Şimdi Ara

Assassin's Creed Brotherhood OYNAYANLAR YORUMLARINIZ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
2
Favori
37.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu az önce bitirdim ...çok keyifli olmuş keşke türkçe altyazı seçeneği ile oynamak mümkün olsaydı.....
  • Florin: 457227f
    Total Synch:%37.62
    Rome Rebuilt: %63
    Centro District: %87
    Campagna District: %38
    Antico District: %53

Sequence 1: %100
    Sequence 2: %93 (Memory 7'deki olayı 8dk.da tamamlamakta çok zorlanıyorum.)
    Sequence 3: %100
    Sequence 4: %87 (8 memory'de %100 tamamlandığı halde %87 görünüyor.)

Secret Locations: %30
    War Machines: %12
    Assassination: %25
    Thief: %30
    Courtesan: %30

Arkadaşlar, şuan haritada açılmayan bölgeler mevcut. Ancak 1 haftadır şehirde tur atıyorum ve hiçbir görev kalmadı. Sıkıntıdan patlayacağım. Yeni bir yer açamadığı içinde yeni görevler gelmiyor. Assassin'leri tüm görevlere yolluyorum. Şuan hepsi 9.seviyede.
    Haritada ki "Romulus Treasure'da ki görevi bir türlü tamamlayamıyorum. Her gittiğimde kapıyı açmak istediğimde bana eksik görev olduğunu söylüyor.

Şuan yapacak birşey yok ama deli gibi para geliyor...

Oyunu bu durumda bırakmama ramak kaldı. Yapmam gereken konusunda fikri olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

Tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdblack35 -- 1 Ocak 2011; 14:01:17 >

• O kadar paran var ve Roma'nın rebuildi o halde? Bravo valla. %100 yap onu.
    Romulus treasurea gitmeden önce tüm Romulus Lair'ları tamamlayacaksın sonra gidiliyor oraya.
    Hepsi neden 9. seviyede Assassin yapma olayını farketmedin herhalde? 9 tamamlandıysa Tiber Island'a git bir seremoniyle Assassin oluyorlar.
    Yeni görev neden açılmıyor daha 5 sequence var oyunda en son ne oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

O kadar paran var ve Roma'nın rebuildi o halde? Bravo valla. %100 yap onu.
    Romulus treasurea gitmeden önce tüm Romulus Lair'ları tamamlayacaksın sonra gidiliyor oraya.
    Hepsi neden 9. seviyede Assassin yapma olayını farketmedin herhalde? 9 tamamlandıysa Tiber Island'a git bir seremoniyle Assassin oluyorlar.
    Yeni görev neden açılmıyor daha 5 sequence var oyunda en son ne oldu?

Roma rebuild'u %100 yapmak isterim tabiki ama şuan haritada açılmış heryeri adım adım dolaştım ama rebuilt yapılacak hiçbirşey yok.
    Romulus Lair'ler için Borgia Tower'ları tamamlamak gerekmiyor mu? Şuan 3 adet Borgia Tower haritanın açılmayan bölgesinde kuzu gibi yatıyor...
    Assassin'slerin hepsi için seremony yapıldı. Zaten şuan sadece 9 Assassin's var. Diğer 3 tanesi için Borgia Tower'ları tamamlamam gerekiyor.
    Oyunda en son ne olduğunu tam hatırlamıyorum. Hatta bir ara DNA'dan eksik/tamamlanmamış görevleri yaptım.

Ama şuan yapacak hiçbirşey bulamıyorum. Sıkıntıdan açılmış haritada ki tüm treasure'ları arayıp buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdblack35 -- 1 Ocak 2011; 14:10:01 >

• DNA'dan son yaptığın görevin ne olduğunu söyle belki sorunu anlarız. Oyun orjinal mi?
  • quote:

DNA'dan son yaptığın görevin ne olduğunu söyle belki sorunu anlarız. Oyun orjinal mi?

DNA'da enson Sequence 4 Memory 8 (An Unexpected Visitor Rome) görevi tamamlanmış.

Oyun orjinal. Ön sipariş ile satın almıştım
  • Sıradaki görev bu:
    http://www.supercheats.com/guides/assassins-creed-brotherhood/war-plans
    Leonardo simgeli olabilir bu görev.

Bu arada oyunda hala yan görev yapıyorum hala hiç sıkılmıyorum, flag toplamak bile eğlenceli geliyor.
  • quote:

Sıradaki görev bu:
    http://www.supercheats.com/guides/assassins-creed-brotherhood/war-plans
    Leonardo simgeli olabilir bu görev.

Bu arada oyunda hala yan görev yapıyorum hala hiç sıkılmıyorum, flag toplamak bile eğlenceli geliyor.

Burayı geçeli çok oldu. Leonardo'dan 3 adet silah aldım.
    Biraz önce 7 adet Truth'u tamamladım. Ama hala haritada yeni birşeyler açamıyorum...

