Şimdi Ara

Assassin's Creed Brotherhood OYNAYANLAR YORUMLARINIZ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
2
Favori
37.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lirva

[simage]
    [/simage]

• quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

sahi ya niye böyle giyiniyorlar ama bazı mekanlarda yüzleri açık oluyor eğer bu gizlenmek içinse daha güzel bir maske bula bilir di heralde

Ve daha az terletecek.

Kaç saattir oyundayım kimse gelmedi mpcilerden.
    Bayrak vs. peşinde koşarken single %45'te kalmış onu %75 yaptım ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Ya hep aklımdaydı da şimdi görünce sorayım. Bu doktorların tip ne böyle yav? Ne derdi varmış da böyle giyinmişler zamanında.

Ben bildigim kadari ile aciklama yapayim.
    O donemlerde veba (Season of the Witch filminde gorebilirsini) ve bunun gibi salginlar cok oldugu icin etrafta cok fazla bakilacak hasta oluyordu.
    Veba gibi hastaligin caresi yoktu ve hastalarin durumu cok agir oluyordu.
    Donem kosullarinda temizlik imkanida iyi olmadigi icin hastalarda cok agir bir koku oluyordu.
    Doktorlarda hastalar ile ilgilenirken o maskeleri takiyorlar. O maskelerin uzun burun kisminin icinde esansli ve degisik kokulu pamuklar oluyor.
    Boylelikle doktorlar hastadan gelen agir kokuyu daha az hissederek daha iyi calisabiliyorlardi.

Benim bilgim bu sekilde. Farkli bilen varsa yazar, biz de ogrenmis oluruz.

• Lunu söyleyeyim ki oyun ikinci oyuna oranla daha zor yapılmış. Bazı görevleri defalarca tekrar etmek zorunda kaldım.
    Roma çok büyük bir şehir, bu yüzden iehir içinde at sürmemiz mümkün fakat sokaklar o kadar dar ki yürüyerek attan daha hızlı gidebiliriz.
    Online oynamadan önce böyle aksiyonlu bir oyunun online modunun saçma olacağını düşünüyordum ta ki oynayana kadar. Saatlerce başından kalkamadım bir anda Level 9 oldum. Mükemmel olmuş online mod. Denemeden geçmeyin.
    Yapay zekada gelişme var, askerlerle dövüşürken bazen yerden kum alıp yüzümüze doğru savuruyorlar.
    Hikaye zaten oyun dünyasının en hiyi hikayelerinden biri.
    İkinci oyunda sinematikleri geçemiyorduk, bu oyunda sinematik esnasında menüye geçip 'Skip Cinematic' seçeneğini seçmeniz yeterli olacaktır.
    Grafiklerde gelişme var ama çok değil. Arkadaşımın televizyonu Sony Bravia serisinin son modellerinden ve orada oynadığımda görüntüleri gerçekten hiçbir farkı yoktu. ;)
    Oyunun hikaye modunu bitirdiğinizde online modları sizi uzun bir süre oyalayacaktır bundan emin olun. Oyunu kesinlikle alın ve oynayın diyorum.

SON

• Arkadaşlar bende oyunu dün bitirmiş bulunmaktayım fakat sonunu anlamadım..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xrico

Arkadaşlar bende oyunu dün bitirmiş bulunmaktayım fakat sonunu anlamadım..?

Sonu nu anliyamaak gibi bir sikinti bende de var!

• :D Xbox bolumunde oyunun konusuyla ılgılı bir baslık var arastırın biraz görürsünüz gercekten enteresan ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonaran

quote:

Ya hep aklımdaydı da şimdi görünce sorayım. Bu doktorların tip ne böyle yav? Ne derdi varmış da böyle giyinmişler zamanında.

Ben bildigim kadari ile aciklama yapayim.
    O donemlerde veba (Season of the Witch filminde gorebilirsini) ve bunun gibi salginlar cok oldugu icin etrafta cok fazla bakilacak hasta oluyordu.
    Veba gibi hastaligin caresi yoktu ve hastalarin durumu cok agir oluyordu.
    Donem kosullarinda temizlik imkanida iyi olmadigi icin hastalarda cok agir bir koku oluyordu.
    Doktorlarda hastalar ile ilgilenirken o maskeleri takiyorlar. O maskelerin uzun burun kisminin icinde esansli ve degisik kokulu pamuklar oluyor.
    Boylelikle doktorlar hastadan gelen agir kokuyu daha az hissederek daha iyi calisabiliyorlardi.

Benim bilgim bu sekilde. Farkli bilen varsa yazar, biz de ogrenmis oluruz.

Eyvallah hocam.
    Pis Avrupalılar.

• oyunda dolaşırken bazı yapıların üstünde kırmızı göz simgesi çıkıyor (hani select'e basıp o yapı hakkında ki yazıların çıktığı ekranda). Orada ne yapacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: route666

oyunda dolaşırken bazı yapıların üstünde kırmızı göz simgesi çıkıyor (hani select'e basıp o yapı hakkında ki yazıların çıktığı ekranda). Orada ne yapacağız?

üçgene basılı tutup o yapıdaki ışık topluluğu şeklindeki gizli girişi bulacaksın. sonra da şifreyi çözüp bulmacanın 1 parçasını bulacaksın
  • Evet öyle.
  • daha yeni oynayabildim ve bir oyun bu kadar güzel olur ancak
  • Arkadaşlar oyun bitti ve bir sorum var.

Bu Romulus inleri var, oralara girip, mühürlü parşöneleri alıyoruz. Toplam 6 tane.

Bende 5 tane var, oyun bitmesine rağmen, haritada sonunca romulus (kurt kafası işaretli olan yer) yok.

Sadece sarı renkli kurt işareti var, gittim baktım onada git sonuncuyu bul gel diyor.

Eeee arkadaş nasıl bulacaz bunu

Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzcuTR

Arkadaşlar oyun bitti ve bir sorum var.

Bu Romulus inleri var, oralara girip, mühürlü parşöneleri alıyoruz. Toplam 6 tane.

Bende 5 tane var, oyun bitmesine rağmen, haritada sonunca romulus (kurt kafası işaretli olan yer) yok.

Sadece sarı renkli kurt işareti var, gittim baktım onada git sonuncuyu bul gel diyor.

Eeee arkadaş nasıl bulacaz bunu

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Enteresan, kendiliğinden açılması gerekirdi.
    DNA'dan yapmadığın görevin adına bak Google'a yaz bulursun başlangıç yerini.
  • Arkadaşlar oyuna yeni başladım ing. zayıf bu dükkanda satılan itemler ne işe yarıyo bi türlü çözemedim cahilligime verin :-)
  • o itemler senin sattıkların olması lazım. ilerde bazıları lazım olcak o yüzden satma derim
  • bu oyunu bende oynamak istiyorum. ama bir turlu uygun fiyata bulamadim. oyununu satmayi dusunen varsa bana pm atsin. bu arada multiplayer nasil bir sey nu oyunda?
  • quote:

Vebayı ve buna benzer beter hastalıkları hatırlatmak için . Hani diyorlar ki benimle iyi geçin hastalandığın zaman tek çaren benim
    O maske de karga gagası . Cesetler üzerinde dolaşıp gözü yer ya kargalar emin değilim tabi sağdan soldan okuduğum şeyler bunlar

Dünden beri online oynuyorum çok beğendim online modunu farklı olmuş fps'den bunalmıştım zaten . Daha hikayeye başlamadım ona da bu akşam başlarım artık .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YusufTimur -- 6 Şubat 2011; 16:26:36 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.