Tüm silahlardaki statlar o sayfadaki tüm silahlara ve saldırılara eklenir. Yani okçu olarak oynuyorsanız yakın silahlarınızda da okçu hasarı özelliği olsun istemelisiniz. |
Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] (84. sayfa)
-
-
Bu oyun çok iyimiş ya bende ac origins in hemen hemen aynısı sanıyordum ama baya gelişmiş hem grafik hem oynanış açısından, hemde daha bir rpg olmuş, mekanlar deniz in o maviliği de büyülüyor, güzelde bir reshade yaptımki, yanlız oyun işlemci ve ram e çok yük bindiriyıor yeni nesi intel işlemci ve 3600 mhz ram ile ancak kaymak gibi olabildi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunun ortalarından spoilerlı bir soru:
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Oyunda bir noktada Atina'ya geri döndüm ve veba başlamıştı. Görevde ilerlerken Deimos, Perikles'i öldürdü. Benim merak ettiğim nokta, Atina'da veba başlamadan önce lider Perikles olarak görünüyordu. Hiç gidip öldürmeyi denemedim. Diğer bölge liderleri gibi istesek öldürebiliyo muyduk Perikles'i ? -
Siz deyince bende merak edip araştırdım...
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Perikles'in öldürüldüğü görev dizisi hariç onu öldüremiyorsunuz sanırım. Hem aynı görev dizisinde Phoebe de öldüğünden ondan görev dizisi dışında öldürtmüyordur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hudson51Siz deyince bende merak edip araştırdım...
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Perikles'in öldürüldüğü görev dizisi hariç onu öldüremiyorsunuz sanırım. Hem aynı görev dizisinde Phoebe de öldüğünden ondan görev dizisi dışında öldürtmüyordur. Ben de öyle düşündüm. Ama ya oyunun bütün ilerleyişini etkileyen bi olaysa diye merak etmiştim
-
Ryzen 5 2600
Rx 5600 xt Gigabyte
16 Gb Ram 3000 mhz
650 w psu
Arkadaşlar sistemim bu,Ultra grafik AC Odys oynamaya calisiyorum sehir disinda sikinti yok 60 fps ustu ama sehirlere yaklastikca acayip bi fps drop giriyor 45-55 fps lerde geziyo.Bu sistemle Odys oynayan varsa onlarda durum nasıl merak ettim?Drop yapmasa 45 fps de sorun degil ama sehirlere giriste ya da dolaşırken hissettiriyo.
Ayrica ekran kartimi diger oyunlarda hep ultrada oynuyorum sadece bu oyunda böyle oluyo
Bir de oyunun son surumune Turkce yama yapabiliyor muyuz ona gore yarin orijinalini satin alicam indirimlerde geliyo 80 ₺
Yanlis anlamayin korsan oyun oynamam sadece test amacli indirdim ayriyeten Xbox sürümünü gecen sene satin almistim simdi pcye gecince 60 fps oynamak icin yeniden alicam :)
AC Origins ve Odyssey de işlemci kullanımı fazladır şehirde dahada artar ekran kartından çok işlemciyle alakalı bu oyunlardaki droplar.
Valhalla tamamen ayrı bir hikaye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 24 Kasım 2020; 19:5:59 > -
Korsan olmasiyla alakasi var midir sizce hocam orijinal olsa farkeder mi? -
Evet Türkçe yama yapabiliyoruz. Ana oyun yaması Animus sitesinde ücretsiz indirebilirsin.
Epic indirimlerini beklersen Deluxe sürümü 24 TL gibi fiyata alabilirsin eğer Epic kupon verirse.
-
Fark etmez.
O kadar dusuyomu hocam ya :)Ben 80 i biliyodum ama 24 cok absurd bi fiyat deluxe'u birak normali bile o kadar duşse yeter -
Epic indirimleri de Black Friday zamaninda mi basliyo hocam bikac gun sonra ? -
Evet, 60 TL indirimli kupon sayesinde o fiyatlarda bulmak mümkün lakin önümüzdeki indirimlerde Epic kuponlar dağıtılacak mı bilmiyorum. Bekleyip görmek lazım.
İndirimler ne zaman başlar net bilgim yok maalesef. Kimi 25 Kasım akşamı diyor kimisi 27 Kasım Cuma günü diyor kimse emin değil yani.
-
26 Kasimda basliyomus hocam Epicde az once anasayfaya dustu -
Aynı sorun bende de var hocam.İşlemci hariç(1600 af) sistemimiz aynı.Sorun donanımsal değil Ac serisinin işlemci optimizesi rezil durumda.
-
Bir oyun cpu gücüne ihtiyaç duyuyorsa optimizasyonunun kötü olduğu anlamına gelmez o sistemdeki cpu yetmiyordur.
Bildiğiniz gibi oyunlar sadece ve sadece ekran kartı kullanır diye bir kural yok.
Valhallayı rahatlıkla oynayabilirsiniz mesela DX12 olduğu için cpu ihtiyacı diğer AC ler kadar fazla değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 25 Kasım 2020; 22:40:45 > -
Yani hocam benim sistemle Valhalla'da drop yeme ihtimalim daha az oluyo oyle mi? -
Arkadaşlar oyun içi iconları kapatmanın bir yolu veya modu yokmu, mesela uzaktaki bir kurt un level simgesi çıkıyor ekranda yada demirci simgesi görünüyor hud kısmındam baya bişey kapadım ama bunlar gitmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: Safaklk
Yani hocam benim sistemle Valhalla'da drop yeme ihtimalim daha az oluyo oyle mi?Bu sorunun cevabı bir yarım saat tuttu gerçi bende merak ediyordum aynı işlemci üzerinden çekirdek kapatıp yapılan bir test tamamen valhalla ve odyssey cpu kullanımına yönelik.
6 Core ile alakalı şu bilgiyi paylaşayım odysseyde çekirdekler %85 - %90 arası dolanırken Valhallada %40 - %60 arasıydı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 25 Kasım 2020; 22:48:28 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X