Şimdi Ara

Assassin's Creed Brotherhood OYNAYANLAR YORUMLARINIZ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
2
Favori
37.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: öktem!

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Allah belanı versin Ubi bıktım yerlerde sürünen fpsten, Ac2 bile daha iyiydi.
    Şu haritayı da bir açıyorum her yer simge ona da sinir olmaya başladım iyice.

Orda istemediğin simgeleri iptal edebiliyosun hocam ya da yakınlaştırınca ortalık açılıyo

Bu arada fps olayı nedir ya?

Onu biliyorum dostum da hepsi gerekli.
    Roma Ac2'deki şehirlerden daha büyük ama aynı boyuta düşüyor, yani daha büyük oranda küçültülüyor Roma mapi haliyle simgeler birbirine çok yakın oluyor.

• Bu 2 hafta içinde alacağım oyunlar arasına ekledim oyunu.
  • selam beyler.....

animous tan çıktım ve biraz şehirde dolaşayım dedim... elektirik panoları göreviverdi ilkinde sonra onu tamamaladıktan sonra bidaha dışarı çıkıp gezineyim dedim... şimdi 10 dk içinde bişeyler toplamamı istiyor ama bulamıyorum.... bu bölümü tamamlayan var mı?

birde süreli görevler den sıkıntı bastı... şukadar sürede şunu bitir demesi yoruyor beni

birde bilgisayara girip maillerime bakıyorum.. burdan bişey mi çıkarmam gerekiyor.. gelen giden önemli bi mail yok henüz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_06tr -- 20 Ocak 2011; 10:44:39 >
  • Backup olarak oynuyorum oyunu. Gayet güzel olmuş PC'ye çıkmasını bekleyemedim. Ve ilginç şekilde hayretler içinde bu oyunun PS3 görüntüsünün hiç de fena olmadığını farkettim. Dehşete kapıldım pencereden atlayacaktım sırf bu yüzden.

Neyse oyun güzel, görüntüsü net red dead gibi çöplük bir görüntüsü yok PS3'te. Virtual challenge kısmına bayıldım ayrıca. Çok eğlenceli olmuş.
  • Orijinalden alıntı: hdblack35

Aşağıda ki viewpointe nasıl ulaşabiliyoruz? Buraya ulaşınca haritayı biraz genişletmiş olacağım. Ama buraya nasıl çıkacağımı bir türlü bulamadım.

öhhh o para ne öyle , oyunda sayısal loto mu çıktı nedir.... benim neden okadar param yok hala

bu bölüme harita açılmadan atla geldim.... debelenip durdum.. nasıl çıktınız ordaki view pointe...?

beceremiyince tünele girip başla yere gittim sonra gelmeye karar verdim.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_06tr -- 20 Ocak 2011; 10:46:09 >

• ya beyler ben multıye bı turlu baglanamıorum beklıo joınıng sesıon dıo ama b turlu gırmıo sureklı oyun arıo normalmı yoksa bole sacma sapan harkaetlerı warmı bu oyuunn kafayı yıcem bı tadına bakamadım su multının
  • arkadaşlar ben şu bayrak toplama işine taktım bu aralar.yalnız bir iki tane romulus inlerinde kalmıştı galiba o inlere tekrar dönmek mümkün oluyor mu acaba yoksa baştan mı oynayacagız bir kaç bayrak için...
    ayrıca su görevlerin bazılarını %100 olarak tamamlamak çok zor kafayı yediriyor resmen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi israfil ertem -- 20 Ocak 2011; 12:57:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_06tr

Orijinalden alıntı: hdblack35

Aşağıda ki viewpointe nasıl ulaşabiliyoruz? Buraya ulaşınca haritayı biraz genişletmiş olacağım. Ama buraya nasıl çıkacağımı bir türlü bulamadım.

öhhh o para ne öyle , oyunda sayısal loto mu çıktı nedir.... benim neden okadar param yok hala

bu bölüme harita açılmadan atla geldim.... debelenip durdum.. nasıl çıktınız ordaki view pointe...?

beceremiyince tünele girip başla yere gittim sonra gelmeye karar verdim.....

