Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] (81. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.930
Cevap
27
Favori
101.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gerek yok dostum birkaç kozmetik eşya var oyunda daha iyilerini bulursun boşuna fazla verme ben öyle yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: imjohnnystark

gerek yok dostum birkaç kozmetik eşya var oyunda daha iyilerini bulursun boşuna fazla verme ben öyle yaptım
    Banka kartı(vakıfbank) ile alışveriş yapmaya çalıştığımda kartı reddediyor. İnternet alışverişine açık halbuki.
  • Bu oyuna karşı aşırı önyargım vardı. Satın alıp denedim ve çok beğendim. Level sistemi çok iyi düşünülmüş.
  • legacy of kain kullanıcısına yanıt
    İyi bir sistemin varsa PC. PS4 30 fps'de oynatıyor çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NvdiaAmd kullanıcısına yanıt
    valla ben ziraat ile almıştım birkaç lira fark almışlardı ama sürekli yapıyorlar artık iş bankası sanal kart ile alıyorum
  • Epicten standart sürümü satın almıştım dlc yok. Yine epic üzerinden kuponla oyunun dlc'lerini de almak istiyorum. Season pass alırsam dlc'ler kalıcı olarak benim mi oluyor ? Yoksa farklı bir sürüm mü almalıyım ?
  • 30 saattir MSI Afterburnerla açılan oyun bugün açılmamaya başladı. Siyah ekranda kalıyor. Ne bu şimdi canı falan mı sıkıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: lilpinkman

Epicten standart sürümü satın almıştım dlc yok. Yine epic üzerinden kuponla oyunun dlc'lerini de almak istiyorum. Season pass alırsam dlc'ler kalıcı olarak benim mi oluyor ? Yoksa farklı bir sürüm mü almalıyım ?
    Standart + season pass şeklinde epicten aldım dlcler bu şekilde dahil oluyor. Standart + season pass = Gold oluyor. Gold sürüm de tüm dlcleri kapsıyor.
  • Fate of Atlantis dlcsine başladım, prologue kısmı çok güzeldi, sonra asıl dlc başladı ardından oyun bana ana görev olarak amele görevleri yığmaya başladı. Git haritadaki tüm bölgeleri zayıflatıp liderleri öldür, mezar taşlarını bulup özel yeteneklerin gelişmişini aç vs. Ana oyundaki etkinliklerden de bir farkı yok, ana oyunda cephane kutusu yakıyordun bunda ise çiçek kutusu yakıyorsun. İşin daha kötü yanı ana oyunda 1 tane fort temizlesem ve lideri öldürsem conquest battle için yetiyordu bunda ise komple sıfırla diyor bir de üstüne haritadaki tüm yerleri tamamlasam bile bitmeyecek gibi duruyor. Üstelik adamlar gitmiş koca köyü yasak bölge yapmış savaşmaktan çok yürüyüp tırmanıyom. Cidden dlc nin devamı da böyleyse bırakırım. Modern zaman hikayesi uğruna katlanıyorum ama cidden çok kötü şu an. Dlc diye yeni bir şey bekliyorsun ama adamlar gidip ana oyunun yan aktivitelerini ana görev diye çıkartıyor karşına. Ücretsiz olan Lost tales of Greece görevleri çok daha iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 14 Eylül 2020; 20:57:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Charles Bartowski

Standart + season pass şeklinde epicten aldım dlcler bu şekilde dahil oluyor. Standart + season pass = Gold oluyor. Gold sürüm de tüm dlcleri kapsıyor.

Alıntıları Göster
    Oyunu epicden Gold edition olarak satın aldım . 80 GB download yaptı , oyunu oyna dediğimde uplay launcherı açtı ve 30 GB daha indiriyor.

Oyunu nereden oynatıcak , neyi indiriyor anlamadım. Bilginiz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NvdiaAmd

Oyunu epicden Gold edition olarak satın aldım . 80 GB download yaptı , oyunu oyna dediğimde uplay launcherı açtı ve 30 GB daha indiriyor.

Oyunu nereden oynatıcak , neyi indiriyor anlamadım. Bilginiz var mı ?

