Şimdi Ara

Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
13
Favori
12.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • erkek karakter olmasa daha iyi oyun çıkabilirmiş. umarım oyuna iyi yedirirler

• samdeanwinchester S kullanıcısına yanıt

Erkek karakter yok zaten hocam oyunda.Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 Mart'a ertelendi.

• Foxx Mulder kullanıcısına yanıt
    O kadar da ertelenmez dedik. Lafımızı yedirdiler sağolsunlar 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Normal ertelenmesi, KCD 2 - Avowed ve MH wilds arası oyun çıkaracaklardı, satışlarda çok fazla kayıp yaşanırdı. Oyunu şubattan çıkartıp mart ayına atarak rahatlatmış oldular bir nevi, şimdi çıktığında çok daha fazla ilgi toplayacak eski tarihine göre.

• Oyunculura helal olsun ubisoftun kafaya vura vura oyunu tamamen bitirip öyle çıkartacak

Ubi ekimde yarım çıkarıp parasını cukkalayacaktı yok öyle dünya

• Oyuna sağlam makyaj çekiliyor gibi. Yarım yıl fazladan ertelendi, hikayeye de ufak bir dokunuş yapmışlardır umarım.

• Dün yazmıştu bu makaleyi.Ubisoft tarafında işlerin yolunda gitmediğini anlatmış detaylı olarak.

Tom Henderson;

ANALİZ: Ubisoft, Tarihinin En Zorlu Yılıyla Karşı Karşıya

Ubisoft'un şu anda danışmanlarıyla şirketi istikrara kavuşturmanın yolları hakkında görüşmelerde bulunduğu ve en son raporlarda Tencent'in şirketi satın almaya ve özel sektöre devretmeye hazırlandığı bildirildi. Guillemot kardeşlerin kontrolü ellerinde tutma ısrarı görüşmelerin önemli bir kısmını oluşturduğundan, bu görüşmeler durmuş gibi görünüyor ki bu da Tencent'in muhtemelen kabul etmek istemeyeceği bir şart. Ne de olsa Guillemot kardeşler Ubisoft'u ilk etapta bu çıkmaza sokmuşlardı.

Şimdilik, müzakerelerin durdurulması her iki tarafın da uyguladığı bir strateji gibi görünüyor. Tencent hisse toplamaya ve hisselerini artırmaya devam edecek. Aynı zamanda Guillemot kardeşler, Ubisoft'un merakla beklenen Assassin's Creed Shadows'u 14 Şubat'ta yayınlayacak olması nedeniyle müzakereleri yeniden başlatmak için Şubat sonu ile Mart başına kadar beklemek isteyeceklerdir. Assassin's Creed Shadows'un başarısız olması Tencent'e daha düşük bir hisse değeriyle hisselerini artırma fırsatı verecek. Tersine, başarılı bir lansman Guillemot kardeşlere daha fazla pazarlık gücü vererek görüşmelere devam etmelerini sağlayacaktır.

Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU}
    Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU}ınsider gaming
    ANALYSIS: Ubisoft Faces Its Most Challenging Year in its History
    https://insider-gaming.com/analysis-ubisoft-faces-its-most-challenging-year-in-its-history/

• Jorraptor'un aktardığına göre oyun ertelenmesine rağmen 20 ocakta ki ön inceleme daveti hala geçerli.

• Videolardan baya iyi görünüyor umarım dlss desteği de artık çıkarırlar Yeni 5000 serisi kartlar çıkıp keyifle oynamak istiyorum.

• Sistem gereksinimleri 1 önceki oyun olan mirage'a kıyasla çok artmaz umarım mirage'ı steam deckte sorunsuz oynamıştım grafikleri de güzeldi shadow da aynı şekilde çalışırsa çok güzel olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: The Frost

Tekrar ertelenebilir gibi geliyor. Çıkışına bir buçuk ay kadar kaldı neredeyse, hala ön siparişe açılmadı. Ubisoft genelde uzun süre önceden ön siparişe açar büyük oyunlarını.

