Şimdi Ara

Assassin's Creed Brotherhood OYNAYANLAR YORUMLARINIZ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
2
Favori
37.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Assasin's creed bölümü açılması için destek olalım;http://forum.donanimhaber.com/m_51598374/mpage_2//tm.htm#51734916
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_06tr

oyunda çok fazla yan görev var.. bazen içim sıkılıyor

Aslında iyi olmuş,sürekli görev yapmakta sıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: robmax99

Aekadaşlar bişey sorcam size Clowning Around diye bi trophy var paylaço dövmek gerekiyomuş. paylaçoyu nerden bulcam?

http://www.youtube.com/watch?v=wkoUSnTvNc8

NOT:Trophy i elde edebilmek için da vinci dlcsine sahip olman lazım
  • arkadaşlar bu oyunu yenı almıştım başladım bir iki bolum gectim ama dun kaldıgım yerden acmaya calıstıgımda acılmıyor ekranın sağ alt kısmında bişiy donuyor 1 saat bekledım bir numara olmadı nedir cozum...
  • Save dosyasından yüklemeye çalışırken sorun çıkıyor olabilir.

Oyunun başındaysan oyunu ve HDD içindeki ilgili dosyaları silip tekrar yükleyebilirsin.
  • Cok guzel bir oyun guzel bir seri.oynamanızı tavsiye ederim.. 2.oyunla grafik olarak fark yok ama oynanis ve aletlerimiz daha fazla.üçüncü oyundan cok ama cok umutluyum zaten siparişimide vermiştim
  • Selamlar beyler ben sırf revoulation için ps3 almayı planlıyorum ancak birkaç arkadasim brotherhood da dahi frame bag lari oluştuğunu ve fps nin pek iyi olmadıgını söylediler :) beni xbox'a yönlendirmeye çalıştılar ama oynayanlar olarak birde size sorayım varmı böyle hatalar baglar donmalar vs?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenkab

Selamlar beyler ben sırf revoulation için ps3 almayı planlıyorum ancak birkaç arkadasim brotherhood da dahi frame bag lari oluştuğunu ve fps nin pek iyi olmadıgını söylediler :) beni xbox'a yönlendirmeye çalıştılar ama oynayanlar olarak birde size sorayım varmı böyle hatalar baglar donmalar vs?

o arkadaşta benim galiba güven brotherhood'un PS3 sürümünde frame düşmeyi bırak yükselmiyor bile

• Ps3 te oynanmıyor oyun pc de bile daha çok zevk aldım.
    Kaldırmıyor resmen oyunu.
  • Dehşet ötesi bir oyun hayatımda oynadığım ender oyunlardan birisi vallaha :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsu*

quote:

Orijinalden alıntı: guvenkab

Selamlar beyler ben sırf revoulation için ps3 almayı planlıyorum ancak birkaç arkadasim brotherhood da dahi frame bag lari oluştuğunu ve fps nin pek iyi olmadıgını söylediler :) beni xbox'a yönlendirmeye çalıştılar ama oynayanlar olarak birde size sorayım varmı böyle hatalar baglar donmalar vs?

o arkadaşta benim galiba güven brotherhood'un PS3 sürümünde frame düşmeyi bırak yükselmiyor bile

Evet hiç iyi optimize edememişlerdi ps3'e... Ama şöyle bişey var acr nin e3 için yapılan sunumunda acr yi ps3 te oynadılar ve o kadar efekte ramen düşmüyordu frame. Bayağı tepki almıştı zaten ubisoft acr de düzeltmiştir diye umuyorum

• merhaba arkadaşalr ben bu yardimci asassinleri nasil görevlere yollayıp tecrübe kazandiracagim bulamadim bana yardimci olurmusunuz
  • pigeon coops lardan veya assassin tower larda veya hideout da masada bir yer var oradan
  • Oyunu PC'de oynamıştım ama AC hayranı olarak PS3'te oynayıp trophy kasmak istiyorum.

Multiplayer'ı hala açık mı? Bir de multi trophyleri zor mu? Özellikle şu 50 level'a gelme olayı tahminen ne kadar sürer?
  • Tüm Seriyi bitirdim AC:III'ü ağızım açık bekliyorum
  • Bu oyunuda herkes, önüne gelen oynadı, bir ben kaldım, aldım kenarda duruyor, ama önce 2 yi oynamam lazım sonra sıra onada gelecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda Bankeri öldürmedeyim haritam küçük o nedenle romulus laire erişemem.oyun crack ve türkçe ingilizcem de çok iyi değil. Haritayı nasıl açarım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: NGK899

Oyunda Bankeri öldürmedeyim haritam küçük o nedenle romulus laire erişemem.oyun crack ve türkçe ingilizcem de çok iyi değil. Haritayı nasıl açarım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Oyunda viewpointler var oradan synchronization yapacaksın o zaman haritan açılmaya başlar yavaş yavaş.
  • Arkadaşlar ben o 3 kuleyi açabılmıs degilim 1. sayfada bi arkadasın dedıgı gıbı etrafından dolasıcaksın dıye ne taraftan dolaşıcaz anlayamadım yardımcı olabılırmısınız
  • Asasins Creed brotherhood barrack görevi ne zamandır yapıyorum adamları dövme olanı ama hale bildirim gelmiyor bundan başka görev yok

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.