Alıntıları Göster
    Hocam oyunu Uplay'den indirseydiniz keşke internetiniz hızlıysa direkt Uplay'den indirin. Epic ile Uplay beraber çalışınca öyle dertler oluyor ve Epic'in çalışmasına gerek yok boşa kastırıp duruyor. Uplay belki Epic'ten inen dosyayı kendinden inmiş gibi tanımlayıp üzerine indirme yapıyor da olabilir. O şekilde indirmediğimden net bilgim yok ama çalışma prensipleri bu şekilde.

@keremec ilk episode biraz amele işi ama 2. ve 3. bölümler gayet güzel. Persephone'nin etkisi azalt diye sağı solu patlattırıyor bir tane de yan görev var liberation yap diyor onu yapmadım ama bölgeleri temizlemiştim. Taş askerler ve heykeller etki azaltmada baya etkili. Diğer bölümlerde böyle şeyler yok yan görevler var aslında yan görevler de yan görev sayılmaz ana oyunun yan hikayesi düzeyinde. Bir de Elysium bölümü ücretsiz verilmişti sanki çok iyi de millet bunu oynayıp dlc satın alsın bunu oynayan bunla uğraşılmaz der satın almaz neyse ki kalanı güzel.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• keremec kullanıcısına yanıt
    birebir aynı durum yüzünden sildim dlcyi. fate of atlantisi aşırı övüyordu herkes, ilk harita olan elysiumda tek yaptıgın bomboş git şunu öldür görevleri.

ana oyundaki yan görevler çok daha iyiydi.

ama bırakmayın siz, dlcnin 2. bölümle güzelleştiğini söylüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi birisiydim -- 15 Eylül 2020; 18:32:48 >
  • Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    iyi birisiydim kullanıcısına yanıt
    İlk bölümü bitirdim. Bütün bölüm boyunca amelelik yaptım. Bölümün sonunda aha boss geliyor dedim ve bir anda animustan çıktı. Şaka gibi boss savaşıni 2. Bölümün başına koymuşlar. Cidden bu neyin kafası. PC de Season pass olmasa sinirlenip satın almak yerine dlc unlocker atar devam ederdim. Zamaninda Dlc lerin hepsi yayınlanmadan başlayanlar için ise daha vahim. Düşün tüm bölümü amele gibi oynuyorsun ama boss savasi için 2 ay daha beklemen gerekiyor.

Legacy of the first blade de oynadim. Çok rahat söyleyebilirim Origins dlc konusunda çok daha başarıli odysseye göre. Umarım günümüzde geçen hikaye bir yere bağlanır da harcadigim vakte değer. Oyunda hikaye anlamında hiç bir şey yok şu an. Hiç bir seçim de etki etmiyor dlc questlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 15 Eylül 2020; 18:49:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremec

İlk bölümü bitirdim. Bütün bölüm boyunca amelelik yaptım. Bölümün sonunda aha boss geliyor dedim ve bir anda animustan çıktı. Şaka gibi boss savaşıni 2. Bölümün başına koymuşlar. Cidden bu neyin kafası. PC de Season pass olmasa sinirlenip satın almak yerine dlc unlocker atar devam ederdim. Zamaninda Dlc lerin hepsi yayınlanmadan başlayanlar için ise daha vahim. Düşün tüm bölümü amele gibi oynuyorsun ama boss savasi için 2 ay daha beklemen gerekiyor.