Görünen köy kılavuz istemiyor. Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} Hatta hala ön siparişe açılmadığı için mayıs ayına ertelenmesini bekliyordum ama hadi mart da olur. Bence mart ayına ertelenmesi çok iyi oldu çünkü özellikle bu ayın sonundan şubat ortasına kadar oyun bombardımanı (benim oynayacağım FF7 Rebirth, Spider-Man 2, KCD2, Avowed) olacak. 20 Marta kadar bu saydığım oyunların hepsini bitiremem bile. O yüzden gayet güzel tarih.

• Doomslayer666 D kullanıcısına yanıt

AC oyunları genelde sistem gereksinimlerinde çok ağır şeyler istemiyor. Mirage ile benzer gereksinimleri isteyecektir bence.

• Benim oyunla ilgili en çok kıllandığım şey bu adamlar siyahi samuraya gelen tepkilerden sonra hikayeyi törpülemiş olabilir mi acaba? Bu kadar ertelenme bana normal gelmedi.

Belki biraz daha tarihe uygun bir hikayeye dönüştürme çabası filan olabilir gibi hissediyorum. Umarım tepkileri dikkate alıp Yasuke'yi tarihe uygun şekilde konumlandırırlar.

Bir diğer sıkıntı ise oyunla ilgili hiç bir detay paylaşılmadı. 1 - 2 dakikalık oynanış videoları pek de bir şey vaadetmiyor. Evet elimizde ip var sallıyoruz filan ama önemli olan oynarken nasıl hissettireceği.

Oyunla ilgili çok gaz durumdaydım ama ubisoftun benzersiz berbat iletişim ve sunum şekli beni oyundan soğutmaya başladı. Uzun zamandır da bu tarz macera oyunları pek çıkmıyor. Bitcoin'in ya da etherium'un bezdirmesi gibi bezdim ben artık.

• Hudson51 kullanıcısına yanıt

Mirage iphone da bile çalışıyordu ona çok şaşırmıştım shadow için de güzel optimizasyon yaparlar umarım mirage'ı steam deckten oynadım hem grafikleri çok güzeldi hemde sabit fps alıyordum akıcıydı oyun star wars outlaws ve avatarda neden bu kadar uçtular anlamadım ac shadow ve Spiderman 2 dışında 2025 den başka oyun için heyecanlı değilim umarım ikiside güzel optimizasyonla gelir

• Tom Henderson'a göre önizleme ambargosu 23 ocakta kalkacak.

• freqX kullanıcısına yanıt
    İlk çıkış tarihinden aylar sonrasına ertelendi bence yasuke karakterine çeki düzen veriyorlardır, bir ara yasuke'nin hikayesi modern Japonya'nın oluşmasının temellerini atıyor gibi demişlerdi, japonları daha fazla kızdırmamak törpülüyor olabilirler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU}

Stüdyoyuda japon havasına sokmuşlar biraz umutlandım şimdi oyun için.

Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU}Assassin JorRaptoryoutube
    Assassin's Creed Shadows gameplay (AC Shadows Gameplay) Subscribe for more Assassin's Creed videos: https://bit.ly/3cz14Xk Follow me on social media: https://www.twitch.tv/jorraptor https://twitter.com/jorraptor https://instagram.com/jorraptor/ This video includes: assassin's creed shadows,ac shadows,assassin's creed,assassin's creed shadows gameplay,ac shadows gameplay,assassins creed shadows,assassin's creed shadows exploration,assassin's creed shadow,assassin creed shadow,jorraptor,assassin's creed shadows new gameplay,assassins creed,new assassin's creed,assassin creed shadows,ac shadows new gameplay,assassin's creed shadows parkour gameplay,assassins creed shadows gameplay,ac shadow,assasins creed #assassinscreedshadows #acshadows
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=hxIMqk0fw68

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 17 Ocak 2025; 21:32:5 >

• Assassin's Creed Shadows - Keşfe Derinlemesine Dalış

• Pintipanda 4 saat oynamış oyunu ve çok çok beğenmiş mekanikleri özellikle. Tuna pek oyun oynamayı beceremez ama yine de olumlu bu tarz dönüşler.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.