Şimdi Ara

Assassin's Creed Brotherhood OYNAYANLAR YORUMLARINIZ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
2
Favori
37.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm AC ciler Girin ve bu konudaki tüm mesajları okuyun http://forum.donanimhaber.com/m_44920153/mpage_1/key_truth/tm.htm

Not: Spoiler içermekte Bitirmeyen girmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: öktem!

Bugün %100 Synch yaptım hayırlı olsun

Nasıl helal olsun desem bilemedim valla, nasıl tüm görevleri %100 synch'le uğraştın?
    Gerçi bu gidişle ben de yapacağım kopamıyorum oyundan.

Bu arada aklıma özellikle takılan bir gören var, şu Caterina2yı Castel'den kurtardığımız görevi nasıl %100 yaptın? Sonuna kadar farkedilmeden gidiyordum sonra 2 guard vardı uzaktan pistolle indirdim birini ama diğerini de gördü onu da öldürüp atlayıp baştan oynayacakken görevi görev bitti birden Caterina'ya yakın olmamama rağmen kafayı yedim sinirden.

Hadi bunu yaptın da bundan sonra Caterina'yla kaçmayı nasıl yaptın %100? :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 3 Ocak 2011; 19:25:26 >

• 2. oyun daha güzeldi

2. oyunla arasında pek bir fark göremedim.

1. oyundan 2. oyuna geçiş devrimsel olmasada oldukça yenilik içeriyordu. brotherhoodda ise oynanışı değiştiren, güzelleştiren çok da fazla öğe yoktu.

2. oyun daha güzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Nasıl helal olsun desem bilemedim valla, nasıl tüm görevleri %100 synch'le uğraştın?

Bu arada aklıma özellikle takılan bir gören var, şu Caterina2yı Castel'den kurtardığımız görevi nasıl %100 yaptın? Sonuna kadar farkedilmeden gidiyordum sonra 2 guard vardı uzaktan pistolle indirdim birini ama diğerini de gördü onu da öldürüp atlayıp baştan oynayacakken görevi görev bitti birden Caterina'ya yakın olmamama rağmen kafayı yedim sinirden.

Eyv. :D Bi tek şu Glyph lerde zorlandım youtube'den bakıp buldum yerlerini çözmesi zor deildi zaten he bi de shop Questler de acayip kazık :D

Fırlatma bıçaklarıyla aynanda iki adamı çok rahat farkedilmeden vurabilirsin ilk dediğini ben öyle yaptım 2. sini tam anlamadım ? Yanlış hatırlamıyosam Caterina'yla farkedilmeden gitmemize gerek yok Önemli olan onu zindandan çıkarana kadar farkedilmeden gitmek.En iyisi o bölümü tekrar oyniyim unuttum şimdi

Bu arada Multiplayer'i oynuyo musun? Ben 48 Level ım Eklerim seni oynarız benim psn MtTaLha aklında bulunsun :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ravenlyx

Oyun güzeldi sadece ac:bh u ps3 de oynadım fps yerlerdeydi baslarda sinir bozuyordu sonradan alıştım.Yenilikler cok hos olmuş ozellikle Brotherhood olayı mükemmel bir şey olmuş fakat 2. oyunda ki hikaye daha kapsamlıydı sanki hikaye cok yavan kalmış bence sadece sonun da beklenmedik bir olay oluyor o kadar hikayesi zayıf kalmış...

Kısaca Fps düşüklüğü ve hikayenin yavanlıgı dısında yenilikler super olmus...Multisi cok eglenceli...

Oyunun hikayesini araştırmayanlar yavan olduğunu sanıyo verdiğim linke git oku mesajları hakkaten çok derin.

http://forum.donanimhaber.com/m_44920153/mpage_1/key_truth/tm.htm

• quote:

quote:

quote:

Eyv. :D Bi tek şu Glyph lerde zorlandım youtube'den bakıp buldum yerlerini çözmesi zor deildi zaten he bi de shop Questler de acayip kazık :D

Fırlatma bıçaklarıyla aynanda iki adamı çok rahat farkedilmeden vurabilirsin ilk dediğini ben öyle yaptım 2. sini tam anlamadım ? Yanlış hatırlamıyosam Caterina'yla farkedilmeden gitmemize gerek yok Önemli olan onu zindandan çıkarana kadar farkedilmeden gitmek.En iyisi o bölümü tekrar oyniyim unuttum şimdi

