Şimdi Ara

Assassin's Creed Mirage, iPhone 15 Pro için çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Assassin's Creed Mirage, iPhone 15 Pro için çıktı
    Assassin’s Creed Mirage, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max’in yanı sıra M1 çipli iPad Pro ve iPad Air modelleri için indirilmeye açıldı.

Ubisoft, daha önce Assassin's Creed Mirage’in iPhone ve iPad’de 90 dakika ücretsiz oynanabileceğini duyurmuştu. Oyun, belli bir süre ücretsiz oynanabiliyor, sonrasında 619,99 TL ödeyerek satın almanız gerekiyor. Amerika’da 20 Haziran’a kadar %50 indirimli; 24.99 dolara satın alarak oyunu sınırsız oynayabiliyorsunuz.

Ayrıca Bkz.iPhone, Apple'ın kasasını doldurmaya devam ediyor: Toplam satış geliri 2 trilyon dolara ulaştı!

Ubisoft, Assassin's Creed Mirage’in iPhone ve iPad’de konsolla aynı deneyimi sunduğunu söylüyor. Oyun, dokunmatik kontrollerle veya uyumlu kontrolcülerle oynanabiliyor.

Assassin's Creed Mirage, Ekim 2023’te Xbox, PlayStation ve Windows için çıkış yapmıştı. iPhone 15 Pro ve M1 iPad’ler için 6 Haziran’da çıkış yaptı. A17 Pro çipiyle güçlendirilen iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max, donanım hızlandırmalı ışın izleme ve ağ gölgelemeyi destekleyerek oyunlarda gelişmiş grafik işleme olanağı sağlıyor. Bu donanım yükseltmesi, Resident Evil oyunları, Death Stranding Director's Cut gibi başka AAA oyunları da yeni iPhone’lara getirdi.

Kaynak:https://www.macrumors.com/2024/06/05/assassins-creed-mirage-rolling-out-for-iphone-ipad/

• Teknolojinin geldiği noktaya saygı duyuyorum ama 120hz bir ekranda 30FPS oyun oynamak işkencedir.

Herhangi bir 30fps oyun deneyimi bana göre "oyun deneyimi" değildir.

Apple şovunu yaptı, Ubisoft şuanda bu işkenceye 600 lira verecek "Cömert" insanlar arıyor.

Alan razı satan razıysa bize gülmek ve acımak düşer.

• Enflasyon Farkı kullanıcısına yanıt
    Düne kadar ps4-ps4 pro 30fps zor veriyordu. Tüm dünya da sesini çıkarmadan kullandı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hayır, 120 hz de 30 fps oynamanın özel bir işkecne tarafı yoktur. 1440p ekranda 1080p renderlanan görüntü izlemek gibi bir şey değil. 30 fps village portu kadar stabilse frame pacing iyiyse bir sorun olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben PS4 Pro kullandım.

6 ay zor dayanabildim.

• Deneyen var mı ? Çok ısınıyor diyorlar.

Oyun konsolları bile bu oyunda 120 FPS veremez. Kaldıki PC’de de 120 FPS için iyi bir donanım gerek. 2 IQ bir yorum olmuş. Sil bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FameHooker -- 6 Haziran 2024; 18:22:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Pardon hangi sistem full grafik ayarları rtx 4k 120fps oynatıyor merakettim doğrusu,.

Pubg mı zannettin sen bunu ahahaha

• FameHooker kullanıcısına yanıt

Hayır, siz vasatlığa alışmışsınız.

Oyun konsolları vasatların işidir.

• joven kullanıcısına yanıt

4k 120fps'den bahseden var mı? Ben göremiyorum.

Bende M2 işlemcili ipad var orta ayarlarda oynatıyor ve yüksek ayarlarda kasma oluyor. Acaba test ettiğiniz zaman yazar mısınız yüksek ayarlarda takılma oluyor mu? Güç farkını merak ediyorum da

30 fps ama gözüme hiç takılmadı

• ctntas C kullanıcısına yanıt
    Biraz önce oyunu yüksek ayarlarda yarım saat oynadım her sahnede yapmasana bazı sahnelerde yaptı hatta oyundan çıktığı oldu bir kere,
    bence oyunla ilgili bir optimizasyon sorunu var gibi gözüküyor.

• A16 Bionic bu kadar mı güçsüz şimdi ne alaka?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

O zaman M2 ile aralarında o kadar büyük bir fark yok. Apple 4 kata kadar gpu performans artışı var demişti. M2 beni 2 sene daha götürür o zaman

• gowlet kullanıcısına yanıt
    Apple’ın en hızlı harcadığı seri maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android'e ne zaman gelir bilgisi olan var mı

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Dur bakalım önce Apple 1.000 dolarlık 4000 mah'lık pilli cihazında 50 derece ile hava atsın, sonra her türlü ÜST IRK'a gelir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.