANLAR YORUMLARINIZ

• AC brotherhoodu Raiden le oynamak.... hiçbir AC hayranının...sevenın... yada bırazcık hıkayeden etkılenenın... yapacagı bır iş deil... hiçmi önemsemıyorsun:?
  • Gerçekten belirttiğiniz gibi abes bir durum olmuş. Anlam veremediğim husus ise Raiden başka bir firmanın ürettiği(Kanomi, yanılmıyorsam) bir oyun karakteri değil mi ki Ubisoft kullanabilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkroyal7

AC brotherhoodu Raiden le oynamak.... hiçbir AC hayranının...sevenın... yada bırazcık hıkayeden etkılenenın... yapacagı bır iş deil... hiçmi önemsemıyorsun:?

Bu ne ciddiyet? Dark Knight'ta Joker'in WHY SO SERIOUS dediği şey! Her oyunun espriye ihtiyacı vardır, asık suratlı oyunların ömrü kısadır. Brotherhood'u ayrıntılı oynarsanız şehrin her yerinde esprilerin serpiştirildiğini görürsünüz. Çalgıcılar önünüzü kesiyor, Romulus inine girerken iki ayyaş sizi görüp "şişşt gördün mü adam yerin dibine girdi" diye birbirini dürtüklüyor, yaşlı başlı kardinaller Ezio'dan kaçacağım derken akrobatlara nal toplatırcasına damdan dama sekerek kaçıyor, Vinci'nin birbirinden komik aletleriyle ortalığı birbirine katıyorsun... daha sayayım mı? Hele 8. memory'de olanlara ne demeli? Oyun zaten yeterince esprili. Bir raiden kostümünün kimseye zararı yok. Bu kadar asık suratlı olmayın.

Kostümün güzel olup olmadığı tartışılır tabii. Raiden'i çok severim, MGS Raising'i dört gözle bekliyorum, ama bu kostüm oyundaki Raiden'le kıyaslanamaz, hele ki Ezio'nun bakmalara doyum olmayan kendi kostümüyle hiç kıyaslanamaz. Çirkin, çünkü özellikle yüz kısmı etiket yapıştırılmış gibi görünüyor. LBP etiketleri gibi. Ezio kostümüne bunu yeğlemem, ama çirkin göründüğü için, AC evreniyle çeliştiği için falan değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkenRahl -- 16 Aralık 2010; 16:31:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkenRahl

quote:

AC brotherhoodu Raiden le oynamak.... hiçbir AC hayranının...sevenın... yada bırazcık hıkayeden etkılenenın... yapacagı bır iş deil... hiçmi önemsemıyorsun:?

Bu ne ciddiyet? Dark Knight'ta Joker'in WHY SO SERIOUS dediği şey! Her oyunun espriye ihtiyacı vardır, asık suratlı oyunların ömrü kısadır. Brotherhood'u ayrıntılı oynarsanız şehrin her yerinde esprilerin serpiştirildiğini görürsünüz. Çalgıcılar önünüzü kesiyor, Romulus inine girerken iki ayyaş sizi görüp "şişşt gördün mü adam yerin dibine girdi" diye birbirini dürtüklüyor, yaşlı başlı kardinaller Ezio'dan kaçacağım derken akrobatlara nal toplatırcasına damdan dama sekerek kaçıyor, Vinci'nin birbirinden komik aletleriyle ortalığı birbirine katıyorsun... daha sayayım mı? Hele 8. memory'de olanlara ne demeli? Oyun zaten yeterince esprili. Bir raiden kostümünün kimseye zararı yok. Bu kadar asık suratlı olmayın.

Kostümün güzel olup olmadığı tartışılır tabii. Raiden'i çok severim, MGS Raising'i dört gözle bekliyorum, ama bu kostüm oyundaki Raiden'le kıyaslanamaz, hele ki Ezio'nun bakmalara doyum olmayan kendi kostümüyle hiç kıyaslanamaz. Çirkin, çünkü özellikle yüz kısmı etiket yapıştırılmış gibi görünüyor. LBP etiketleri gibi. Ezio kostümüne bunu yeğlemem, ama çirkin göründüğü için, AC evreniyle çeliştiği için falan değil.

• Shopto 32,85 ten satıyordu, sonra 34,85 oldu simdi baktım 37,85 olmus:) Oyun çıkalı neredeyse 1 ay oldu degil mi? Fiyatı bir ay icerisinde bu kadar duzenli artan başka oyun gormedim!
  • quote:

Orijinalden alıntı: desdinova

Shopto 32,85 ten satıyordu, sonra 34,85 oldu simdi baktım 37,85 olmus:) Oyun çıkalı neredeyse 1 ay oldu degil mi? Fiyatı bir ay icerisinde bu kadar duzenli artan başka oyun gormedim!

talep herhalde, yurt dışında oyun seviliyor burda pek tutan yok oyunu.
    call of duty gibi oyunlar seviliyor burda
  • Yanımda Ezio gibi bozuk para kesem yok ki atayım da başımdan savayım şunu. Anladım ben o çalgıcıyı niye o kadar sevdiğini şimdi.
  • 2 kadar iyi değildi :(
  • genceya nie 2 ye gore ıyı deıldı ::? sen zaten hep yakınıp durdun dusuk fps dıye... oylede bırşey yoktu...''

bana sebep solermısın:? merak edıyorum cunku oynayan kımse bole dememıstır:?
  • quote:

genceya nie 2 ye gore ıyı deıldı ::? sen zaten hep yakınıp durdun dusuk fps dıye... oylede bırşey yoktu...''

bana sebep solermısın:? merak edıyorum cunku oynayan kımse bole dememıstır:?

