arkadaşlar şu hud ve icon modunu kullanan varmı bi türlü istediğim ayarları stabil yapamıyorum, yani isteiğim düşman level iconları deve gibi görünmesin aksiyon ekranda sadece sağlık barları ve küçük level iconları olsun, diğer tüm iconlar sadece harita ve şahin uçuşundan seçilebilir olsun istiyorum https://www.nexusmods.com/assassinscreedodyssey/mods/38?tab=description |
Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] (86. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackLeaddlcleri 80 liraya almaya değer mi? oyunu 28 tl ye alınca insanın eli gitmiyor bunlara 80 kağıt vermeye
Yani 20 lira eder mi diye sorsanız oyunu sevdiyseniz alın derdim ama 80tl etmez. Bekleyin belki epic yine dlclelerde kullanilabilen 60 TL lik kupon verir. Ya da daha sonra indirimle uplayden de alabilirsiniz. Uplayden alinca daha ucuza geliyor galiba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar oyunu epicten aldım
tr yamada yaptım ama video geçişlerinde boşluga basmama ragmen ikon bazen doluyo başa sarıyor bunun çözümü var mı ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: evohanarkadaşlar şu hud ve icon modunu kullanan varmı bi türlü istediğim ayarları stabil yapamıyorum, yani isteiğim düşman level iconları deve gibi görünmesin aksiyon ekranda sadece sağlık barları ve küçük level iconları olsun, diğer tüm iconlar sadece harita ve şahin uçuşundan seçilebilir olsun istiyorum
https://www.nexusmods.com/assassinscreedodyssey/mods/38?tab=description
başkan
arkadaşlar oyunu epicten aldım
tr yamada yaptım ama video geçişlerinde boşluga basmama ragmen ikon bazen doluyo başa sarıyor bunun çözümü var mı ?
-
TR yama konusunda yardımcı olabilecek biri var mı? Bende her seferinde oyun dosyalarını bozuyor repair yapmam gerekiyor. Oyunu epic den aldım ama uplay den indirdim. -
Bi an oyunu nereden oynadığını çözemedim.
Epicden aldın uplayden indirdin steamden açıp originden yamayı yükleyip discord dan oyunu kapatırsın
-
Verilmez. Oyun zaten 100 saat. Daha sonra valhallaya geçersiniz -
Vaay bakışa gel !! :)
birazda savaş sahnesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 22 Aralık 2020; 3:37:46 >
-
Ben epicten indirdim direk kurdum sorun olmadı uplay den giriyorum başkan
Başkan oyun içi foto nasıl çekiyoruz f3 direk haritaya atıyor
quote:
Orijinalden alıntı: yunus14533Başkan oyun içi foto nasıl çekiyoruz f3 direk haritaya atıyor
kardeşim reshade ve riva tuner static server kullanıyorum, resahde print scren la direk alıyor ss i, rts de f10 ayarladım oda alıyor
-
Eyvallah başkan
Epic gamesten deluxe paketi aldım verdiği itemler ve binekler karakterime falan gelmedi bunun için ne yapmam gerekiyor ?
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Atlantis DLC'sinde neden Persephone aleyhinde çalışmamız isteniyor? Seri geçtiğim için ara sahneleri olayı anlayamadım. Alıp veremediği ne Adonis'in Persephone ile? -
season pass almak isteyen arkadaşlar ubisofttan alabilirler welcome2021 kodu ile 56,56tl ye seasons pass bileti alabilirsiniz atlantis first blade onları baya merak ediyordum tanesi 25tl ye gelmiş gibi düşünün zamanında oyunuda o kadara almıştık ama bu günlerde hikayeyi değerlendirelim dedik.
-
Brotherhood dan sonra ilk defa bir ac oyunu oynuyorum. Bounty leri öldürüyorum yine çıkıyor:) parasını vermeden kurtulamanın çaresi yok mu ?
Black flagi beğenmiştim ama odys bayağı sağlam olmuş ben çok oynamam PC de oyun ama harbi bayağı sarıyor oyun Türkçe yaması olması muazzam bir şey sağolsun animus ama oyunun hikayesi işleyişi dövüşleri yan görevleri falan asla sıkılmadım fırsat buldukça oynuyorum ve tavsiyede ediyorum mutlaka oynayın .
Pek mızrak geliştirme ve yetenek ağacını 4 üzeri yapabiliyor muyuz aynı anda kullanmak için ?
Arkadaşlar merhaba. Epic Games'den Assasin's Creed Odyseyy aldım daha sonra Uplay ile bağladım. Şu an oyunu açarken oyun açılmıyor, herhangi bir hata da vermiyor. Dosyalar bulutla senkronize ediliyor deyip tekrar başa atıyor yani açılmıyor. Dosya doğrulama yaptım ancak sorun çözülmedi. Ne yapabilirim?
Bu da process monitor ile oluşturduğum rapor :
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oyunu epic den acincada mi aynı sorun oluyor arka planda oyun açık gözüküyor mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: yunus14533Oyunu epic den acincada mi aynı sorun oluyor arka planda oyun açık gözüküyor mu ?
Oyunu iade ettim hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X