Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey | PS ANA KONU | Rehber ilk sayfada (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.297
Cevap
25
Favori
113.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben Alexios ile oynadım ama tabi hikâyede bir değişiklik olmuyormuş diye okumuştum. Alexios ile Kassandra arasında hikayesel veya diyalog bazında ne kadar fark vardır bilmiyorum. Nedense oyuncuların çoğu Kassandra ile oynamayı tercih ediyor. Gerçi kıyafetler sebebiyle bir ara keşke ben de Kassandra'yı seçseymişim demedim değil hani. Şeytan diyor oyunu bi daha indir New Game Plus takıl, hızlı hızlı bitir.

Vakit bulursam önerdiğin oyuna bakarım. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Son bir kupa içeren görev daha gelecek lost tales of Greece'e. tarih henüz belli olmadı.

Bu arada son DLC ile birçok konuya daha detaylı açıklama getirildi. Hatırlayabildiklerimi aşağıda belirttim.

Assassin's Creed II'deki Truth videosundaki Eve'in aslında bizim karakterimiz gibi melez olduğunu öğreniyoruz. Yanılmıyorsam Alexios'un kökeni de buradan geliyor. İnsanları mitolojik yaratığa çeviren kişi günümüz hikayesindeki baş düşmanımız olan Juno'nun eşi namı diğer Sage Aita imiş. İsa'nın ölüleri dirilttiği Shroud of Eden'ın ilk prototipini yine bu DLC'de görüyoruz.

Assassin's Creed Wiki
    The Lost Tales of Greece
    https://assassinscreed.fandom.com/wiki/The_Lost_Tales_of_Greece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 17 Ağustos 2019; 1:45:18 >

• artık trophy eklemesinler oyuna.makinadan silmek istiyorum oyunu.dünya yer kaplıyor.şaka bir yana güzel bir oyundu.yanlız uzun olması belli bir yerden sonra sıkmadı değil beni.
  • Tuomir kullanıcısına yanıt
    Hayda! Ben tüm DLC'ler bitti diye oyunu silmiştim.

Trophy eklenirse size haber ederim hocam :)

• Arkadaşlar dlc vs olmadan sadece oyunun kendisini platinlemek istiyorum. Kaçırılabilir kupa var mı görevlerdeki kararlardan vs. aman bir hata yapmayayım tecrübeli arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim. Bir de originste toplu item satma kupası vardı bunda da var mı korkudan birikmiş çöpleri satamıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tuomir kullanıcısına yanıt
    Yani ben pek trophy'sinde değilim ama görev ve hikaye varsa oynarım. Tabi Trophy benim için yan ürün olur. DLC geldiğinde beni uyarırsan sevinirim.
  • blackprague kullanıcısına yanıt
    Valla ben hem yan hem asıl görevleri yaptım hepsini bitirdim. Kaçırdığım birkaç kupa olmuştu onları da kolaylıkla yerine getirdim. Platinlemesi zor bir oyun değil AC Odyssey. Ama ben şahsen alacak olsam Gold sürümünü alırdım. Ek paket olarak da epey dolu bir oyun. Tabi senin tercihin. AC Origins'i ben PC'de bitirmiştim 2 kez o konuda fikrim yok ama AC Odyssey'de bu bahsettiğin gibi bir kupaya rastlamadım. Ama mesela AC Odyssey'de paralı askerler var. Birini öldürdüğünde bazılarında bir ipucu çıkıyor başka bir paralı askerin ismi, konumu, gücü vs. Bunları da ıvırzıvırlarla birlikte toplu halde satabiliyorsun. Ama Trophy'lik bir şey görmedim bu konuda.
    Sağ ol dostum cevap için, param yetişmedi gold sürüme şimdilik normali aldım, oyun oyna oyna bitmiyor, bir de huyum kurusun her şeyi yapmaya çalışıyorum inşallah bi şey kaçmaz kaç ayda platinlerim allah bilir 😬

Platinlemek kolay ama illa ki bir şeyler gözünden kaçacak. Ama kaçan şeyleri her zaman yapman mümkün.

Çok sağ ol cevaplar için hocam :) 👍🏻

Dlc degil hocam şu lost tale of greece gorevlerinin sonuncusu. Adam akıllı pek bir olay yok o görevlerde sadece bitirdiginde trophy veriyor:)

Müdür sana oyunla ilgili birkaç bir şey söyleyeyim. Para ve hammadde sana çok lazım olacak. Bir tane trophy gemini legend seviyesinde geliştirmeni istiyor. En son geliştirme değil ama sondan bir önceki geliştirme. Epey para ve hammadde demek. Bu da bol bol loot yapman, israf yapmaman, ana görevlerle birlikte yan görev yapman demek. Bazı hammaddeler için topladığın item'ları ters craft yaparak hammadde de eldebiliyorsun veya demircilerden filan da satın alabiliyorsun ama o zaman da pahalı olabiliyor. Ha ama para çoksa alabilirsin. Yalnız elindeki fazla hammaddeleri demirciye satamaıyorsun bunu söyleyeyim. Misal ben gemiyi full geliştireceğim diye item'ları ters craft yapmak yerine satmayı tercih edip bol miktarda deri ve metal almıştım ama sonradan arttı ve kaldı öyle meğer onları satamıyormuşuz.