Legacy of the first blade de oynadim. Çok rahat söyleyebilirim Origins dlc konusunda çok daha başarıli odysseye göre. Umarım günümüzde geçen hikaye bir yere bağlanır da harcadigim vakte değer. Oyunda hikaye anlamında hiç bir şey yok şu an. Hiç bir seçim de etki etmiyor dlc questlerde.
    Origins'in ilk dlc'sini sevmiştim ama 2.yi sevemedim, lore'un içinden geçtiler ama mitoloji var tanrı kesiyoruz diye sevenler de vardı tabii.
    İlk bölümün boss fight hakkını, parayla alsınlar diye 2.bölüme koymuş galiba bunlar beklesem fena söverdim. Diğer bölümler daha iyi, yan görevleri de çok güzel 2.bölümde ana görevi bırakıp onları yapmıştım ilk önce.
    Modern hikayede 1-2 gelişme olacak önemli gelişmeler de var ama öyle devasa değil.
    DLC'nin etkisinin olmaması büyük eksik simülasyon üzerinden olduğu için amaan ne olursa olsun dedirtiyor o da seçimlerin ağırlığını kaldırıyor. Yine de özellikle 2.bölümdekiler gerçek olmasa bile etkiliydi. Neyse bu gerçekçilik olayı bir test olduğu için gerçek gibi düşünmekte fayda var Aletheia git gez diye yapmadı bu simülasyonları, asayı hak edip etmediğini görmek için yaptı.
    First Blade genel olarak güzeldi ama bu Natakas kadar aptalca yazılmış başka bir karakter görmedim.
    Zorla romance yaptıracaksın zaten bu yeterince sinir bozucu bari düzgün bir karakter yap sünepenin tekiydi herif. Efsaneler efsanesi Darius abinin oğlu olmasa dönüp yüzüne bakmazsın. Savaşçı olmak zorunda da değil doktor da olabilirdi Lykaon gayet iyiydi mesela. Yine de Brasidas gibi bir savaşçı karaktere göz koyup, Yunanistandaki tüm kadınları erkekleri sıradan geçirip Natakas'a kalmak sinir bozucuydu

Legacyde gerçekten sinir oldum ona.

Hele Farewell dememe rağmen geri gelmesi bardağı taşırdı benim için.
    Diyaloglarda bazı seçenekler vardı ben sana aşık değilim neslim devam etsin diye seninleyim gibi şeyler diyebiliyorduk ama bir önceki bölümde Natakasin yazdığı mektuba ağlıyordu karakter. Sanki Ubisoft onceki bölümde tepki gelince sonraki bölüme son anda eklemiş gibi bu diyalogları.

Ayrıca oyun çift cinsiyet karakterden dolayı çok sıkıntı çekiyor. Bazı görevler Alexios a gore yazılırken bazı görevler kassandraya göre yazilmis. Cannon Kassandra diyorlar ama Legacy dlc si resmen Alexiosa göre yazilmış. Ubisofttaki iç sorunların nasil bir etkisi olmuştur bilemeyeceğim ama kassandra nin seslendirmesi bu kadar iyiyken nasıl gidip Alexiosu bu kadar kotu yapmışlar anlamadım. Sonuçta ilk başta erkek karakter olsun diye diretiliyormus yukarıdan. Oyunun açılışındaki Dienekes veya Leonidasi seslendiren ses sanatçıları Alexiosu seslendirse karakter seçiminde Kassandra bu kadar fark atmazdı bence.

Ac serisinde tek akılda kalıcı oynanabilir ana karakter Ezio vardı bir de yanına Kassandra geldi daha da uzun bir süre baskasi gelmez gibi. Valhallada tek tuşla cinsiyet değiştirme olacak diyorlar, videoda gördüğüm kadarıyla Eivor'un her iki halide bildiğin odun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 15 Eylül 2020; 22:50:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Legacyde gerçekten sinir oldum ona.

Hele Farewell dememe rağmen geri gelmesi bardağı taşırdı benim için.
    Diyaloglarda bazı seçenekler vardı ben sana aşık değilim neslim devam etsin diye seninleyim gibi şeyler diyebiliyorduk ama bir önceki bölümde Natakasin yazdığı mektuba ağlıyordu karakter. Sanki Ubisoft onceki bölümde tepki gelince sonraki bölüme son anda eklemiş gibi bu diyalogları.

Ayrıca oyun çift cinsiyet karakterden dolayı çok sıkıntı çekiyor. Bazı görevler Alexios a gore yazılırken bazı görevler kassandraya göre yazilmis. Cannon Kassandra diyorlar ama Legacy dlc si resmen Alexiosa göre yazilmış. Ubisofttaki iç sorunların nasil bir etkisi olmuştur bilemeyeceğim ama kassandra nin seslendirmesi bu kadar iyiyken nasıl gidip Alexiosu bu kadar kotu yapmışlar anlamadım. Sonuçta ilk başta erkek karakter olsun diye diretiliyormus yukarıdan. Oyunun açılışındaki Dienekes veya Leonidasi seslendiren ses sanatçıları Alexiosu seslendirse karakter seçiminde Kassandra bu kadar fark atmazdı bence.