Düşük fps yok muydu e yok artık dostum abartma yav fps yerlerde geziyordu :) Alenen kasmasına gerek yok ama fps çok düşüktü.
    2 kadar iyi bulmama sebebim de daha kısa ve kapsamının daha az olması tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökhann 1907

quote:

Orijinalden alıntı: desdinova

Shopto 32,85 ten satıyordu, sonra 34,85 oldu simdi baktım 37,85 olmus:) Oyun çıkalı neredeyse 1 ay oldu degil mi? Fiyatı bir ay icerisinde bu kadar duzenli artan başka oyun gormedim!

talep herhalde, yurt dışında oyun seviliyor burda pek tutan yok oyunu.
    call of duty gibi oyunlar seviliyor burda

Evet hala haftalık satısları 150K nın üzerindeymis.
  • Merak ettim oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

Arkadaşlar Animus'taki Virtual Training'lerin hepsini eksiksik tamamladığınızda Metal Gear Solid Rising'deki "Raiden" açılıyor. Ben yaklaşık 25dk. sonunda hepsini tamamladım ve Raiden Outfit açıldı. Bu karekteri seçip oyuna bundan sonra bu karakter ile devam edebiliyorsunuz.
    Çok abes bir durum aslında. Eski yüzyılda, modern giyinmiş bir adam
    Ama denemeye değer...

İşte adamımız...

Hocam böyle oynanmaz ya :) O pelerin sallanacak..

• genceya

sen uptade ı yapmadınmı . ... hadı yaşamadım demıyımde.. çok az yaşadım ben fps sorunu..... oyunun hıkayesının ana kısmı... 2. oyunda ve gorevler daha dinamık dogru soyluyorsun.., ama brotherhood daha gzl... nıe bılıyormsun...

1. daha fazla gelıstırılmıs..

2. hıkayenın çok fazla tamamlanmaya ıhtıyacı vardı... buda en az 2 . oyun akdar onemlı..

3 . Bu sefer oyunun ruhunu daha ıyı aldım..... daha ıyı aldım..

4. kardeşlık kurmak ve romayı almak ve hıkayeyı tamamlamak ıcın.. oynuyorduk bunu .... tamamen ustunde durulmuş..

5. ''BROTHERHOOD'' havası verılmış.. hem de çok ıyı verılmış...
  • Tamam AC2 kadar çok şehirde dolaşmıyoruz ama yine de Roma'yla sınırlı değiliz bu oyunda. Ayrıca Roma'dan bahsediyoruz, devasa bir kent. Buna sınırlı diyemeyiz. Leonardo görevleri sırasında başka kentlere de gidiyoruz. Kendi adıma AC2'den daha iyi veya daha kötü diyemem. Ben bundan da çok keyif aldım. Dün ilk kez Multiplayer denedim. İlginçti. Çok zekice tasarlanmış. Sabırsız ya da uyanık geçinen oyuncuları cezalandıran bir sistem kurulmuş, çok iyi bence.
  • quote:

genceya

sen uptade ı yapmadınmı . ... hadı yaşamadım demıyımde.. çok az yaşadım ben fps sorunu..... oyunun hıkayesının ana kısmı... 2. oyunda ve gorevler daha dinamık dogru soyluyorsun.., ama brotherhood daha gzl... nıe bılıyormsun...

1. daha fazla gelıstırılmıs..

2. hıkayenın çok fazla tamamlanmaya ıhtıyacı vardı... buda en az 2 . oyun akdar onemlı..

3 . Bu sefer oyunun ruhunu daha ıyı aldım..... daha ıyı aldım..

4. kardeşlık kurmak ve romayı almak ve hıkayeyı tamamlamak ıcın.. oynuyorduk bunu .... tamamen ustunde durulmuş..

5. ''BROTHERHOOD'' havası verılmış.. hem de çok ıyı verılmış...

Evet updatei yaptım. Oyun anca 20-30 fps arası çalışıyordur ki bu dikkatli bir göz için yeterince düşük hocam.

• bende oynuyorum tr psn m opsiyonel yeni başladım
  • OUTFITS kısmından Altair's Robes'u açtım. Seçtim ve bir süre sonra bu kıyafetten sıkılıp güncel olanları kullanmak istediğimde bunu yapamadım. Kıyafeti seçip onaylıyorum ama oyuna döndüğümde üzerimde hala Altair's Robes var. Altair's Robes için 20 UPlay point verdim ve şimdi silmek istemiyorum. Ne yapmam gerekiyor?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.