Su kemerinin bir bölümü yıkık şekilde ve tamir görmesi gerekiyor. Bunun için de bir mühendisle anlaşmalısınız. Tabii yıkık kısım ise bir Borgia kontrol bölgesi içerisinde, önce Borgia'nın buradaki hakimiyetine son vermelisiniz. Tamir olduktan sonra kemere yakın binalardan birisinde kemerin üstüne dayalı bir merdiven mevcut. Buradan tırmanarak kemere çıkıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Backup olarak oynuyorum oyunu. Gayet güzel olmuş PC'ye çıkmasını bekleyemedim. Ve ilginç şekilde hayretler içinde bu oyunun PS3 görüntüsünün hiç de fena olmadığını farkettim. Dehşete kapıldım pencereden atlayacaktım sırf bu yüzden.

Neyse oyun güzel, görüntüsü net red dead gibi çöplük bir görüntüsü yok PS3'te. Virtual challenge kısmına bayıldım ayrıca. Çok eğlenceli olmuş.

oyunu almakla tereddütlüydüm.sen bile grafiklere güzel dediysen güzeldir.haftasonu alayım

• Grafiklere göre mi oyun alıyorsunuz?

Bugün ilk kez mp denedim. Becerip match bulamayınca bana sinir oldum çıktım.
  • quote:

Grafiklere göre mi oyun alıyorsunuz?

bu dönemde grafiği çöp olan oyun oynanmaz artık.Sadece grafiğe göre karar vermedim.Assassin's Creed in hikayesini biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 22 Ocak 2011; 10:39:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Meto

quote:

Backup olarak oynuyorum oyunu. Gayet güzel olmuş PC'ye çıkmasını bekleyemedim. Ve ilginç şekilde hayretler içinde bu oyunun PS3 görüntüsünün hiç de fena olmadığını farkettim. Dehşete kapıldım pencereden atlayacaktım sırf bu yüzden.

oyunu almakla tereddütlüydüm.sen bile grafiklere güzel dediysen güzeldir.haftasonu alayım

Bu oyun grafiği için oynanmaz aslında. Ama grafikleri etkileyici olmuş. Örneğin AC2, AC1'den daha kötü grafiklere sahipti bence. Ama Brotherhood bu diğer oyunlardan daha ileriye gitmiş grafik olarak.

Gölge detayı dikkatimi çekti. Gölgelere çok yoğunlaşmış görünen o ki. Şehirde dolaşırken örneğin bir çatıda yürürken güneşli havada gölgeniz sadece çatının yüzeyine değil, eğer kenara giderseniz aşağıdaki yola bile düşüyor. Ne kadar uzakta veya yukarıda olsanız da o gölgeyi görebiliyorsunuz ve gölge kalitesi diğer çoğu PS3 multiplatform oyunlarındaki tırtık tırtık değil soft gölgeye yakın olmuş. Tamamen soft da değil tabii.

Işıklandırma daha da gelişmiş, güneşin önüne bulut geçtiğinde ışık ona göre tepki veriyor şehirde. Bu diğer oyunlarda da böyleydi ama Brotherhood kadar etkileyici değildi. Bulut güneşin önüne geçince gerçekteki gibi şehrin aydınlanması aşırı farkediyor. Çok beğendim bu özelliği de.

Neyse oyunu biraz oynadım, detaylarıyla hikayesiyle bu serinin en kaliteli oyunu olmuş Brotherhood. PC'ye çıkmasını bekliyordum ama PS3 görüntüsünde neredeyse eksik göremedim o yüzden PS3'te bitireceğim bu oyunu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: By_Meto

quote:

Bu oyun grafiği için oynanmaz aslında. Ama grafikleri etkileyici olmuş. Örneğin AC2, AC1'den daha kötü grafiklere sahipti bence. Ama Brotherhood bu diğer oyunlardan daha ileriye gitmiş grafik olarak.