Ac serisinde tek akılda kalıcı oynanabilir ana karakter Ezio vardı bir de yanına Kassandra geldi daha da uzun bir süre baskasi gelmez gibi. Valhallada tek tuşla cinsiyet değiştirme olacak diyorlar, videoda gördüğüm kadarıyla Eivor'un her iki halide bildiğin odun.

Ben de farewell dedim çocuğu da al git yorma insanı ya

Legacy'de Kassandra ile pek garip gelen bir şey yaşamadım da genelde oynayanlar Kassandra'ya yazıldığını düşüyor bütün erkekler Alexios peşinde olunca garip gelmiş de olabilir Antik Yunan'da bi-normal bir anlayıp olduğundan bizim zamanımıza bakınca garip geliyor. Alexios sesi kötü değil aslında ama karakter ile alakası yok sanki maço biriyle dalga geçiyormuş gibi sesi var ama karakterin alakası yok. Kassandra da bağırınca, sinirlenince falan sesi kötü oluyor bir de oyun çok uzun olduğundan seslendirme kalitesi çok iyi değil. Bazen bir anda yükseliyor üzerine el kol hareketleri abuk subuk oluyor. Ağlarken yüzleri garip sesleri garip. Leonidas zaten AC serisinin ufak rollerini kimseye kaptırmıyor Frederico ile başladı oradan devam etti, Adam Jensen seslendirmesi zaten ayrı güzel. Diğer yan karakterler de iyi Brasidas, Barnabas, Heredotos, Sokrates gider böyle. Valhalla seslendirmesi bundan da kötü olacak gibi duruyor karakter tiplerini de beğenmedim. Mass Effect gibi karakterin soyadını/adını aynı yapıp 2 cinsiyeti de canon yapmaları bu haline göre daha mantıklı bir seçim olmuş. Alexios'u muhtemelen tek kadın karakter olursa satmaz diye eklemişler itirafları da o şekildeydi.

Ezio 3 oyunda olduğu için akılda kalıcılığı fazla ama Altair, Desmond, Haytham, Connor, Aveline, Edward, Adewale, Shay, Arno, Jacob, Evie, Bayek hatta Aya bile gayet akılda kalıcı karakterler. Shao Jun da keşke akılda kalıcı bir oyun alsaydı da bu tepedekiler az küfürlük değil.

Valla kassandra ile ben de herkese yürüyordum ama Alkibiades ve abaza demirci dışında hiç erkek denk gelmedi bana. Kızlar ise sürüsuyle

Seslendirme konusunda Kassandranin seslendirmesi bana daha doğal geldi. Alexios sanki tiyatroda bir ciddi bir tipleme rolu yapıyormuş gibi konuşuyor. Bakiyom aynı yerde kassandra seslendirmesi de tonlama duygu vs var, Alexios ise düz konuşuyor. Bir de Alexios l, kassandraya gore daha ciddi bir tonda.

Akılda kalıcılık ise bu karakterlerin bizim aklımızda kalması pek bir kıstas degil, genele bakacaksin. Örnek forumda anket açsan farcry3 un baş düşmanı kim diye sorsan cogunluk Vaas der ama değil işte :) Bir de bu karakterlerin isimlerini bilsek de çoğu bomboş odun karakter. Mesela Shay'den aklımda tek kalan sürekli I made my own luck demesi Edward ise hiç aklımda kalmamış. Altair zaten yürüyen odun vs.

Bu karakter cinsiyeti konusunda Mass effect deyip İşin icine bioware de katmissin ama bioware RPG leri nerede Ubisoft nerede... Dragon Age de karakterin ırkı, cinsiyeti ve sınıfı, diyaloglara aşırı etki ediyordu. Adamlar 2 cinsiyeti de koyuyor ama altyapı da ona göre kurulu. Ben açıkcasi 2 tane karakter yerine 1 tane olsun ama dolu olsun taraftarıyım.

