Şimdi Ara

Assassin's Creed Brotherhood OYNAYANLAR YORUMLARINIZ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
2
Favori
37.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tepe tepe giy altairin kıyafetlerını... çıkartılmıyor dıye bılıyorum... öyle şeymi olur ya .. ezionunkı varken.... altaırın zırhını alsaydın barı ...
  • Outfits-Altair's Robe-Unequip.
  • Oyun güzeldi sadece ac:bh u ps3 de oynadım fps yerlerdeydi baslarda sinir bozuyordu sonradan alıştım.Yenilikler cok hos olmuş ozellikle Brotherhood olayı mükemmel bir şey olmuş fakat 2. oyunda ki hikaye daha kapsamlıydı sanki hikaye cok yavan kalmış bence sadece sonun da beklenmedik bir olay oluyor o kadar hikayesi zayıf kalmış...

Kısaca Fps düşüklüğü ve hikayenin yavanlıgı dısında yenilikler super olmus...Multisi cok eglenceli...
  • Oyun çok güzel arkadaşlar .. AC serisine Brotherhood'tan bozodlama başladım ( Hikayeyi biliyorum . )

Oyunun %12si bitti . Daha bugün aldım ama kendisine çok saran bir konusu var,sinematikleri süper,grafikler güzel .
    Ama gel gelelim ki fps yerlerde yav .. 20-30 arası hep .

Oyuna Türkiyede ilgi hiç yok anlaşılan ama bence önyargılı olmayın,bir deneyin derim.
    İyi oyunlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

Oyun çok güzel arkadaşlar .. AC serisine Brotherhood'tan bozodlama başladım ( Hikayeyi biliyorum . )

Oyunun %12si bitti . Daha bugün aldım ama kendisine çok saran bir konusu var,sinematikleri süper,grafikler güzel .
    Ama gel gelelim ki fps yerlerde yav .. 20-30 arası hep .

Oyuna Türkiyede ilgi hiç yok anlaşılan ama bence önyargılı olmayın,bir deneyin derim.
    İyi oyunlar..

Oyuna ilgi yok gibi ama Brotherhood mu CoD mu konusunda herkes Brothehood diyor.
    Bu Ps bölümünün sorunu, oyun başlıkları berbat durumda bir de Xbox başlığına bakın.

• Oyun çok güzel. black ops alcaktım brotherhoodu görünce vazgeçtim brotherhood aldım
  • Lanet olsun bu Ubisoft'a.2. oyunun aynısı kopyalamışlar hatta hatta daha geriye gitmiş nasıl olduysa.
    Tamamen hikayesi için oynadım sonuna kadar.Bitirip bitirmezde elimden çıkardım.
    FPS sorunu inanılmaz fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk_DH

Lanet olsun bu Ubisoft'a.2. oyunun aynısı kopyalamışlar hatta hatta daha geriye gitmiş nasıl olduysa.
    Tamamen hikayesi için oynadım sonuna kadar.Bitirip bitirmezde elimden çıkardım.
    FPS sorunu inanılmaz fazla.

tabi herkesin görüşü farklı olabilir ben çok beğendim oyunu single bitirdim onlineda bana göre müthiş zevkli
  • multisi baya keyifli
  • Doğrusu nihayet öyle sanıyorum ki finale doğru geldik. Yalnız finale doğru pek hoşuma gitmeyen ise Roma'yı, Sezar'ın askerlerine karşı kılıçla, canla başla korumak daha iyi olabilirdi. Bu açıdan biraz kolaya kaçmak gibi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyran

Doğrusu nihayet öyle sanıyorum ki finale doğru geldik. Yalnız finale doğru pek hoşuma gitmeyen ise Roma'yı, Sezar'ın askerlerine karşı kılıçla, canla başla korumak daha iyi olabilirdi. Bu açıdan biraz kolaya kaçmak gibi olmuş.

Bence hem çok zor hem de çok sıkıcı olmuş.
    Apple çok mu güçsüzdü ben mi kullanamıyordum? Ya ne berbat ne eziyet birşeydi öyle insanın bu mu insanlara hükmeden apple diyesi geliyordu valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Doğrusu nihayet öyle sanıyorum ki finale doğru geldik. Yalnız finale doğru pek hoşuma gitmeyen ise Roma'yı, Sezar'ın askerlerine karşı kılıçla, canla başla korumak daha iyi olabilirdi. Bu açıdan biraz kolaya kaçmak gibi olmuş.

