|
Assassin's Creed Mirage, iPhone 15 Pro için çıktı
-
-
Teknolojinin geldiği noktaya saygı duyuyorum ama 120hz bir ekranda 30FPS oyun oynamak işkencedir.
Herhangi bir 30fps oyun deneyimi bana göre "oyun deneyimi" değildir.
Apple şovunu yaptı, Ubisoft şuanda bu işkenceye 600 lira verecek "Cömert" insanlar arıyor.
Alan razı satan razıysa bize gülmek ve acımak düşer.
-
Düne kadar ps4-ps4 pro 30fps zor veriyordu. Tüm dünya da sesini çıkarmadan kullandı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır, 120 hz de 30 fps oynamanın özel bir işkecne tarafı yoktur. 1440p ekranda 1080p renderlanan görüntü izlemek gibi bir şey değil. 30 fps village portu kadar stabilse frame pacing iyiyse bir sorun olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben PS4 Pro kullandım.
6 ay zor dayanabildim.
-
Deneyen var mı ? Çok ısınıyor diyorlar.
Oyun konsolları bile bu oyunda 120 FPS veremez. Kaldıki PC’de de 120 FPS için iyi bir donanım gerek. 2 IQ bir yorum olmuş. Sil bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FameHooker -- 6 Haziran 2024; 18:22:30 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pardon hangi sistem full grafik ayarları rtx 4k 120fps oynatıyor merakettim doğrusu,.
-
Pubg mı zannettin sen bunu ahahaha
Hayır, siz vasatlığa alışmışsınız.
Oyun konsolları vasatların işidir.
-
4k 120fps'den bahseden var mı? Ben göremiyorum.
-
Bende M2 işlemcili ipad var orta ayarlarda oynatıyor ve yüksek ayarlarda kasma oluyor. Acaba test ettiğiniz zaman yazar mısınız yüksek ayarlarda takılma oluyor mu? Güç farkını merak ediyorum da
-
30 fps ama gözüme hiç takılmadı
-
Biraz önce oyunu yüksek ayarlarda yarım saat oynadım her sahnede yapmasana bazı sahnelerde yaptı hatta oyundan çıktığı oldu bir kere,
bence oyunla ilgili bir optimizasyon sorunu var gibi gözüküyor.
-
A16 Bionic bu kadar mı güçsüz şimdi ne alaka?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O zaman M2 ile aralarında o kadar büyük bir fark yok. Apple 4 kata kadar gpu performans artışı var demişti. M2 beni 2 sene daha götürür o zaman
-
Apple’ın en hızlı harcadığı seri maalesef.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Android'e ne zaman gelir bilgisi olan var mı
-
Dur bakalım önce Apple 1.000 dolarlık 4000 mah'lık pilli cihazında 50 derece ile hava atsın, sonra her türlü ÜST IRK'a gelir.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Düne kadar ps4-ps4 pro 30fps zor veriyordu. Tüm dünya da sesini çıkarmadan kullandı.
|
Oyun konsolları bile bu oyunda 120 FPS veremez. Kaldıki PC’de de 120 FPS için iyi bir donanım gerek. 2 IQ bir yorum olmuş. Sil bence.
|
Pubg mı zannettin sen bunu ahahaha |
Benzer içerikler
- video edit programı
- instagram gizli hesap görme
- afk nedir
- instagram takip etmeyenleri bulma
- whatsapp neden açılmıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X