Şimdi Ara

Assassin's Creed Brotherhood OYNAYANLAR YORUMLARINIZ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
2
Favori
37.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • keşke o maskeleri satan bir mağazada olsaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzcuTR

Arkadaşlar oyun bitti ve bir sorum var.

Bu Romulus inleri var, oralara girip, mühürlü parşöneleri alıyoruz. Toplam 6 tane.

Bende 5 tane var, oyun bitmesine rağmen, haritada sonunca romulus (kurt kafası işaretli olan yer) yok.

Sadece sarı renkli kurt işareti var, gittim baktım onada git sonuncuyu bul gel diyor.

Eeee arkadaş nasıl bulacaz bunu

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

aynen tüm haritayı açtım ama bende de çıkmadı 6.cısı = /
  • AC2'den sonra bir türlü sevemedim. Frame düşmesi o kadar sık oluyor ki oynayışa çok etki ediyor. Bitirmeden satmayı düşünüyorum. %18'deyim. Bir şans daha versem mi acaba?
  • herkes 2. bir şansı hak eder ama bu canlı değil yani bu söz bek bir b..... yaramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carcharot

AC2'den sonra bir türlü sevemedim. Frame düşmesi o kadar sık oluyor ki oynayışa çok etki ediyor. Bitirmeden satmayı düşünüyorum. %18'deyim. Bir şans daha versem mi acaba?

AbaRTma ...Ne göz varmış arkadaş sizde 1 fps düşse fark ediyorsunuz helal olsun vallahi...

Eger inglizcen varsa kesinlikle oynanması gereken bir sanat eseri :) ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven~ -- 11 Şubat 2011; 19:27:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravenlyx
    quote:

Orijinalden alıntı: Carcharot

AC2'den sonra bir türlü sevemedim. Frame düşmesi o kadar sık oluyor ki oynayışa çok etki ediyor. Bitirmeden satmayı düşünüyorum. %18'deyim. Bir şans daha versem mi acaba?

AbaRTma ...Ne göz varmış arkadaş sizde 1 fps düşse fark ediyorsunuz helal olsun vallahi...

Eger inglizcen varsa kesinlikle oynanması gereken bir sanat eseri :) ...

Hocam gerçekten serinin büyük hayranıyım. Ama keyif alamadım bir türlü.
  • aslında keyifli ama adanlara kılıcımı sokuyom ama adamın dış görüntüsünde hiçbir şey olmuyor sadece kan izi
  • bugün gidip gta efl. verip takasla 35 tl'ye tahtakaleden alıcam merak ettiğim grafik olarak 2.oyunla aynımı
    not:ingilizcem yok yinede alıp oynuyacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

bugün gidip gta efl. verip takasla 35 tl'ye tahtakaleden alıcam merak ettiğim grafik olarak 2.oyunla aynımı

biraz daha iyi ama artısı multiplayer
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökhann 1907

quote:

bugün gidip gta efl. verip takasla 35 tl'ye tahtakaleden alıcam merak ettiğim grafik olarak 2.oyunla aynımı

biraz daha iyi ama artısı multiplayer

peki 2.oyunda kendi kasabası vardı onun dışında kaç şehir var
  • hatırladım kadar sadece roma var ama çok büyük
    bazı görevler için başka şehirlere gidiyorsun ama sadece görev için
  • pc de yine internet zorunlu mu
  • oyunu takasla almış bulunuyorum hemde ps3 güvenlik şeritli
  • Oyunu çok beğendim multisini harika yapmışlar.Çok zevk alarak oynuyorum.Single'da çok iyi.Umarım yeni oyun da en az bunun kadar kaliteli olur
  • oyunu bugün aldım birazda oynadım ps storedebulunan Copernicus Conspiracy game pack, Animus Project 1.0, Animus Project 2.0, packleri ne işe yarıyor şimdi indireyimmi
  • Copernicus Conspiracy ekstra bir görev ekliyor. Animus Project'ler online'a yeni harita falan ekliyor sanırsam ya da yeni kararket.
  • Kaç kere denedim 3 tane adam bile bulamadı onlinea hiç ben de giremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Kaç kere denedim 3 tane adam bile bulamadı onlinea hiç ben de giremedim.

Bazen bulamıyor öyle , sürekli "searching other agents falan deyince çık o oyundan tekrar arat
  • quote:

oyunu bugün aldım birazda oynadım ps storedebulunan Copernicus Conspiracy game pack, Animus Project 1.0, Animus Project 2.0, packleri ne işe yarıyor şimdi indireyimmi

Copernicus Conspiracy ek görevler içeriyor.Mektup ulaştırma ve Kopernik'i koruma gibi.Animus Project 1.0 ve 2.0 ise yeni haritalar ve yeni MP oyun modları içeriyor.
  • Bende 10-15 sn içinde tamamlıyor 8 kişiyi hiç öyle uzun süre beklemedim.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.