Şimdi Ara

Assassin's Creed Brotherhood OYNAYANLAR YORUMLARINIZ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
2
Favori
37.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • An itibariyle offlineın tüm trophylerini aldım.
  • çok uğraştırıyor mu peki tüm tropyleri almak?

ayrıca oyundaki gizli, açılmamış nesne ve ödülleri filan tamamladınız mı? ben yabancı kaynaklı bir rehber buldum ama oyunda yani olduğumdan ve az ingilizcemden tam anlayamadım yazılanları

http://segmentnext.com/2010/11/16/assassins-creed-brotherhood-memories-outfits-maps-borgia-flags-rare-paintings-portraits-and-artifacts/

http://www.ripten.com/2010/11/16/assassins-creed-brotherhood-mauler-2/

• Arkadaşlar ben MP de Harlequin mi ne onu açmak istiyorum PALYAÇO gibi bişey ama 40 uplay puanı gerekiyor benim 20 uplay puanım var ve bir türlü puan yükselmiyor acaba bu puan nasıl yükselir vede Hellquin (Kız Olan) açsak Harlequin (Erkek Olan) da açılır mı çünkü uplayda tek kız olan var ?? cevaplarsanız sevinirim uğraştım uğraştım uplay puanını yükseltemedim
  • ya bu oyun serinin 3. değil mi ben bunu ekstra olark çıkartıklarını zannettim bu yüzden almadım ama galiba hikayenin devamıymış niye üzerine 3 diye yazmazlar anlamıyorum
  • 3 yazmamalarının sebebini sende açıklamışsın yani 2. oyunun devamı 3. oyun kasımda inşallah...........
    quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

ya bu oyun serinin 3. değil mi ben bunu ekstra olark çıkartıklarını zannettim bu yüzden almadım ama galiba hikayenin devamıymış niye üzerine 3 diye yazmazlar anlamıyorum
  • ya bu trophy almaya çalıoşmak sıkmıyormu oyunu bitirdikten sonra sıkar, yada bilmediğim bir getirisimi oluyor trophy kasmanın
    quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

An itibariyle offlineın tüm trophylerini aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: for153

Arkadaşlar ben MP de Harlequin mi ne onu açmak istiyorum PALYAÇO gibi bişey ama 40 uplay puanı gerekiyor benim 20 uplay puanım var ve bir türlü puan yükselmiyor acaba bu puan nasıl yükselir vede Hellquin (Kız Olan) açsak Harlequin (Erkek Olan) da açılır mı çünkü uplayda tek kız olan var ?? cevaplarsanız sevinirim uğraştım uğraştım uplay puanını yükseltemedim

Erkek olan palyaco codex-special editionlarda var uplay le alamazsın...

@gokhan

Hayır bir getirisi yok ... Bencede sıkıcı oluyor bazen...

@devilkingcry

Oyun Ac:3 ile bitecek diye biliyorum buda Ac2'nin devamı nıteliginde ama ek paket gibi degil alınması gerekır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven~ -- 23 Ocak 2011; 10:01:24 >

• Offline trophyleri çok kolay.
    Onlineları da ravenlyx ile alırız inşallah sömestrda.
  • Yani Erkek olan için edition almak lazım sanırsam peki Kızı nasıl alırım 20 uplay puanı gerekli alamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: for153

Yani Erkek olan için edition almak lazım sanırsam peki Kızı nasıl alırım 20 uplay puanı gerekli alamıyorum

Uplay'e gir rewards kısmına bak. Orada Brotherhood'dan nasıl 100 puan alacağını gösteriyor. 80 puanlık kısım oyun bitene kadar sırasıyla kendiliğinden açılıyor zaten 20 puanlık için de animus trainingde 3 tane gold alman lazım.
  • beyler ve hanımlar yani ben şimdi bu oyunu almasam hikayeyi genede anlarım değil mi eğer yani 3 ü çıkacaksa onu beklerim ben ama çok güzel çabucak bitmiyor sıkmıyor gibi özellikleri varsa alırım belki.bi de garafikleri 2 ye göre daha mı güzel 2 de adama kılıcı sokuyorum ama kan çıktığı halde adamda delik oluşmuyor ya da 2li bileklerimde ki kılıcı sokuyorum yüzüne gene kan var ama adam da delik yok
  • oyun çok iyi beyler tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

beyler ve hanımlar yani ben şimdi bu oyunu almasam hikayeyi genede anlarım değil mi eğer yani 3 ü çıkacaksa onu beklerim ben ama çok güzel çabucak bitmiyor sıkmıyor gibi özellikleri varsa alırım belki.bi de garafikleri 2 ye göre daha mı güzel 2 de adama kılıcı sokuyorum ama kan çıktığı halde adamda delik oluşmuyor ya da 2li bileklerimde ki kılıcı sokuyorum yüzüne gene kan var ama adam da delik yok

Al tabi ki ya tartıştığın oyuna bak saçmalık valla.
  • fiyetı uygunsa niye olmasın
  • animus project 1.0 ve animus project 2.0 var hangisini indireyim?
    yoksa ilk önce 1.0 indirip üstüne mi 2.0 ı kuruyoruz?
  • İkisini de indir işte sırasıyla ikisi de farklı dlc diye biliyorum.
  • peki eyvallah
  •  Assassin's Creed Brotherhood  OYNAYANLAR YORUMLARINIZ

• Ya hep aklımdaydı da şimdi görünce sorayım. Bu doktorların tip ne böyle yav? Ne derdi varmış da böyle giyinmişler zamanında.
  • sahi ya niye böyle giyiniyorlar ama bazı mekanlarda yüzleri açık oluyor eğer bu gizlenmek içinse daha güzel bir maske bula bilir di heralde
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.