|
Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] (83. sayfa)
-
-
Her bölümü teker teker anlatmışsınız, teşekkürler. Beklentimi düşüğe alayım bari; belki bu şekilde az da olsa zevk alırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
oyunu oynarken nvidia geforce experience ile oyun içinde alt f2 ile filtre ayarlarını açıp oyuna istediğim bir renk paletini uygulayabiliyordum. dünden beri ise bunu yapmak istediğimde oyunun desteklenmediği hatasını veriyor. bu sorunla karşılaşıp da çözebilenler yardımcı olabilirse sevinirim.
-
Arada geforce experience oyunlarda desteklenmediği yazıyor.O tarz durumlarda oyunu kapatıp pc yi yeniden başlattıktan sonra düzeliyor deneyin isterseniz.Olmaz ise programı kaldırıp yeniden kurmayı deneyin.
-
teşekkür ederim cevabınız için hocam, deneyeyim hemen, editlerim ona göre.
-
Neredeyse 1.5 ay önce başlayıp 77 saatte ana görevler, the lost tales of greece ve yan görevlerin büyük bir çoğunluğunu bitirdim. Lakonya'da üç tane sonradan belirmiş yan görev kalmıştı, onlara da artık takatim kalmadığından bıraktım.
Oyunu genel olarak beğendim. Heralde ilk kez bir AC oyununu hikayesini fazla önemsemeden oynadım. Kassandra'nın ana hikayesi hiç ilgimi çekmedi, Atlantis hikayesine de pek bağlanamadım. Kültistler fena değildi fakat son kültistte hikayenin tüm güzel gizemi kayboldu. Yüksek-orta karışık ayarlarda oynamama rağmen grafikler muazzam gözüküyordu. Twitch'te bir yayıncıdan kesite rastlayınca oyunun çok daha güzel gözüktüğünü gördüm ve bir miktar moralim bozuldu yine de pek umursamadım çünkü düşük ayarlarda bile mükemmel gözüküyordu. Ortalama 40-45 fps'de oynarken birden drop yiyip 30'un altına düşüyordum ama bunu gözardı ettim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: s-adebisiNeredeyse 1.5 ay önce başlayıp 77 saatte ana görevler, the lost tales of greece ve yan görevlerin büyük bir çoğunluğunu bitirdim. Lakonya'da üç tane sonradan belirmiş yan görev kalmıştı, onlara da artık takatim kalmadığından bıraktım.
Oyunu genel olarak beğendim. Heralde ilk kez bir AC oyununu hikayesini fazla önemsemeden oynadım. Kassandra'nın ana hikayesi hiç ilgimi çekmedi, Atlantis hikayesine de pek bağlanamadım. Kültistler fena değildi fakat son kültistte hikayenin tüm güzel gizemi kayboldu. Yüksek-orta karışık ayarlarda oynamama rağmen grafikler muazzam gözüküyordu. Twitch'te bir yayıncıdan kesite rastlayınca oyunun çok daha güzel gözüktüğünü gördüm ve bir miktar moralim bozuldu yine de pek umursamadım çünkü düşük ayarlarda bile mükemmel gözüküyordu. Ortalama 40-45 fps'de oynarken birden drop yiyip 30'un altına düşüyordum ama bunu gözardı ettim.
Daha önce de yazmıştım ama tekrar konuya girip okuyan arkadaşlar adına kısaca yazayım. Bende oyunu baya sevenlerdenim. Özellikle daha önce Witcher 3 olmuş demiştim ama sonra bu sözümü geri aldım çünkü W3 kadar iyi bir hikayesi yok ama piyasa da ki belki de en iyi Witcher 3 'e özenen oyun olabilir Odyssey. Görev yapısı sürekli tekrar etse de ek paketleri ve ana oyunun hikayesi en az 100 saat boyunca sizi oyunda tutmaya yetiyor. Üstelik savaş sistemi de enfes olduğundan 100 saat sonra anca sıkıyor savaşlar.
@s-adebisi Hocam katılıyorum size. Ek paketler bence güzeldi sunduğu ortamlar, karakterler açısından vs ama kültist hikayesinin çok berbat sonlandığını da söylemek gerek. Feminen bir alt mesajı var ama onu da son anda söyleyince bir anlamı olmuyor pek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yan görevlerin birkaçı ve the lost tales of greece'in yarısına yakını W3 kalitesine baya yakındı bana göre. Hatta birçoğu konu ve işleniş bakımından baya benziyodu. İki farkı görevde hatırladığım tiyatroda yer alma görevleri, görevin başında iyi şekilde yansıtılan karakterin aslında kötü olması vs. direkt W3'den kopyalanmış görevler. Aslında bu durumda oyundan irrite olurdum ama hem oyunun o aşamasında pek ciddiye almadığımdan hem de üstüne özenildiğinden dolayı rahatsız olmadım. Tamamen beklentilerle alakalı bir durum.
Ana oyun fazlasıyla uzun sürdüğü için ek paketlere geçmeye niyetim yok. Zaten genel olarak hikayesinden pek hazettiğimi söyleyemem. Biraz da farklı oyunlara vakit ayırmak lazım. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s-adebisi -- 8 Ekim 2020; 14:51:4 >
50 level oldum daha da level artmıyor Son levelemi geldim acaba kabiliyetlerden açmadığım onca şey var ?
Edit: oyun korsan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 8 Ekim 2020; 21:28:29 > -
Arkadaşlar bu ilk başladığımız haritadan sonra 3 harita daha var underworld, zeusun olduğu harita bir de kadın bir kraliçenin(bizi çukura atan) olduğu harita . Bu haritalar arasında geçiş yapamıyor muyuz ? Yapılıyorsa nasıl yapılıyor ?
