Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey | PS ANA KONU | Rehber ilk sayfada (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
25
Favori
113.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnşallah hocam, süreli demolar, trial sürümler var bu da öyledir diye düşünmüştüm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt
    Evet burda 1 eylüle kadar oyna yazmışlar . İnşallah bizim olmuştur dlc :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 28 Ağustos 2019; 0:4:42 >
  • Bu verilen dlc devede tırnak mı sayılır oynayan arkadaşlar bilgilendirir mi, oyun süresine nasıl bi katkısı var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Komple farklı harita. Çok güzel mekanlar var. Zaten son 3 dlc nin hepsi ana oyunda bulunan haritadan farklı bir yerde geçiyor. 1. dlc nin fiziği üzerine kurulmuş 3 farklı harita oluyor. her yeri keşfedip tam anlamıyla bitirmen 10-15 saat civarı sürer.
  • eonmg kullanıcısına yanıt
    Hocam peki ben Tr psn hesabımla oynuyorum ancak oyun usa hesaptan alınma.
    Hem Tr hesabıma hem usa hesabıma dlcyi ekledim. Tr hesabımdan bu dlcyi oynayabilir miyim? Yada dlcyi oynamak için usa hesaptan illa oyunun bi yerine kadar gelmem gerekli mi?

• bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Usa hesabı pri olduğu için sende dlc ve oyunda olduğu için aynı şekilde devam edebilirsin kaldığın yerden. Dlc yi ayrıca indirmek gerekebiliyor. Ben sec hesaba girip ayrıca dlcyi de indir demek zorunda kalmıştım. Atlantis dlcsine de direk dalamıyoruz oyunu bitirmek gerekiyordu sanırım. Tabi birde normal oyunda atlantis ile ilgili olan kısmı yapmanız gerek.

• eonmg kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ederim hocam.

• selamun aleyküm... yardımlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar. 2 gün önce Assassin's Creed Odyssey - Season Pass satın aldım bütün görevleri yaptım ama atlantise geçiş yapamıyorum. birde resim aldım. normalde kadın karekter atlantise geçiş yapıyor ama bende böyle bir görüntü var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FAtiko0047 -- 30 Ağustos 2019; 18:9:41 >

• FAtiko0047 F kullanıcısına yanıt
    Season passı sonradan aldığınızı anlıyorum. Acaba ikisinide aynı platformdan mı aldınız? Çünkü oyunu steamdan alıp season passı uplayden almışsanız içeriklere erişemezsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruvhart

Season passı sonradan aldığınızı anlıyorum. Acaba ikisinide aynı platformdan mı aldınız? Çünkü oyunu steamdan alıp season passı uplayden almışsanız içeriklere erişemezsiniz.
    yok kardeş hepsini steamdan aldım
  • en son ücretsiz verilen (fields of elysium dlc) yükledim oyun daha ana menüdeyken herhangi bir tuşa basın yazıyor tıklayınca direk uplay hatası veriyor onun için steamdan kaldırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FAtiko0047 -- 30 Ağustos 2019; 18:6:43 >
  • İLK DLC olan Legacy of the First Blade'İ KASSANDRA İLE OYNAYANLARA BİR SORUM VAR.

Ben Alexios ile oynadım, alex reyz Darius'un kızı ile evlendi. Çocukları oldu. O çocuk ise Origins'de ki Aya'nın ninesimiymiş neymiş :)

Neyse, bu kısım Kassandra ile oynanırken nasıl işleniyor ? Darius'un kızı yerine oğlu mu oluyor?

edit: başka birşeye bakarken cevabımı aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighty -- 2 Eylül 2019; 7:31:28 >
  • Dlc ne oldu süresi bitti oynayabiliyor muyuz deneyebilen var mı?

• Oynamak istiyorum bu oyunu ama bu aralar çok fazla açık dünya oyunu oynadım. Şuan Rdr oynuyorum. Kaldıramam herhalde bir süre açık dünya oyunu.
  • Platinledim oyunu ve gold aldım yani dlc’ler de var ama çok sıkıcı. Ne kadar gereksiz büyük bir harita yapmışlar öyle. Brotherhood vs indirime girsin onu alırım.

• Son lost tale of greece Sokrates' Trial oyuna eklenmiş. Ancak trophy eklenmemiş sanırım :)
  • Tuomir kullanıcısına yanıt
    Uzun zamandır AC Odyssey oynamayıp şimdi seni AC oynarken görünce soracaktım yeni bir şey gelmiş mi diye. Gelmiş demek ki. Trophy koymamaları isabet olmuş o kadar insan oynadı platinledi tüm ek paketleri bitirdi sildi Şimdi son bir görev için yama yapıp yine trophy koymaları epey tepki çekerdi kanımca. Ben şahsen bitirp ildim HDD'de yer yoktu RDR2'ye. Açıkçası şimdi indirip oynayasım da yok 80 küsür gb az değil. Peki gelen görev nasıl indirmeye değer mi uzun mu bari?
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Hocam şu lost tale of greece görevinden sonuncusu. Bu görevleri az çok bilirsiniz.bir ana quest ile başlar üç adet angarya fetch görevi ile devam eder (bunu getir şunu bul şeklinde) sonrasında da neticelenir. Görev Sokratesin Yargılanması hakkında. 80gb'a değeceğini düşünmüyorum :) ama 10 eylülde originsde olduğu gibi tur modu gelecek. Merak ediyorsanız onun için indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 6 Eylül 2019; 11:27:8 >
  • Tuomir kullanıcısına yanıt
    Tur modu nedir?

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Tur modu hocam normal turistik tur gibi size yapıları vs. anlatıyor. Ana karakterler dışında farklı farklı karakterleri de bu modda yönetebiliyorsunuz. İngilizceniz varsa degerlendirebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.