• oyunu aldım su anda oynuorum ılk ızlenımıe gore harıta gercekten buyuk olmus ama benım sormak ıstedıgım bısey ac2 de kendı sehrıme gıdebılıodum bu oyunda seyahat denen bısey yok sanırsam dogrumudur?
  • Sadece Roma icinde hızlı seyahat ve bir gorevlik başka sehirlere gitme var.
    Hdblack haritanın resmini koysana.
  • Arkadaslar oyunu bitirdim , aşık oldum oyuna . Süper olmuş , bunu belirteyim :)

Amaa son sahne kafamı allak bullak etti ortanın üstü bir ingilizcem var ama gercekten çok karıştı hersey .. Birisi bana oyunun son 30 dksini detaylı bir sekilde anlatabilir mi ? Özel
    Mesaj yolu ile de olabilir ;)

Teşekkürler ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

Arkadaslar oyunu bitirdim , aşık oldum oyuna . Süper olmuş , bunu belirteyim :)

Amaa son sahne kafamı allak bullak etti ortanın üstü bir ingilizcem var ama gercekten çok karıştı hersey .. Birisi bana oyunun son 30 dksini detaylı bir sekilde anlatabilir mi ? Özel
    Mesaj yolu ile de olabilir ;)

Teşekkürler ..

daha ilginç ve birazda oyunla alakalı güzel yazılar okumak isterseniz x box bölümünde the truth ilgili çok güzel yazılar yazmış arkadaşlar tavsiye ederim okumayanlar ve ingilizcesi yeterli olmayıpta oyunun hikayesini anlamayanlar (benim gibi) için tavsiye edebilirim

aman yanlış anlaşılma olmasın ben bir ps3 kullanıcısıyım x box fanı değilim .sadece güzel yazılar var o bölümde oyunla alakalı o yüzden

• Sanırım sorunu tahmin ediyorum. Üçüncü resimden tarif edersem, haritanın sağ üst köşesine odaklan. Orada bir mercenaries görevi olacak. Oradaki görev Borgia kulesini de açıyor.
    Bu arada haritanda hala ünlem işaretli bir görev görünüyor. Ünlem işaretleri ana görevlerdir ve yeni yerler açar. Soldan üçüncü resminin alt köşesinde var bir tane. O görevi yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkenRahl

Sanırım sorunu tahmin ediyorum. Üçüncü resimden tarif edersem, haritanın sağ üst köşesine odaklan. Orada bir mercenaries görevi olacak. Oradaki görev Borgia kulesini de açıyor.
    Bu arada haritanda hala ünlem işaretli bir görev görünüyor. Ünlem işaretleri ana görevlerdir ve yeni yerler açar. Soldan üçüncü resminin alt köşesinde var bir tane. O görevi yap.

Ünlem işaretinin olduğu yer şuan kilitli. Kesik işaretlerle çevrili alanlara şuan girilemiyor. ve eksik görevlerin hepsi bu kesik işaretli alanda mevcut.
    Ben şuan 1 tane Borgia kulesi açabilsem en azından oyunun devamı gelecek gibi ama olmuyor.
  • Aşağıda ki viewpointe nasıl ulaşabiliyoruz? Buraya ulaşınca haritayı biraz genişletmiş olacağım. Ama buraya nasıl çıkacağımı bir türlü bulamadım.

• quote:

Sanırım sorunu tahmin ediyorum. Üçüncü resimden tarif edersem, haritanın sağ üst köşesine odaklan. Orada bir mercenaries görevi olacak. Oradaki görev Borgia kulesini de açıyor.

Evet sorun aynen bu. Ben de resmi görür görmez anladım. O kapalı yerden gitmeyeceksin göreve çünkü orada Borgia Captain var. Etrafından dolaşıp ulaşacaksın göreve görevde de o Borgia Captainı öldüreceksin. Görevden önce öldürürsen oyun saçmalar diye kapamışlar orayı öyle.

O viewpointi de oradaki Aqueduct'ı tamir ettirerek alıyorsun. Ben bir saat kaybettim orada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 2 Ocak 2011; 21:27:33 >

• quote:

quote:

Evet sorun aynen bu. Ben de resmi görür görmez anladım. O kapalı yerden gitmeyeceksin göreve çünkü orada Borgia Captain var. Etrafından dolaşıp ulaşacaksın göreve görevde de o Borgia Captainı öldüreceksin. Görevden önce öldürürsen oyun saçmalar diye kapamışlar orayı öyle.

O viewpointi de oradaki Aqueduct'ı tamir ettirerek alıyorsun. Ben bir saat kaybettim orada.

Arkadaşlar ikinizdende Allah razı olsun. Sayenizde görev yerine gidebildim. Şimdi oyun açılmaya başladı. Şükür

üper oldu bu yaaaa. Harikasınız!

• quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

quote:

quote:

Arkadaşlar ikinizdende Allah razı olsun. Sayenizde görev yerine gidebildim. Şimdi oyun açılmaya başladı. Şükür

üper oldu bu yaaaa. Harikasınız!

Biliyoruz

• Bugün %100 Synch yaptım hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.