Şimdi Ara

Assassin's Creed Mirage Türkçe Yama [YAYIMLANDI] | Obscure Çeviri (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
8
Favori
13.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sizde bir problem var büyük ihtimalle. Hiçbir sorunun çıkmaması gerekiyor.

• şimdi 1.0.6 versiyonunu kurdum ve oyuna girdim, sonuç: türkçe oldu, teşekkürler.

• Yama kalitesi nasıl arkadaşlar paralı olanı mı alalım bu iş görüyor mu, makine çevirirler de çok başarılı son dönemde diye soruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeğinize sağlık Asssasins Creed Shadows içinde bir çalışmanız olacak mı acaba?

• EmRe-92 E kullanıcısına yanıt

Düşünüyoruz fakat oyunun bir kopyası şimdiki gidişata baktığımızda elimizde olmayacak. Dosyalara veya oyuna erişim sağlasak bile oyundaki kelime/satır sayısını görmemiz gerekli. Sonuçta sadece iki kişilik bir ekip olarak büyük bir oyunu çevirmemiz çok uzun zamanlar alabilir.

• Siz yeterki yamayı çıkarın forumca destek olup oyunu edinmenizi sağlayabiliriz.

• EmRe-92 E kullanıcısına yanıt

İyi niyetiniz için teşekkür ederiz, oyuna sahip olmasak bile dosyaları ulaştıracak ve test edecek birkaç kişi çıkarsa bile düşünebiliriz ama daha önce de belirttiğim gibi. Oyunun ne kadar metin içereceği de önemli bir husus. Kimseyi bir oyunu oynaması için aylarca da bekletmek istemeyiz. Tabii eğer ücretsiz biçimde, düzgün bir çeviri yapacak bir ekip çıkarsa da onlara da yol açabiliriz.

• link nerde

• bekokafkef B kullanıcısına yanıt

1.0.8 veya 1.0.6 yazan oyun sürümlerinin yanındaki Çeviri kısmına tıklayacaksınız. Alternatifleriyle beraber ekledik.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.