Hazır bioware ve RPG demisken, ubisodt bu oyunu RPG diye pazarlıyor ama alakası yok. Odyssey de yaptıklarımızın istisnalar haric doğru düzgün bir etkisi olmuyor, karakterlerin bir onemi kalmiyor. Mesela Kyra, eminim herkesin favorisidir oyunda :) ,Görev zinciri bitti ve gitti yok ortalıkta. Aynı şekilde daughters of artemis. Napiyim ben gemide bunları. Hadi bunları geçtim

Ben bütün aileyi topladim, en mutlu sonu elde ettim. Yemek yedik ve bitti, tayfaya eklendiler bu kadar. Ya o kadar cultist koymuşsun, 1-2 tanesini deimos Ile yan göreve köy, ne biliyim ailecek bir şey yaptırt. Bir de Legacy dlc sinde sanki bütün ailesi ölmüş tek başına kalmış gibi konuşuyordu.

Bu tarz şeyler oyundan kopartiyor insanı, aile görevi de bitince cultist kesme simulasyonuna dönüyor. Oyunun sonuna hiç düzgün calismamislar resmen. Syndicate de oyun bittikten sonra yapılabilen yan görevler vardı mesela. Koy bir kaç tane aile görevi ne olacak. O kadar lost tales of greece yapmissin...

Asıl En çok sinirimi bozan da oyunun bitirme sirasiydi. Hala daha nasıl duzeltmemisler anlamış da degilim. Ben aile-cult-atlantis sırasıyla bitirdim senaryoyu ve cult senaryosu bana Atlantis senaryosunda spoiler verdi. Spoiler da öyle böyle değil yani.
    Leyla ile Kassandranin karsilasmasi
    Hani bir amaca hizmet etse neyse, anlatıcı orda bir şeyler anlatıyor bu dedigim de B-roll görüntü olarak oynuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 16 Eylül 2020; 2:3:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Valla kassandra ile ben de herkese yürüyordum ama Alkibiades ve abaza demirci dışında hiç erkek denk gelmedi bana. Kızlar ise sürüsuyle

Seslendirme konusunda Kassandranin seslendirmesi bana daha doğal geldi. Alexios sanki tiyatroda bir ciddi bir tipleme rolu yapıyormuş gibi konuşuyor. Bakiyom aynı yerde kassandra seslendirmesi de tonlama duygu vs var, Alexios ise düz konuşuyor. Bir de Alexios l, kassandraya gore daha ciddi bir tonda.

Akılda kalıcılık ise bu karakterlerin bizim aklımızda kalması pek bir kıstas degil, genele bakacaksin. Örnek forumda anket açsan farcry3 un baş düşmanı kim diye sorsan cogunluk Vaas der ama değil işte :) Bir de bu karakterlerin isimlerini bilsek de çoğu bomboş odun karakter. Mesela Shay'den aklımda tek kalan sürekli I made my own luck demesi Edward ise hiç aklımda kalmamış. Altair zaten yürüyen odun vs.

Bu karakter cinsiyeti konusunda Mass effect deyip İşin icine bioware de katmissin ama bioware RPG leri nerede Ubisoft nerede... Dragon Age de karakterin ırkı, cinsiyeti ve sınıfı, diyaloglara aşırı etki ediyordu. Adamlar 2 cinsiyeti de koyuyor ama altyapı da ona göre kurulu. Ben açıkcasi 2 tane karakter yerine 1 tane olsun ama dolu olsun taraftarıyım.

Hazır bioware ve RPG demisken, ubisodt bu oyunu RPG diye pazarlıyor ama alakası yok. Odyssey de yaptıklarımızın istisnalar haric doğru düzgün bir etkisi olmuyor, karakterlerin bir onemi kalmiyor. Mesela Kyra, eminim herkesin favorisidir oyunda :) ,Görev zinciri bitti ve gitti yok ortalıkta. Aynı şekilde daughters of artemis. Napiyim ben gemide bunları. Hadi bunları geçtim

Ben bütün aileyi topladim, en mutlu sonu elde ettim. Yemek yedik ve bitti, tayfaya eklendiler bu kadar. Ya o kadar cultist koymuşsun, 1-2 tanesini deimos Ile yan göreve köy, ne biliyim ailecek bir şey yaptırt. Bir de Legacy dlc sinde sanki bütün ailesi ölmüş tek başına kalmış gibi konuşuyordu.

