Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey | PS ANA KONU | Rehber ilk sayfada (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
25
Favori
113.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Beyler Tr psnden gold edition alsam primary yapip ana hesabimda oynasam dlcleri gorur mu ? Ana hesabim us psn.
    Olmaz, us psn olması gerek oyunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kim Kitsuragi -- 27 Temmuz 2019; 18:57:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kim Kitsuragi

Olmaz, us psn olması gerek oyunun

Alıntıları Göster
    Oluyor,biri öyle oynuyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 27 Temmuz 2019; 20:11:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Beyler Tr psnden gold edition alsam primary yapip ana hesabimda oynasam dlcleri gorur mu ? Ana hesabim us psn.
    Olur ya aynı psn sonuçta dlc de ana oyunda, bir keresinde oyunu us psn den almışım dlc yi Türk psn den almıştım 54 tl param yanmıştı.

• Ana oyun + tüm dlc ler ile %100 bitirmem 130 saat sürdü. RDR 2 den sonra bu nesil oynadığım en iyi open world oyun.

• Aldueren kullanıcısına yanıt
    Hallettim kardeşim, çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Ana oyun + tüm dlc ler ile %100 bitirmem 130 saat sürdü. RDR 2 den sonra bu nesil oynadığım en iyi open world oyun.
    oyun % 100 oluyor mu?en son % 99 sa kalıyordu.son bir görev vardı DLC lerde.
  • Ubisoft kadar mal bir oyun firması daha gelmez dünyaya !!!

Assassins'lerin tarihi aslında Persler ve liderleri Hasan Sabbah. Odyssey de ise perslere karşı savaşan roma askerisin (spartalı işte her ne haltsa) Sonra oyunda yine yunana karşı savaşıyor yok gizli örgüt varmış !? Ubisoft Mal Geldin Mal gidiyorsun !!!

Tarihi perslerden alıp oyunu perse karşı çeviren ezik hiristiyan zihniyetine acıyorum !
  • Su altında nefes alabilme olayı var sanırım oyunda. Bu yeteneğe nasıl sahip olabilirim arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otto_Skorzeny -- 4 Ağustos 2019; 21:7:16 >
  • Bir eşyadaki kabiliyette olması gerekiyor muhtemeln poseidon's tridenttı. Onu aldıktan sonra herhangi bir esyana engrave ederek kullanabilirsin veya trident ile dalarsan da sorun olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Bir eşyadaki kabiliyette olması gerekiyor muhtemeln poseidon's tridenttı. Onu aldıktan sonra herhangi bir esyana engrave ederek kullanabilirsin veya trident ile dalarsan da sorun olmaz.
    Anladım kardeşim çok teşekkür ederim, sağolasın.

• Tuomir kullanıcısına yanıt
    Evet, poseidon's trident. Manyak bi heriften düşürüyorduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nighty

Evet, poseidon's trident. Manyak bi heriften düşürüyorduk.
    Teşekkürler.

• The Fate Of Atlantis Episode 3'e başlayamıyorum. Ne görev var ne NPC ne yapmam gerekiyor? Greece'e dönüyorum yok, Elysium'a dönüyorum yok, Underworld'e dönüyorum yine yok. Ne bir konuşabileceğim NPC ne de işaretli bir görev yeri var. The Fate Of Atlantis 1. ve 2. Bölümleri komple bitirmiştim Episode 3 gelmeden önce. Ayrıca ana oyun da yan görevleri ve hatta soru işaretli olan tüm bölgeler dahil hepsi bitti. Şu an Greece, Elysium, Underworld haritalarının tamamı bitik, yapılacak bir aktivite yok -sonsuz tekrarlı aktiviteleri saymazsak- Ama Episode 3'e başlayamıyorm bir türlü. Bölüm kurulu, çoktan. Daha ilk geldiği zaman DLC'yi kurmuştum. Neyi eksik yapıyoruz anlamadım ki.

@Tuomir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 12 Ağustos 2019; 2:41:16 >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    hocam son bölümün dlcsini storedan indirdiniz mi? Ben tüm bölümleri tek seferde oynadığımdan oyun günümüze alıyor yeniden ve son dlcye giriş için alethia ile konuşuyorum.

• Tuomir kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Son bölüm kurulu gözüküyor. Episode 3'ün başlayabilmesi için Alethia ile hangi haritada (Greece, Elysium, Underworld) ve haritanın neresinde buluşuyoruz, hatırlıyor musun?

Veya bu bölümleri, oyunu tamamen silmeden tekrar silip kurmak mümkün müdür? Belki burada bir bug vardır? Episode 3'ü sonradan kurdum sonradan ortaya çıktı.

Edit: Ben Legacy of Blade'in Episode 3ü ile karıştırmışım, pardon. İndiriyorum şimdi. Bakalım. Teşekkürler ilgin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 12 Ağustos 2019; 11:10:55 >
  • Merhaba arkadaşlar oyunu almak istiyorum gold edition düşünüyorum sizce voidudan uplay key mi alayım 160a yoksa steamdan mı alayım 200 liraya. Birde ultimate edition gereksiz geldi gözüme sizce de almaya değmez di mi?
  • Gold al ultimate gold+deluxe oluyor extra silah xp filan veriyor gereksiz

• Ruvhart kullanıcısına yanıt
    Ultimate sürümü deluxe sürümünün gold katılmış hali. Deluxe sürümü zaten en gereksiz sürüm. Gold al gitsin. He gold ile ultimate arasında bir tavuk döner parası kadar fark varsa ultimate sürümünü almakta bir sakınca görmüyorum.

• Son bölüm bana biraz kısa geldi. Her şeyi yaptım bitti gitti. Daha fazla yan görev bekleridm şahsen. Dedim bu paketle karakteri tek oynayışta 99 lvl yaparım ama olmadı. Ben de eksik kupalarımı toplayıp platinledim ve sonra sildim. Neyse güzel oyundu. Aldığıma pişman değilim. Uzun solukluydu, kendisini uzun süre oynattırmayı başardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Son bölüm bana biraz kısa geldi. Her şeyi yaptım bitti gitti. Daha fazla yan görev bekleridm şahsen. Dedim bu paketle karakteri tek oynayışta 99 lvl yaparım ama olmadı. Ben de eksik kupalarımı toplayıp platinledim ve sonra sildim. Neyse güzel oyundu. Aldığıma pişman değilim. Uzun solukluydu, kendisini uzun süre oynattırmayı başardı.
    Son bölüm bana da kısa geldi. Boss dövüşü ve mekanlar dışında sönük bir bölüm olmuş bence.

Genel olarak; kendi halinde bir ada da kimsesiz genç bir kız olarak oyuna başladığımız, geçmişimize dair soruların cevaplarını aradığımız konsept bana daha sıcak geldi. Ülkedeki iç savaşta bu konsepte güzel yedirilmişti. Ama işin içine mitolojik unsurlar girince ister istemez oyun biraz amacından sapmış gibi hissediyorum. Bir noktadan sonra Kassandra insan olmaktan çıktı, başka bir şeye dönüştü. Yine de bende oyunu aldığıma pişman değilim. Doyurucu bir deneyim yaşattı.

Bu tip oyunları seviyorsanız 10 Eylül'de çıkacak Greedfall oyununa bakmanızı öneririm.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.