haritanın belliyerlerinde Romulus Treasureler var bunlara gelince anahtar gibi bi şey istiyor bu anahtarları nereden bulacağız
ac2 mi dha büyük bratherhood mu
oyunu bitirmeme rağmen %55 diyor. şehri atım yan görevlerin coğu bitti. bir hayat kadınlarıyla uğraşıyorum %45lik ne kaldı acaba fikri olan varmı? siz ne kadarını bitirebildiniz?
yapman gereken artislikler var
Arkadaşlar oyunda ac 2 den büyük savaşlar oluyor mesela 15 vs 15 gibi
Oyun harika arkaslar 4 tane assassins kardeşlerim oldu onları geliştirdim silah vs vs yönünden savaşlarda yardımları oluyor baya. üçgen tusunada basınca atımız geliyor heran her yerde. Cross bow vs vs cok güzel eklentiler gerçekten oyunu merak edenler mutlaka alsın oynasın
ben 3 unu bekleyecem
Arkadaşlar benim bir sorum olacak. Animus project update 1 ve 2yi yükledim fakat yinede multiplayer'da wanted, manhunt, aliance, advanced wanted' dan başka mod gözükmüyor. Copernicus conspiracy'de ilk yüklemem de çıkmamıştı sonra yeniden yükleyince tek kişilik haritada görünür olmuştu. Update'leri silip yeniden yükledim ama sonuç değişmedi ne yapabilirim acaba?
yeni oyun al
ardaslar yardım lütfen ben oyunu tek kişilik oynarken ufak kasmalar yasıyorum bunu sebebi ne olabilir , multiplayerde böyle bir sorun yok
orjinal mi korsan mı
orjinal ama öğrendim fps sorunumus kalabalık yerlerde oluo sadece
orjinal oyunu niye internet zorunlu yapiyorlar ya
SPOİLER İÇEREBİLİR DİKKAT DİKKAT:
arkadaşlar oyunda 2.bıçağı aldığımız leonardo da vinci ile olan yerde buluştum ancak param olmadığı için bıçağı alamadım. şimdi orayı bir daha bulamıyorum 2. bıçağımı nasıl alıcam?
Bir yardım edin lütfen
arkadaşlar oyunda 2.bıçağı aldığımız leonardo da vinci ile olan yerde buluştum ancak param olmadığı için bıçağı alamadım. şimdi orayı bir daha bulamıyorum 2. bıçağımı nasıl alıcam?
Bir yardım edin lütfen
Haritada L simgesi görünen yere git.
Bir yardım edin lütfen
2. oyunda çok iyiydi...Bu ondan daha iyi olmuş...Daha çeşitli görevler ve oynanış var... Taze bitirdim, romulus mezarları ve borgia ları tamamladım. Geriye köprü, truth filan kaldı bir kaç tane. Onlarıda yavaş yavaş hallederiz. Bu kadar detay içeren kaç oyun var piyasada bilmem.. Sırf o dönemi yaşamak için bile oynanır. O derece güzel aktarılmış bina tasarımları...Kiliseye girdiğinizde duvarlardaki resimlerden mozaiklere kadar inanılmaz detaylar var...
quote:
Orijinalden alıntı: tonaran
quote:
Orijinalden alıntı: xrico
Arkadaşlar bende oyunu dün bitirmiş bulunmaktayım fakat sonunu anlamadım..?
Sonu nu anliyamaak gibi bir sikinti bende de var!
Bence gayet başarılı kurgulanmış süper bir oyun. Tavsiye ederim oynamayan arkadaşlara
Son çıkan Da Vinci dlc'sini benimle paylaşabilecek arkadaşıma 5 TL gönderebilirim Turkcell den . .