Bu tarz şeyler oyundan kopartiyor insanı, aile görevi de bitince cultist kesme simulasyonuna dönüyor. Oyunun sonuna hiç düzgün calismamislar resmen. Syndicate de oyun bittikten sonra yapılabilen yan görevler vardı mesela. Koy bir kaç tane aile görevi ne olacak. O kadar lost tales of greece yapmissin...

Asıl En çok sinirimi bozan da oyunun bitirme sirasiydi. Hala daha nasıl duzeltmemisler anlamış da degilim. Ben aile-cult-atlantis sırasıyla bitirdim senaryoyu ve cult senaryosu bana Atlantis senaryosunda spoiler verdi. Spoiler da öyle böyle değil yani.
    Leyla ile Kassandranin karsilasmasi
    Hani bir amaca hizmet etse neyse, anlatıcı orda bir şeyler anlatıyor bu dedigim de B-roll görüntü olarak oynuyor.
    Bana kim geldiyse götürdük ama genelde kadın vardı. Çoğu tek seferlik zaten diye uğraşmamışlar bile.

Şimdi herkes FC3 baş düşmanını söyler bunda karakterin iyi yazılmasının dışında FC3 dışında kaç tane FC oyunu oynanmış bu da önemli. FC hiç oynamamış insan bile popüler olduğu için Vaas der Ezio da böyle hiç AC oynamamış insanlar bile Ezio adını bilir. Altair, Bayek'ten sonra seri için en önemli karakter konumunda aslında Ezio bugün 10 parmağı varsa kendisine borçludur Desmond'ı ultimate assassin yapma planları vardı ama sıvadılar o hikayeyi de. Connor'ın halkı için savaşması, davasına gönül vermesi bu yolda babasına bile "taviz" vermemesi, sürekli "where is Charles Lee" diye bağırması taviz verme konusunda bir konuşması var tam 10/10. Haytham bugüne kadar gördüğüm en karmaşık karakterlerden biri kitapta çok güzel bir hikaye yazmışlar. Edward serideki en sevmediğim karakter muhtemelen o oyunun yan karakterleri bile çok daha iyi Blackbeard'ın "bu dünyada altın olmasa biz de kahraman olurduk" gibi bir sözü vardı. Aveline ve Adewale dlcden bozma yan oyunlar olduğundan pek bilenleri yok ama ikisi de köleleri özgürleştirmek uğruna savaşan assassinlerdi. Shay'in o lafı harika biri iyi şans dilese hemen atarlanıyor Arno biraz Ezio'nun kopyası olduğundan sevilmedi ama Ezio o kadar duygusal değildi adam sürekli yıkık gibi gezdi. Jacob ve Evie klasik zıt kişilikli ikizler, ikisinin de güzel hikayeleri var bir araya gelince olan diyalogları da çok güzeldi. Bayek de Aya ile beraber intikam uğruna hayatını adıyor yetmiyor kalanını da kardeşliği kurmak için adıyor detaylarına girmiyorum. Kassandra'nın hikayesi de gayet iyi ama çok fazla boşluk var "yıllarca neredeydi bu kadın" sorusuna cevap bulabiliriz umarım. Popülerlik, akılda kalıcılık gibi gözüküyor biraz da popüler olduğu için de en iyisi en popüleri sanılıyor. En dertli hayatı kim çekti desem Ezio derler ama Altair, Connor ve Bayek onun sıkıntılarını kahvaltı niyetine yerdi. En iyi kılıç dövüşçüsü desek yine Ezio denir ama Altair, Connor ve Edward daha önde Bayek de bunlara dahil olabilir. Ezio en güzel yazılmış karakter onda şüphe yok en iyi suikastçılardan da birisi ama en popüler olduğu için ve diğerleri oynanmadığı için tek iyi karakter gibi gelmemeli.