Gölge detayı dikkatimi çekti. Gölgelere çok yoğunlaşmış görünen o ki. Şehirde dolaşırken örneğin bir çatıda yürürken güneşli havada gölgeniz sadece çatının yüzeyine değil, eğer kenara giderseniz aşağıdaki yola bile düşüyor. Ne kadar uzakta veya yukarıda olsanız da o gölgeyi görebiliyorsunuz ve gölge kalitesi diğer çoğu PS3 multiplatform oyunlarındaki tırtık tırtık değil soft gölgeye yakın olmuş. Tamamen soft da değil tabii.

Işıklandırma daha da gelişmiş, güneşin önüne bulut geçtiğinde ışık ona göre tepki veriyor şehirde. Bu diğer oyunlarda da böyleydi ama Brotherhood kadar etkileyici değildi. Bulut güneşin önüne geçince gerçekteki gibi şehrin aydınlanması aşırı farkediyor. Çok beğendim bu özelliği de.

Neyse oyunu biraz oynadım, detaylarıyla hikayesiyle bu serinin en kaliteli oyunu olmuş Brotherhood. PC'ye çıkmasını bekliyordum ama PS3 görüntüsünde neredeyse eksik göremedim o yüzden PS3'te bitireceğim bu oyunu.

teşekkür ederim.QAA da çalışıyor galiba oyun

• Arkadaslar bende almayı düsünüyorumda oyunda fps yerlerde falan yazmış bi kaç kişi. Smdi bu oyun ps3 olmsına rağmen kasıyormu ?? Para boşa gitmesın :D
  • quote:

Grafiklere göre mi oyun alıyorsunuz?

dün msjını gec gördüm :) bidahakine birlikte atarız ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_06tr

selam beyler.....

animous tan çıktım ve biraz şehirde dolaşayım dedim... elektirik panoları göreviverdi ilkinde sonra onu tamamaladıktan sonra bidaha dışarı çıkıp gezineyim dedim... şimdi 10 dk içinde bişeyler toplamamı istiyor ama bulamıyorum.... bu bölümü tamamlayan var mı?

birde süreli görevler den sıkıntı bastı... şukadar sürede şunu bitir demesi yoruyor beni

birde bilgisayara girip maillerime bakıyorum.. burdan bişey mi çıkarmam gerekiyor.. gelen giden önemli bi mail yok henüz....

Süren tam bitmek üzereyken geri dön tekrar çık, hepsini tek seferde bulmak zorunda değilsin. Bazı antikalar topluyorsun, ama trophy sadece birini bile bulsan açılıyor. O yüzden hepsini bulmak seni sıkıyorsa, bulmak zorunda değilsin, hikayeye bir katkısı yok. Maillerden bir şey çıkarman gerekmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~ KiLLFoRLiVe ~

Arkadaslar bende almayı düsünüyorumda oyunda fps yerlerde falan yazmış bi kaç kişi. Smdi bu oyun ps3 olmsına rağmen kasıyormu ?? Para boşa gitmesın :D

oyunu biliyor ve böyle oyunlardan hoşlanıyorsan al bence öyle göze batan oyunun tamamını etkileyen bir durum yok bence birde ingilizce biliyorsan bayılırsın oyuna
  • FPS düşmesi dışında 1-2 sn. donma sorunuyla da karşılaşan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökhann 1907

quote:

Orijinalden alıntı: ~ KiLLFoRLiVe ~

Arkadaslar bende almayı düsünüyorumda oyunda fps yerlerde falan yazmış bi kaç kişi. Smdi bu oyun ps3 olmsına rağmen kasıyormu ?? Para boşa gitmesın :D

oyunu biliyor ve böyle oyunlardan hoşlanıyorsan al bence öyle göze batan oyunun tamamını etkileyen bir durum yok bence birde ingilizce biliyorsan bayılırsın oyuna

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: hhsyni

FPS düşmesi dışında 1-2 sn. donma sorunuyla da karşılaşan var mı?

Bende olmadı.

ravenlyx
    Tamam hocam bana öğretirsen bir de oyunu iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.