2 lahmacun parasına alıp oynayacağım ne kadar kötü olabilir ki en kötü denemiş oluyoruz. Beni şuan en çok Japonya'da geçmesi cezbediyor atmosfer ve dünyası için bile oynanır. Hikayesi için ölüp biten yoktur her halde 😀 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} (14. sayfa)
-
-
Hocam mesele parası değil de bu oyunun patlamasına çok üzülürüm. Baya yükselmiştim çünkü. Yaşadığı süreç de sıkıntılı olunca tedirgin oluyor insan. 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ubi için ölüm kalım oyunu olacak heralde.bundan da istenilen sonuç çıkmazsa büyük ihtimalle şirketi satarlar
-
Bende istemiyorum sonuçta çıktığı günden beri eksiksiz oynadığım oyunlardan biri. Ama kendilerine de çeki düzeni vermeleri lazım. Bakalım bu ertelenme ortalık sakinleştirmek için miydi? Yoksa cidden uğraştılar mi? Göreceğiz ben her halükarda iyi/kötü fark etmez oynayacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Japon temasının işi götürmesini istiyorlar ekipde iş yok.
böyle olmasını kendileri istedi. oyunculara saçma sapan dayatmalar, oyunlardaki iğrenç dandik kopyala yapıştır dinamikler, sıfır yenilik, oyuncuları hep aynı şeylerle aptal yerine koymak, trailer gösterdikten sonra oyunlara downgrade yapılması, oyunlarının kalitesinin yıllar içinde dibe vurması... yıllardır oyuncular ubisofttan hep, birkaç yılda bir ac oyunu çıkarmasını ama tam çıkarmasını istedi. 3 yılda mirage gibi dlc bozması bir oyunu yapıp tam fiyat oyundan sattılar. başlarına gelen her şeyi hak ettiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 29 Kasım 2024; 12:33:0 > -
Umarım iki karakterinde gerçekten oynanış tarzı birbirinden farklıdır ve vadettiklerini yerine getirir, ben kaliteli bir oyun ve güzel görünen japon kültürü görmek istiyorum
Ubisoft'ta AC serisinin başındaki adam Shadows'un serideki diğer bir dönüm noktasını başlatan oyun olacağını söylemiş. İlk AC oyunundan Syndicate'e kadar bir tarz, Origins' den Valhalla'ya kadar başka bir tarz, Shadows ile ise yeni bir kilometre taşı koyuyorlarmış. Özellikle hikayeye çok güveniyorlarmış ve serideki en iyi hikayeli oyun olarak görüyorlarmış. İyice saçmaladıkları ve artık bir yan görev gibi olan günümüz hikayesini ise tekrardan ele alıp, merkezi bir yere koyacaklarmış. Oyunlar arasında hikaye tutarlılığına önem vereceklermiş. Marc-Alexis Cote efendinin söyledikleri beni heyecanlandırdı gerçekten. BAFTAyoutubeMarc-Alexis Côté reflects on the 17 year legacy of Assassin's Creed and looks to the future | BAFTAhttps://www.youtube.com/watch?v=hyBeQkGbvqo&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ubisoft genellikle ne söylese tersi çıkar o yüzden yüksek beklentim yok ama oynyacağım
Assassin's Creed Shadows: Combat Gameplay Overview
Herkese merhaba!
Assassin's Creed Shadows 14 Şubat 2025'te çıkıyor ve sizlerle birlikte oynanış detaylarını incelemeye devam etmekten heyecan duyuyoruz. Geçen sefer gizliliğe değinmiştik, bu hafta ise Shadows'un savaş sisteminin temel prensiplerini ele alacağız.
Oynadığınız kahraman ve kullandığınız silah çatışmayı önemli ölçüde değiştiriyor, bu nedenle samuray Yasuke ve şinobi Naoe'nin düşmanla nasıl çatışacağını ve hedeflerini nasıl alt edeceğini öğrenmek için okumaya devam edin.
Daha fazla bilgi için bugün Shadows'un oyun yönetmeni Charles bize katılacak.
Tüm görüntüler devam eden bir çalışmadan alınmıştır. Bu makaledeki bazı videoların sıkıştırılmış olabileceğini ve bu durumun kalitelerini etkileyebileceğini lütfen unutmayın. En iyi kalite için 4K'da izlediğinizden emin olun. HUD ayarı, özelleştirilebilir seçeneklerin örneklerini göstermek için bir klipten diğerine değişebilir.
Kombat ve Birçok bilgi :
www.ubisoft.comAssassin's Creed Shadows: Combat Gameplay Overviewhttps://www.ubisoft.com/pt-br/game/assassins-creed/news/1zutGco21KjZ5PUe6EYnpf/assassins-creed-shadows-combat-gameplay-overview
-
Son paylaşılan oynanış görüntüleri beni daha da heyecanlandırdı diyebilirim, ertelenmesi yaramış gerçekten. Animasyonlar ve dövüş mekanikleri çok temiz ve akıcı duruyor, ilk paylaştıkları görüntülerdeki gibi değil.
-
Oynanış baya keyifli olmuş özellikle kadın karakter çok daha zevkli gözüküyor.
-
Assassin's Creed Shadows, Ubisoft'un açıklamasına göre, oyuncuya seçim yaptırmak yerine her diyalog kararını oyuncu için veren bir Canon Mode'a sahip olacak.
ign türkiyeAssassin's Creed Shadows 'a yeni özellik: Diyalog seçimini sizin için yapan Canon Mode!https://tr.ign.com/assassins-creed-codename-red/126663/news/assassins-creed-shadows-a-yeni-ozellik-diyalog-secimini-sizin-icin-yapan-canon-mode
-
Arkadaşlar, UBİSOFTUN son kurşunu olduğunu düşündüğüm AC SHADOWS u merakla bekliyorum. Özellikle geçtiği dönem ve karakterler beni cezbediyor. O yüzden bence oyun iyi çıkacak. Sizce ön sipariş ne zaman açılır ? zamlanmadan çıksaydı da verseydik
-
Tekrar ertelenebilir gibi geliyor. Çıkışına bir buçuk ay kadar kaldı neredeyse, hala ön siparişe açılmadı. Ubisoft genelde uzun süre önceden ön siparişe açar büyük oyunlarını.
Hocam Noel tatiline girdiler.
Epik geliyor..
-
AC2 sayesinde Ubisoft şaha kalmış peş peşe iyi oyunlar ve yeni ip getirmişlerdi. Şimdi yine sıkıntılı bir süreçten geçen firma için tek çıkış yolu Shadows'un iyi satması ve beğenilmesi.
-
Tabi şu an için demiyorum ama geçen ay bile ön siparişe açmamaları tuhaf geliyordu yine.
Hocam bir kez daha ertelenmesi bence imkansız. Firmanın batması konuşulurken böyle bir risk almazlar. Ertelenmeyecek gold oldu vs muhabbeti de yaptılar. Her zaman ihtimal vardır elbet ama bence imkansız 🙂
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X