Bir de mercancy diye kırmızı ya da beyaz kask simgeli düşmanları öldürdükçe yenisi geliyor . Her kıtada ayrı , sıfırdan yeni düşmanlar mı var yoksa sırayla öldürdüğümüzde maskeliler bölümündeki düşmanlar gibi bitirebiliyor muyuz o kısmı ?
%97 ilerlemedeyim. 90 a yakın bir leveldeyim. Diğer haritalarda gezmediğim yapmadığım görevler vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NvdiaAmd -- 24 Ekim 2020; 15:13:42 > -
Oyunu aktif oynayanlar var mı ? Engravement ile ilgili bilgi paylaşımı yapabilmek iyi olur sanırım :) 160 saat oyun süresi level 52 ama hala onlarca sorular var.. Ve sürekli yeni bir tecrübe yaşanıyor oyunda.. Az önce farkettim ki kalelerdeki alarm meşalesine tuzaklama yapılabiliyormuş . Bugüne kadar yabancı forumlardan yararlandım cevaplar için.. Ama aktif oyuncular vardır bizden de.. Valhala inceleme videolarıyla gaza gelip tekrar oyuna bakanlar da vardır şüphesiz :) Bir durum var henüz cevabını bulamadığım: örneğin silahtaki +%50 damage with battlecry of ares ability özelliği sadece o silah için mi geçerli yoksa o loadout daki diğer silahı kullanırken de etki ediyor mu ? Belki bağlantılıdır , dagger ve kılıç varsa üzerimde , assassin yaptığımda ve de r1r2 yaptığımda dagger ile öldürme ve kombo yapıyor.. Bu durumda, baltaya assassin özelliği eklemek gereksiz mi..?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Diğer silahlara da etkili. Ok kullanmıyorsanız neye yoğunlaştıysanız onun bonusunu yay üzerinde tutup, yoğunlaştığınız özelliğe bonus alabilirsiniz meselâ.
Assassin sadece suikast hasarını etkiler. Normal savaşta assassin özelliği kullanılmaz. Suikast yaptığınızda suikastı yaptığınız silah dışındaki assassin bonusları da eklenir. Zaten oyunda bu statlardan bir tane var.
-
Hocam, cevaplar için teşekkürler Boşuna her iki silaha da battlecry of ares i eklemişim.. Sanırım, direk silah özelliğine vurgu yapmayan tüm eklemelerin üzerimizde taşıdıklarımızdan birinde olması yeterli.. Örneğin normal to poison gibi.. Ben kolay olsun diye 2 loadout açtım , ilki assassin ağırlıklı diğeri warrior.. hunter gereksiz benim oyun tarzımda.. %90 asass yakalanırsam veya sotede yakalarsam dalıyorum ben :) şu warior abilities seçeneği 3 tane yapmanın bir yolu var mı ? 2 tane yetmiyor bana.. shield breaker ı sadece battlewar da kullanıyorum.. her seferinde değiştirmek gereliyor
Mykonos adasında bi 99 luk bi mercenary dadandı yahu benim lv 53 , bölge level 48-52 ; bu herif nasıl bu adada ki ? İlk defa nöyle bişi geldi başıma..
quote:
Orijinalden alıntı: Fallenangel_1903
Mykonos adasında bi 99 luk bi mercenary dadandı yahu benim lv 53 , bölge level 48-52 ; bu herif nasıl bu adada ki ? İlk defa nöyle bişi geldi başıma..Orada ne işin var bodrum antalya dururken iyi olmuş.
-
Arkadaşlar, bu oyunu oynamayı düşünüyorum ama Türkçe Yaması varsa tabi ki..
Benim oyunun sürümü 1.0.6 tarzında bir sürüm. Tam çalışan oyundan atmayan bir TR Yama var mı ? Bir tane yükledim yama ne yazık ki oyunu bozdu çalışmadı..
-
130 saatin sonunda oyunu rafa kaldırdım. 95 saat civarında zaten oyunu bitirmiştim ama bir işsizlik yapıp yan görevlere de dadandım. Haritada ne kadar ünlem varsa hepsini bitirdim arenası, general öldürmesi, mağara görevleri, kale görevleri, lider evi görevleri falan hiçbir şey kalmadı. NG+ düşünmüyorum salı günü olan reset sonrası oyunu silerim artık 100 GB az değil yerine 2 oyun yüklenir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: nolamazArkadaşlar, bu oyunu oynamayı düşünüyorum ama Türkçe Yaması varsa tabi ki..
Benim oyunun sürümü 1.0.6 tarzında bir sürüm. Tam çalışan oyundan atmayan bir TR Yama var mı ? Bir tane yükledim yama ne yazık ki oyunu bozdu çalışmadı..
Belki ihtiyacı olan olur diye yazıyorum. Kendim Türkçe Yama sorununu çözdüm..
Orjinal olmayan oyunun Türkçe Yaması :
https://drive.google.com/drive/folders/1d1ziAq2jpqa6w7N17jTfcfP95Ep7qjUl
Tıkladığınızda solda ki daha düşük boyutlu dosyayı indirin. Oyunun kurulu olduğu yere atın ve evet dedikten sonra oyununuz Türkçe..
-
Suikastçı setimdeki yayıma bastığım %2 krit şansı, hançerle yaptığım öldürmeler için de geçerli mi yoksa sadece o yay için mi oluyor?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X