Bence hem çok zor hem de çok sıkıcı olmuş.
    Apple çok mu güçsüzdü ben mi kullanamıyordum? Ya ne berbat ne eziyet birşeydi öyle insanın bu mu insanlara hükmeden apple diyesi geliyordu valla.

O ZONKKKK diye çıkan sesten ben de yaka silkmiştim. Oyunun o ana dek kusursuz işleyen motoru orada biraz çuvallıyor. Elmayı kullanınca askerin ölmesi gerekirken diz üstü çöküp yalvarmaya başlıyordu. Ben de çok sıkıldım o bölümde.

• Esasında elmayı kullanmak sizin de gücünüzü tükettiğinden, sağlık seviyeniz yüksek iken kullandığınız takdirde ölümcül olabiliyor.

Her neyse finale doğru tam adım ilerliyorum. Desmond lu bölümlerde nihayet Minerva yine görünmeye ve tarih hakkında şaşırtıcı teoriler ortaya atmaya başladı. Bu oyunun ana senaryosunu oynadıkça insan, şaşırıp kalıveriyor, kafası karışıyor.
  • Oyun çok keyifli ama FPS'den ziyade PC'lerde gördüğümüz VSync sorununa benzer bir problem var bende. İkinci oynayışımda, özellikle (Adını tam hatırlamıyorum) Conspricy ile ilgili bir eklentiyi yükledikten sonra daha da arttı ve oldukça rahatsız etmeye başladı.
  • quote:

Esasında elmayı kullanmak sizin de gücünüzü tükettiğinden, sağlık seviyeniz yüksek iken kullandığınız takdirde ölümcül olabiliyor.

Her neyse finale doğru tam adım ilerliyorum. Desmond lu bölümlerde nihayet Minerva yine görünmeye ve tarih hakkında şaşırtıcı teoriler ortaya atmaya başladı. Bu oyunun ana senaryosunu oynadıkça insan, şaşırıp kalıveriyor, kafası karışıyor.

Düşükken ölümcül demek istedin sanırım. Ama ölmüyorsun. Elmayla gezerken sağlık barımda sadece altı kare vardı, her kullandığımda ben de diz üstü yere düşüyordum, ama hiç ölmedim. Sağlık barı tekrar doluyordu.

Ben en çok "hiçbir şey gerçek değil, her şey serbest" sloganına bitiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkenRahl

quote:

Esasında elmayı kullanmak sizin de gücünüzü tükettiğinden, sağlık seviyeniz yüksek iken kullandığınız takdirde ölümcül olabiliyor.

Düşükken ölümcül demek istedin sanırım. Ama ölmüyorsun. Elmayla gezerken sağlık barımda sadece altı kare vardı, her kullandığımda ben de diz üstü yere düşüyordum, ama hiç ölmedim. Sağlık barı tekrar doluyordu.

Her şey kabul edilebilir?

• quote:

quote:

Sayın DarkenRahl, bilahare yüksek iken çevrenizdeki düşmanları için ölümcül, ama sağlık seviyeniz 1 kare iken kullandığınızda pek bir etkisi olmuyor. Ayriyeten sizin de belirttiğiniz üzere, sağlık seviyesi kendi kendisini yeniliyor. Fakat elmayı kullanırken sizin de direnciniz azaldığından yere çöküyorsunuz.

• quote:

quote:

quote:

Tam çevirisi "her şeye göz yumulabilir" aslında.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tam çevirisi "her şeye göz yumulabilir" aslında.

tam bir çevirisi olamaz kullanıldığı yere göre değişir ama ordaki anlamı ''herşey mümkündür '' demek.

• Etkileyici ve şok edici bir final oldu.

Yalnız Minerva yine bir dolu kafada soru işareti bıraktı.

Bahsettiği uyanış anı nedir? geçit nereye açılıyor? 6. uyandı derken ne demek istedi?

Kendimizi şimdiden 3. Bölüme hazırlamamız gerekiyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 30 Aralık 2010; 15:42:56 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.