Ben karar olarak demiştim yoksa Bioware seviyesine çıkmaları mümkün değil. Bu canon olayı ilerideki oyunlarda, çizgi romanlarda ve en çok da kitaplarda bahsetmek için. Shepard için kitaplarda hep Commander veya Shepard deniyor. Şimdi AC için de Evior denecek he/she denmeyecek bizde o deyip geçiyoruz ama onların öyle bir şansı yok. O yüzden de Kassandra'yı canon kabul ettiler zaten önem verdikleri de oydu. Syndicate gibi 2 karakter de olabilir ama önemli olan dengeyi kurabilmek biri canon olmasın ikisi de canon olsun ama ikisinin de modeli sesi güzel olsun. Onu yapamıyorsan da tek karakter yap geç.

Aslında çok fazla seçenek de yoktu daha çok ilerleme tarzı üzerineydi. Bir yerde sevdiğimiz biri ölünce intikam için öldür ve vahşice öldür seçenekleri vardı affetme yoktu mesela gerçi affetsek de muhtemelen ortadan kaybolurdu. 1-2 karakter istisna
    Nikolaos'u başta affetmenin oyun sonunda etkisi var mesela. Deimos'u kurtarma, öldürmek, annesini öldürtmek gibi seçenekler de var. Sondaki aile masası değişiyor sadece onda da. Gerçi Witcher 3 sonunda bile tek başımıza uyanıyorduk ondan çok yüklenmedim devamında bir şey olmamasına ama gemi olayı tam olmamış. Gemiye ekliyorum sonra ne oluyor hiçbir şey. Aileyi ekledim en başta komik bir diyalog oldu sonrasında ses yok. Birini seviyor gemiye alıyorsun sonra ne oluyor hiçbir şey. DLCde de hâlâ ailemi arıyorum demesi zaten

Lost Tales of Greece'i o kadar sevmedim oyunun kendi yan görevleri bence daha iyiydi. Komik görevler var, hikayeye etki edenler var, etkileyici görevler var her türlüsü vardı.

O son karşılaşma görüntüsü orada olmamalıydı bence oyundaki en güzel sahnelerden birini getirip koymuşlar. O karşılaşma geldiğinde oyuncular da o karakter kadar şok olmalıydı. Bir de oradaki görüntüler çok daha uzun olabilirdi her oyundan net olarak 5 saniye koy işte. Spoiler da vermemiş olursun ama nerede o akıl.

• keremec kullanıcısına yanıt
    hocam spoiler kısmını okumadım ama kültü temizleyip sonra atlantis'e geçmeyi düşünüyordum, bunu yaparsam spoiler yemiş mi olacağım? dlc'nin sonu mu ortaya çıkıyor, tavsiye etmez misiniz? son kültist açığa çıkınca onu bırakıp atlantis'i mi bitirmek mantıklı yoksa?

210 saat oynadım, sanırım yarısına falan geldim oyunun totalinin. keyif alıyorum oldukça, hiç olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EceliYakın

hocam spoiler kısmını okumadım ama kültü temizleyip sonra atlantis'e geçmeyi düşünüyordum, bunu yaparsam spoiler yemiş mi olacağım? dlc'nin sonu mu ortaya çıkıyor, tavsiye etmez misiniz? son kültist açığa çıkınca onu bırakıp atlantis'i mi bitirmek mantıklı yoksa?

210 saat oynadım, sanırım yarısına falan geldim oyunun totalinin. keyif alıyorum oldukça, hiç olmasın.
    Kült sonunda bir video çıkacak o video Atlantis'in başlarını gösteriyor. Bitirmeye gerek de yok Atlantis'in başlarında o sahne zaten görünce anlarsınız oradan sonra kült bitirilebilir. Kültü de hepsini temizleyip en ortadakini bırakabilirsiniz.
    210 saat nedir hocam tüm Yunanistan ile tanıştınız mı ne yaptınız Ana görev ve Atlantis giriş görevleri bittiyse Atlantis'e gidebilirsiniz aslında. Gerçi First Blade vardı daha.

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.