Bu arada Multiplayer'i oynuyo musun? Ben 48 Level ım Eklerim seni oynarız benim psn MtTaLha aklında bulunsun :D

Yok dostum multiye girmedim daha ama sen ekle istersen daha ben anca cumartesi açarım, GencayA psn.
    Oyunun hikayesi 2'ye göre yavan diyorum ben de ve bu hikayeyi bilmediğimden değil, üzerine basıyorum 2'ye göre.
    Ben orada da farkedilmeden gitmek lazım diye hatırlıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok dostum multiye girmedim daha ama sen ekle istersen daha ben anca cumartesi açarım, GencayA psn.
    Oyunun hikayesi 2'ye göre yavan diyorum ben de ve bu hikayeyi bilmediğimden değil, üzerine basıyorum 2'ye göre.
    Ben orada da farkedilmeden gitmek lazım diye hatırlıyorum.

He evet 2'ye göre yavan. 2 yi 4 defa bitirdim oyunsuzluktan ama Her birinde ayrı zevk alıyodum oyunun başlarında duygulanıyodum falan :D

ACB de Christina's Mission ları bitirdin mi? acb nin en sevdiğim tarafı o görevlerdi süpriz olmuştu bana bilmiyodum öyle bişey olduğunu son görevde ağlicaktım

Mp si acayip zevkli geliyo oyunu çözünce. Aşırı dikkat, zeka, beceri istiyo iyi yani :D herkes 50 level olmadan başla bence :D

• Orijinalden alıntı: GencayA

Bence hem çok zor hem de çok sıkıcı olmuş.
    Apple çok mu güçsüzdü ben mi kullanamıyordum? Ya ne berbat ne eziyet birşeydi öyle insanın bu mu insanlara hükmeden apple diyesi geliyordu valla.

Abi bende gayet iyiydi :D tam vurucakken basıyodum birbirlerini kesiyolardı :D apple ı kullandıktan sonra sağa sola çizgiler fışkırıyo o çizgiler kaybolana kadar sana vuranlar kör oluyo. Sende olmamışa benziyo :D
  • Ya birbirlerine daliyorlardi ama beceriksizler öldüremıyorlardı ki birbirlerini xD
    Hisst Cristina missionlara daha hiç bakmadım spoiler verme :)
  • Tamam ama Biran önce bitir :)
  • Çok nadir açabiliyorum şu aleti ya of.
  • çok sağlam bi oyun
  • ya... multı sıstemındekı lv ler çok az ya.. :S ... bı 300 lv filan olsa gzl olurdu ... '' lv lı kasmak.. her lv de yenı bırşey açılması daha guzelleştırıyor.....1. ay oldu 50 lv olalı.. ondan sonra black opsun multısıne gerı dondum... ama ac nınde multısı gerçekten gzl hani ..siena da sadece zehir ve disgusie '' böyle nbirşeydı .. bunu kullanıyorum.. gerı kalanlarda sis bombası ve hidden gun.... çatılarda dolaşıyorum gelene basıyorum sisi:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkroyal7 -- 12 Ocak 2011; 2:17:38 >
  • Ya bu kutunun üzerinde yazan PS3 Exclusive Görevini nereden oynacağız indirdim fakat bir değişiklik yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Ya bu kutunun üzerinde yazan PS3 Exclusive Görevini nereden oynacağız indirdim fakat bir değişiklik yok

Meydanda duruyor Kopernik ve görevleri, elbet denk gelirsin.
  • bısey sormak ıstıorum bu kurt kafası olan sımgeler war ben bıtanesıne gıttım acılmadı onlar nedır ve nasıla acarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmyayla

bısey sormak ıstıorum bu kurt kafası olan sımgeler war ben bıtanesıne gıttım acılmadı onlar nedır ve nasıla acarım

Altın rengi olan da armor var ve bunun ıcın roma da bulunan gizli 6 tane kurt kafası bulunan yere girip anahtarları alman gerekıyor...
  • ohh shıttt!!!!

tesekkur ettım hocam
  • Bazıları için aqueductlari onarmak gerekiyor.
  • 2. Oyundan cok daha iyi olmus oyun bugun sırf dükkan acmaya uğraştım Roma da almadığım yer kalmadı hehe
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.