Para biriktirebilmen için zırt pırt zırh veya silah satın alma ya da lvl'ine güncellemekle uğraşma. Onun yerine düşen zırh ve item'ları kullanmaya bak. Özellikle legend seviyesindeki item'ları güncellemek hele ki 70-80 gibi yüksek lv'lar inanılmaz pahalı bir seviyeye geliyor. Hem para olarak hem ham madde olarak. Ocağına incir ağacı diker yani.

Oyundaki yan görevler ile sürekli olarak çıkan panodaki görevleri karıştırma. Yan görevler biter ama panodaki görevler hiç bitmez. Para ve lvl kasmak
    için konulmuş monoton görevler onlar ama yapmak ister misin bilmem. Sen bilirsin.

Paralı askerler ya da yüksek rütbeli askerleri öldürmeden kendi tayfana katabilirsin. Gemine de kaptan-lider ataması yapabiliyorsun. Ve bunların sayısı maksimum4 oluyor. Tabi en başta bu 0 sonra 1 2 3 4 diye artıyor. Buraya da legend seviyesindeki karakterlerin hepsini dizdin mi bir trophy veriyordu.

Oyunun başlarında Kephalonia'da keçiler var. Bir tanesinden bilmem ne gözü çıkıyor bunun için de bölgede keçileri öldürüp loot yapmak gerekiyor.

Yine bir tane trophy'de de Makedonya aslanını kesmen gerekiyor. Nerede olduğunu bulmak için Youtube'a bakabilirsin. Yalnız bu trophy oyunun kendisinde miydi yoksa ek paketlerinden birinde miydi hatırlamıyorum.

Golden Harbinder denen silahla 10 kez düşmanlara vurup hp roplaman gerekiyor. Bu da trophy.

Ayrıca başka bir durum da overpower skill'i tüm silahlarda kullan diyor. Kılıç, bıçak, balta, balyoz, çıplak ellerle yumruk vs. En önemlisi okçu skill'lerindeki over power skill'. Ben bow'da böyle bir skill olduğunu bilmiyordum tesadüfen gördük, yaptık.

Bunlar oyunu oynarken atlayabileceğin kupalar. Şahsen benim kaçırdıklarım bunlardı. Bunları da Youtube sağolsun hallettik.

İmla hataları varsa affola, bu yazıyı uykulu gözlerle yazdım.

Edit: imlalar düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 18 Ağustos 2019; 19:42:10 >

Hocam çok çok sağ ol sen söyler söylemez overpower ve keçi tropylerini hallettim.
    Para ve çerçöpleri harcamamaya çalışıyorum gemi için.

• Kültistleri ip uçlarının tamamını bulmadan bulup öldürsem kabul olmuyor mu.Kültistlerden birini ip uçlarının hepsini çözmeden video izleyerek bulup öldürdüm ama listede ölmüş gözükmüyor.
  • Atlantis'i de bitirdim. Fena değildi.

• Oyunda 41 Lv.'im. Parayı nasıl kazanabiliriz. Düşen itemleri satsam zaten pek para vermiyor onun yerine craft malzemesi cikartiyorum onlardan. Ama para bi türlu kazanamıyorum. Youtube da millet nerdeyse sınırsız paralar kazanmış. Şuan sadece 15.000 para var.

• Yunan adalarının dibindeyim tatilde. Ne zaman karşı adalara baksam alexios'u ve Ikaros'u görecek gibi oluyorum . İzmir'in doğal yapısı ve bitki örtüsü de zaten adalarla hemen hemen aynı. Yürüyüşe falan çıktığımda kendimi Alexios gibi hissediyorum :)

Ubisoft'u normalde sevmem ama, Origins ve Odyssey'i çok sevdim. Yıllar sonra bile oynanacak oyunlar kategorisinde benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighty -- 25 Ağustos 2019; 10:40:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackprague

Arkadaşlar dlc vs olmadan sadece oyunun kendisini platinlemek istiyorum. Kaçırılabilir kupa var mı görevlerdeki kararlardan vs. aman bir hata yapmayayım tecrübeli arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim. Bir de originste toplu item satma kupası vardı bunda da var mı korkudan birikmiş çöpleri satamıyorum.
    Oyunda kaçırılabilir tek kupa "Aphrodite's Embrace" kupası. Bu kupayı almak için geceyi başka bir karakterle geçirmeniz gerekiyor. Bu kupa her ne kadar kaçırılabilir olsa da oyun içerisinde bu kupayı almak için bayağı fırsat doğuyor. Bu kupayı elde etmek için özellikle diyaloglarda kalpli seçenekleri seçmeye dikkat edin. Bu oyunda toplu item satma kupası ya da her soru işaretini tamamlama kupası yok. Bu konuda rahat olabilirsiniz. Oyunda bana göre can sıkıcı ve zaman alıcı 2 kupa var. Biri bütün su altı görevlerini yapma, diğeri de bütün adalara ayak basma kupası. Benim sadece bu iki kupa kaldı. Artık pazartesi videolara bakıp halledeceğim inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otto_Skorzeny -- 25 Ağustos 2019; 12:55:20 >

• Hocam cevap için çok sağ olun. Adalara ayak basmadan kastınız nedir, gizli yerler mi yoksa zaten haritadaki adalar mı?

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.