Şimdi Ara

Assassin's Creed Brotherhood OYNAYANLAR YORUMLARINIZ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
2
Favori
37.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • assassin's creed'i ilk kez oynadığım için oyun bana çok güzel geldi
  • --------------------------------------------------------------------------------

Tüm AC ciler Girin ve bu konudaki tüm mesajları okuyunhttp://forum.donanimhaber.com/m_44920153/mpage_1/key_truth/tm.htm

Not: Spoiler içermekte
    ingilizcesi yeterli olmayan oyunun konusu hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler göz atabilir
  • arkadaşlar okadar ilerledim pc kapandı tekrar açtım 2-3 gündür oynuyorum oyuna girdiğimde save i me devam edeceğim ama orda damaged save game diyor save ime devam edemiyorum bu ne saçmalık anlamadım gitti sorun nerde acaba daha öncede pc kapandığında böyle sorunlar olmadı anlamadım gitti yardımcı olursanız sevinirim save e giremiyorum
  • İlk 2 oyunu PC'de bitirdim PS3 alınca Brotherhood'a PS3'de saldırdım...Oyunun senaryo modu bitti bi kaç Subject 16 bulmacaları ve 50 tane Borgia bayrağı ile treasurlar kaldı.Gerçekten bütün oyunlarıyla beni hayran bıraktırdı kendine bu seri.Senaryo modu süper...Online modu sıradışı olmuş...Gerçekten yeni oyunu sabırsızlıkla bekliyorum...Her E3 konferansında mükemmel bir video ile yeni oyunlarını duyuruyorlar...Ama ben çaylak Ezio'yu,intikam peşinde koşan Ezio'yu daha çok sevmiştim...Florence'nın o atmosferi beni daha çok içine çekti...Ama yinede dediğim gibi mükemmel bir seri umarım gelecek oyunlarıda gerek senaryosu gerek oynanabilirliği yanı herşeyiyle bunlar gibi olur...Bu arada arkadaşlar sanırım forumda Creed hayranları var hemde fazlaca niye ana konu açılmıyor...?
  • Oyunun psp verisyonunu oynadım son görevde takıldım. deli olmamak elde değil. 25 tane askeri öldürmem isteniyor ama okadar denemeye rağmen 16 askerden fazlasına ulaşamadım. bilmediğim tuş kombinasyonu vs. olabilir diye yapmadığım şaklabanlık kalmadı ama nafile...
    hayır bu kadar zaman ayırdık sounu görmeden bırakmakda istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoze78

Oyunun psp verisyonunu oynadım son görevde takıldım. deli olmamak elde değil. 25 tane askeri öldürmem isteniyor ama okadar denemeye rağmen 16 askerden fazlasına ulaşamadım. bilmediğim tuş kombinasyonu vs. olabilir diye yapmadığım şaklabanlık kalmadı ama nafile...
    hayır bu kadar zaman ayırdık sounu görmeden bırakmakda istemiyorum.

Yanlış hatırlamıyorsam 25 tane Fransız askeri öldüreceksin.
  • oyunda çok fazla yan görev var.. bazen içim sıkılıyor
  • Aekadaşlar bişey sorcam size Clowning Around diye bi trophy var paylaço dövmek gerekiyomuş. paylaçoyu nerden bulcam?
  • Bu ana konu mu bilemiyorum ama bir sorum olacak.

Oyunu bitirdim. Trophy kısmına baktığımda Da Vinci Disappearance çıkıyor.

Bu DLC sanırım. Nasıl edineceğiz bunu? Nerden indirebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Bu ana konu mu bilemiyorum ama bir sorum olacak.

Oyunu bitirdim. Trophy kısmına baktığımda Da Vinci Disappearance çıkıyor.

Bu DLC sanırım. Nasıl edineceğiz bunu? Nerden indirebiliriz?

PS Store'dan alabilirsin 20 TL'ye satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygecesefa

Bu arada Ac 3 resmi olarak duyruldu işte ilk teaser.

Oyun mısırda firavunlar zamanında geçecek.

oyunun İstanbulda da geçeceği açıklandı
  • oyun çok zevkli ama çok kısa multiplayeri sıkıyo insanı bak PS Store da 20 TL imiş al derim kaçırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D6EE0A332 -- 13 Haziran 2011; 13:20:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SQaWeR

quote:

Orijinalden alıntı: ygecesefa

Bu arada Ac 3 resmi olarak duyruldu işte ilk teaser.

Oyun mısırda firavunlar zamanında geçecek.

oyunun İstanbulda da geçeceği açıklandı

Mesaj tarihine bak.9 Aralık 2010.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SQaWeR

oyun çok zevkli ama çok kısa multiplayeri sıkıyo insanı bak PS Store da 20 TL imiş al derim kaçırma

Store'da 20 lira olan Da Vinci Dlc'si
  • Xbox360 ta oynuyorum ama bitmesin diye sürekli yan görevlerle uğraşıyorum, kıytırık hazineleri topluyorum, guild challengeları tamamlıyorum vs.. Bu hızla 1 ayda ancak bitiririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: robmax99

Aekadaşlar bişey sorcam size Clowning Around diye bi trophy var paylaço dövmek gerekiyomuş. paylaçoyu nerden bulcam?

insanlar neden palyaço diyemez ya da yazamaz şaşarım.... Paylaço, paylanço , palyanço gibi tuhaf kelimeler üretmekte üstümüze yok

quote:

palyaço
    isim (palya'ço) İtalyanca pagliaccio

Kendisini seyredenleri güldüren ve eğlendiren, acayip kılıklı, yüzü aşırı ve komik biçimde boyalı oyuncu.

• Arkadaşlar Da Vinci DLC sini nasıl ediniyoruz?
  • PS Store'dan alabilirsin.Oyun 1.bölgeyse US PSN,2.bölgeyse UK veya TR PSN'den almalısın.
  • arkadaşlar ben oyunu bitirdim %63 sync anck romulus 4 görevi beni kanser etti yav bütün romulusları yaptım roulus 4 görevini de yapmayı biliyom ama aşağı düşerken shift e basmama rağmen tutunmuyor bu yüzden romulus 4 görevine gidemiyorum ne yapam gerekiyor arkadaşlar youtubede romulus 4 yazarsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız hemde 2 kere üstüste basıyom yani yuvarlağa...
  • ya arkadaşlar romulus 4 görevi beni bitirdi duvardan aşağı bırakıyom kendimi 2 kere shift e basmama rağmen duvarı tutamayıp aşağı suyun içine düşüyor romulus görevine girmem için aşağı tutunmam lazım deli oldum yaaa oyunu bitirdim bi tek romulus 4 kaldı gıcık kaptım lütfen bilen birileri varsa yardım etsin
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.