Koskoca Roma'nın gelirim 20000. Monteriggioni'nin de 15000 mi neydi.
33MB'lık 2.02 patch gelmiş. Yabancı forumlarda bu patch sonrası profillerde sorun oluştuğuna diar söylentiler var. Ne olur olmaz bu patch'i update edip install etmeden önce oyunun save dosyasını ve profilinizi back-up alın. Ben şuan indiriyorum. Çünkü bu patch olmadan online'a izin vermiyor...
quote:
Orijinalden alıntı: hdblack35
33MB'lık 2.02 patch gelmiş. Yabancı forumlarda bu patch sonrası profillerde sorun oluştuğuna diar söylentiler var. Ne olur olmaz bu patch'i update edip install etmeden önce oyunun save dosyasını ve profilinizi back-up alın. Ben şuan indiriyorum. Çünkü bu patch olmadan online'a izin vermiyor...
Patchi yaptıktan sonra online oynamaya devam ettim,profil setleri degistiriyorum veya karakterlerin gearları fln oyunu kapatıp ps3 ü bir daha actıgımda tekrar basa donuyor patch den oncekı halıne ayarları tekrar yapmak gerekıyor kayıt etmıyor yanı herhalde sorun bu...
quote:
Orijinalden alıntı: ravenlyx
quote:
Orijinalden alıntı: hdblack35
Patchi yaptıktan sonra online oynamaya devam ettim,profil setleri degistiriyorum veya karakterlerin gearları fln oyunu kapatıp ps3 ü bir daha actıgımda tekrar basa donuyor patch den oncekı halıne ayarları tekrar yapmak gerekıyor kayıt etmıyor yanı herhalde sorun bu...
Ben dün akşam patch'i yükledikten sonra 6 saat kadar oynadım ve oyundan çıktım. Şimdi tekrar girdim ama senin dediğin gibi patch'den önce ki haline dönmedi. Kaldığım yerden devam ediyorum...
Hm belki düzelmiştir ya da bende sorun vvar :D
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
Çok nadir açabiliyorum şu aleti ya of.
Ben ayın 28'ine kadar açamicam babam kaldırdı. Mâlum, liseliyim
quote:
Orijinalden alıntı: öktem!
quote:
Liseli detected yani Kaçıncı sınıf?
Arkadaşlar oyunu sipariş ettim sizce iyi yapmışmıyım. Sadece 1.Oyunu oynamıstım 2. oyunu oynamadan brotherhood oynamam bisey kacırdığım anlamına gelmez umarım ?
Arkadaşlar Ben oyunu game stopdan nasıl sıparıs etcegımı bılmıom o yuzden ac brotherhoodu nasıl alabılırım pc ıcın subatın 2.ci haftası cıkıyomus
ya beyler harıtanın sag ust kosesındekı romulus a bı turlu gırmeyı basaramadım kuyu gıbı bı yer altında su war orta yerde romulus ıcın gırıs var ama oraya nasıl atlıcam yada tırmanıcam bulamadım orya nasıl gırcem fıkrı olan yada basaran warmı cok acıl
quote:
Orijinalden alıntı: emmyayla
ya beyler harıtanın sag ust kosesındekı romulus a bı turlu gırmeyı basaramadım kuyu gıbı bı yer altında su war orta yerde romulus ıcın gırıs var ama oraya nasıl atlıcam yada tırmanıcam bulamadım orya nasıl gırcem fıkrı olan yada basaran warmı cok acıl
biraz gayret etsen atlamanın yolunu bulursun ben daha oyunu alamadım pc ıcın ondan bılmıom
quote:
Orijinalden alıntı: yuzi_35
Arkadaşlar oyunu sipariş ettim sizce iyi yapmışmıyım. Sadece 1.Oyunu oynamıstım 2. oyunu oynamadan brotherhood oynamam bisey kacırdığım anlamına gelmez umarım ?
Çok şey kaçırdığın anlamına gelir. Temin etmeye bak. 1. Oyunda Altairdik ama 2. oyunda Ezio olarak başlıyor hikayemiz ve Brotherhood da devam ediyor.
Oyun içinse söyleyecek fazla bişey yok. Fakat biraz daha uzun olabilirdi Single. Aynı şekilde Multiplayer da level sistemi de çok az. Alalı 1.5 hafta kadar oldu ve neredeyse 50 level olmak üzereyim. Manhunt modu Wanted mod'a göre daha zevkli bana göre çünkü takım oyunu oynuyorsunuz. Fakat bazı zibidiler takım oyunu oynamıyor ve iyi sövdüğüm oluyor
Şu oyunu oynayanlar olarak türkler arasında maç falan yapsak. Kim organize eder bilmiyorum ama, headset siz diyalogsuz takım oyunsuz çok zevksiz oluyor manhunt.
quote:
Orijinalden alıntı: Infection
quote:
Orijinalden alıntı: yuzi_35
Çok şey kaçırdığın anlamına gelir. Temin etmeye bak. 1. Oyunda Altairdik ama 2. oyunda Ezio olarak başlıyor hikayemiz ve Brotherhood da devam ediyor.
Oyun içinse söyleyecek fazla bişey yok. Fakat biraz daha uzun olabilirdi Single. Aynı şekilde Multiplayer da level sistemi de çok az. Alalı 1.5 hafta kadar oldu ve neredeyse 50 level olmak üzereyim. Manhunt modu Wanted mod'a göre daha zevkli bana göre çünkü takım oyunu oynuyorsunuz. Fakat bazı zibidiler takım oyunu oynamıyor ve iyi sövdüğüm oluyor
Tesekkür ederim 2. Oyunuda temin etmem gerek yani.Bilseydim alırdım 2 yide ama az cok PC de oynamıstım ve bazı olayları biliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: anilanar
Şu oyunu oynayanlar olarak türkler arasında maç falan yapsak. Kim organize eder bilmiyorum ama, headset siz diyalogsuz takım oyunsuz çok zevksiz oluyor manhunt.
ben konu actım paylaşımla ilgili ama gelen yok isteyen psni eklesin link:http://forum.donanimhaber.com/m_45873416/tm.htm
Oyunun müzikleri ana haber bültenlerinde de kullanılmaya başlanmış. Star TV Ana Haber'de rastladım.
Doğrusu brotherhood'ta bitince öylece ortada kalıveriyorsunuz. Siz de tam bir bağımlılık yaratıyor. Umarım kısa sürede devamını çıkarırlar. Zira çok da heyecanlı bir yerde sona erdi.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: öktem!
quote:
Liseli detected yani Kaçıncı sınıf?
2
Trigonometriye dikkat.
quote:
Allah belanı versin Ubi bıktım yerlerde sürünen fpsten, Ac2 bile daha iyiydi. Şu haritayı da bir açıyorum her yer simge ona da sinir olmaya başladım iyice.
Orda istemediğin simgeleri iptal edebiliyosun hocam ya da yakınlaştırınca ortalık açılıyo