Şimdi Ara

[BETA] Assassin's Creed Mirage Türkçe Yama [YAYIMLANDI] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: mrat_ylmaz
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
5
Favori
3.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• @belvidere @matsubara900 %100' e az kalmış ve günlerdir forumda bekliyorum sizi heyecanla. elinize emeğinize sağlık adamsınız adam

• Hocam merak ettim bu el çevirisi mi yoksa makine çeviri mi?

Çünkü binlerce satır olan bir oyunda el çevirisinin bu kadar hızlı ilerlemesi pek mümkün değil.

• @Rexroth hocam iki arkadaş el çevirisi yapıyorlar. oyunun yazılı senaryosu da varmış arkadaşlarda bu yüzden olabilir. inşallah bugün link yayınlarlar da indirip oynarız bilgisayarda boş boş oturmaktan bunaldım artık  

• Rexroth kullanıcısına yanıt

Selam. Oyunun 20 bin küsura yakın satırı bulunuyor ve %90'ı kısa cümleler veya tek kelimelerden oluşmakta. Uzun uzadıya yazılmış iki içerik, mektuplar ve kodeks. 27 Kasım'dan beri her gün oturup 1-2 saat çeviri üzerinde çalışıyoruz. Keyfimiz yerindeyse bu süre uzayabiliyor. Kodeks ve mektupları bir kenara bıraktığınızda 2 güne bitirilecek satırlara sahip bir oyun bu Mirage. Kısmi RPG elementleri barındırdığından Valhalla kadar da zenginliğe sahip değil. O yüzden bu kadar hızlı ilerlemesi mümkün. En son kodeksi bıraktığımız için de şu an kodeks üzerinde çalışıyoruz ve tek uzayan, omuzlara külfet bindiren yer burası. Paketleme bilen bir arkadaşınız varsa oyunun dil dosyasını size vermesini rica edebilirsiniz ve kendiniz görebilirsiniz.

Ek. El çevirisi.

• hocam son durum nedir acaba sabırsızlandım sizin %100 e tamamlamanızı ve yama linkini bırakacağınız anı bekliyorum. Yaptığınız iş kolay değil tekrardan elinize emeğinize sağlık ama sizi bulduğumdan beri burada yatıp kalkıyorum

• Burakuly kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederiz. Biz de paylaşmaya can atıyoruz. Büyük ihtimalle yarın bitmiş olacak. Yarın olmazsa cumartesi kesin biter gibi duruyor.

• tamamdır hocam kolay gelsin sabırsızlıkla bekliyorum.

• matsubara900 kullanıcısına yanıt

Anladım hocam. Yanlış anlamayın sakın, böyle el çevirisi deyip çok makine çeviri gördük o yüzden.

Çıkınca göreceğiz artık :) Kolay gelsin size.

• merhaba oyunun hangi sürümünü indirmemiz gerekiyor yama için ?

• matsubara900 kullanıcısına yanıt

Shadows için Türkçe yama çalışmanız olacak mı?

• akapunktur A kullanıcısına yanıt

Oyunun 1.0.8 sürümüne yama hazırlıyorlar

• @akapunktur 1.0.8 sürümü için hazırlıyoruz ve 1.0.6 sürümüne de migrate etmeye çalışacağız.

@Foxx Mulder İki kişiye abartı gelebilecek(yarım milyon satır veya 100 bin satır gibi) satırlara sahipse maalesef çeviremeyeceğiz. Fakat Mirage gibiyse çeviririz diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matsubara900 -- 13 Aralık 2024; 16:16:11 >
  • Çeviriyi tamamen tamamlamış bulunuyoruz. Yarın paketleme işlemini yaparak size sunmuş olacağız. Sabrınız için teşekkür ederiz.

• Elinize Emeğinize sağlık. güzel iş çıkarttığınıza inanıyorum. inşallah yarın gündüz saatlerinde yamayla kavuşmuş oluruz.

• Saat Kaçta Yayınlanıcak

• Paketlemeyi yapan arkadaşı bekliyoruz.

• dün oyunu satın aldım bugün de sizin yamanızı bekliyorum şimdiden ellerinize sağlık, sabırsızlıkla bekliyoruz :))) umarım bikaç dakika içinde yayınlanır

• Hocam Allah rızası için yayınlayın yamayı artık beklemekten bitap düştüm

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.