Şimdi Ara

Assassin's Creed Mirage Türkçe Yama [YAYIMLANDI]

Bu Konudaki Kullanıcılar: BlackTower_35
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
7
Favori
11.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Assassin's Creed Mirage Türkçe Yama [YAYIMLANDI]

ASSASSIN'S CREED MIRAGE TÜRKÇE YAMA

Herkese iyi günler dileriz. Assassin's Creed Mirage Türkçe Yama çalışması ile karşınızdayız. Bu yerelleştirme çalışması, oyunun dönemine göre oluşturulmuş, oyuncuların bildirimleriyle de düzeltilmiştir. İyi oyunlar dileriz.

CREDITS.

@belvidere @matsubara900 - çeviri

Nicola - import ve export

Discord: https://discord.gg/n2n3FHV6SV

İLERLEME: %100 (YAYIMLANDI!)

Alt Yazılar: %100

Kodeks, Okunmalık Eşyalar, Arayüz vs.: %100

Yama Sürümü: v1.0

Çeviri (1.0.8)

Çeviri (Alternatif)

Virustotal

Çeviri (1.0.6)

Çeviri (Alternatif)

Virustotal

Rarın içerisindeki dosya, oyunu nereye kurduysanız oradaki dizine atılacak.

NOT: Buzzheavier harici bir site açıldığında oradan indirmemeye dikkat etmenizi salık veririm. Reklam engelleyici veya Brave tarayıcısını kullanabilirsiniz.

DÜZELTİLER

17.12.2024 - Yamanın v.02 sürümü paylaşıldı ve birçok yazım hatası giderildi, İngilizce cümleler Türkçeye çevrildi. (Burakuly'e teşekkür ederiz.)

18.12.2024 - Bazı yazım hataları ve çeviriler düzenlendi. 1.0.6 için yama yayımlandı.

19.12.2024 - Büyük çoğunlukta hatalı olan çeviriler düzenlendi. Yama sürümü v.03 olarak güncellendi.

22.12.2024 - Yama sürümü v1.0 olarak güncellendi ve ana hikayeyle alakalı göze çarpan yekpare hatalar giderildi.

Çeviri oyunun 1.0.8 ve 1.0.6 sürümlerine göre yapılmıştır.

YAMADAN BAZI GÖRSELLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matsubara900 -- 22 Şubat 2025; 12:19:30 >

• Herkese iyi günler,

Assassin's Creed Mirage'ın yamasını v1.0 olarak güncelliyoruz ve ana hikayenin tamamına yakınının hatalardan arındırıldığını da size söylemekten mesut oluyoruz. Böylece Beta sürümünü tamamen arkada bıraktığımızı da size bildiriyoruz.

Bize manevi olarak destek veren ve laflarını esirgemeyen herkese de teşekkür ederiz. Artık Assassin's Creed Mirage'a tam anlamıyla tüm odağımızı vermeyeceğiz fakat yanlış, gözünüze çarpan yazım hataları, noktalama işaretleri vs. veya semantik hataları görünce bize bildirmekten çekinmeyin. Yamamızı kullanan ve kullanacak olanlara iyi oyunlar diliyor, gelecekte yayımlayacağımız yamalarda tekrardan buluşmayı dört gözle bekliyoruz.

• Emeğinize sağlık kolay gelsin beklemedeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmRe-92 -- 28 Kasım 2024; 6:35:47 >
  • EmRe-92 E kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederiz.

• Teşekkürler.

• oyuna makine çeviriyile başlayacaktım ama konuyu görünce vazgeçtim yamayı bekleyeceğim. şimdiden ellerinize sağlık

• @MonacoDoom Rica ederiz.

@izmirli1713 Çok mütevazı bir davranış, teşekkür ederiz.

• Yama için teşekkürler. Yama bittiğinde 1 defa daha oynarım açıkçası tadı damakta bırakmıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Assassin's Creed serine cikmis olan serinin en *oktan oyunu… Çok net.

• @Foxx Mulder Umarız tekrar dönmenize yakışır bir yerelleştirme çalışması yaparız diyelim biz de. Assassin's Creed Mirage Türkçe Yama [YAYIMLANDI] 

@WinKy Kimi seviyor kimi sevmiyor. Ama bir daha Ezio gibi ne bir karakter gelecek ne de üçleme çıkacak, o bariz.

• Hocam piyasadaki yamalar oyunun son sürümüne uygun değil galiba 4 gözle bekliyoruz sizinkini

• Baya hızlı ilerliyor yama teşekkürler.

• Yukarıdaki iki yorum için teşekkür ederiz.

Alt yazı yerelleştirmesi %95'lik bir orana ulaştı ve geriye kodeks, arayüz ve okunmalık eşyaların yerelleştirilmesi kaldı. Sabrınız için teşekkür ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matsubara900 -- 5 Aralık 2024; 12:7:0 >
  • yama beklediğimden hızlı ilerliyor çok iyi Assassin's Creed Mirage Türkçe Yama [YAYIMLANDI] 

• Selamlar. Yamayı yakın zamanda sizinle buluşturacağız. 1.0.8 için çalıştığımız için şu an 1.0.6 sürümü için elimizde dosya bulunmuyor. AC Mirage'ın 1.0.6 sürümüne sahip birisi varsa migrasyon için özel mesaj yoluyla bizimle irtibata geçerse çok müteşekkir oluruz. Teşekkürler.

• @matsubara900 Hocam selamlar. çalışmalarınız için teşekkür ediyorum. oyunu 1 ay önce aldım 1.0.8 sürümü indirdim steamdan. 1 aydır türkçe yama arıyorum makine çeviri cart curt hiçbiri olmuyor arayüzdeki ve görev yazılarını hep siliyor oyunun tadını çıkaramadım ve oyuna başlamadım. bugün sizin yamanızla karşılaştım. tahmini ne zaman yayınlarsınız yamayı oyunla 1 aydır masaüstünde bakışıyoruz ve sabırsızlanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakuly -- 9 Aralık 2024; 14:18:45 >
  • Burakuly kullanıcısına yanıt

Eğer büyük bir aksilik yaşamazsak bu hafta yamayı beta olarak çıkarmayı planlıyoruz. Beta olarak çıkartıp sizin geri dönüşlerinize göre düzenleyeceğiz çünkü iki çevirmende de çeviriyi test edebilecekleri oyunun bir kopyası yok. Alt yazılarda bir sorun olduğunu düşünmüyoruz, oyunun senaryosunun yazılı bir kopyasını bulduk ve bunu kullanarak çevirdik. Arayüzde ufak hatalar olabilir. Kısa süre içinde sizin geri dönütlerinizle de bunları düzeltmiş oluruz. Sabrınız için şimdiden teşekkür ederiz. Umarım yama çıktığında oyunu en iyi şekilde deneyimlemenize yardımcı oluruz.

• @belvidere öncelikle ikinizin de emeğine sağlık teşekkür ediyorum. çıktığı gibi yamayı indirip deneyeceğim ve emeğinize değmiş olacaktır. bir sorum var çıkaracağınız yamanın betası steama uyumlu olacak mı acaba. oyunu steamdan aldım çünkü

• Burakuly kullanıcısına yanıt

İyi dilekler için teşekkürler. Oyunun son sürümüne uygun geliştiriyoruz. Epic, Steam ve Ubisoft arasında bir fark olacağını düşünmüyoruz. Eğer olursa dosyayı gönderirseniz uyumlu hale getirmeye çalışırız.

• teşekkürler yamanızı merakla bekliyorum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.