Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey | PS ANA KONU | Rehber ilk sayfada (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
25
Favori
113.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son 1.30 güncellemesi ile bariz kasmaya başladı oyun bendede ama oynanamayacak derecede değil sadece bir kere tam dondu ondada fate of atlantis paketindeydim.
    Sanırım son güncelleme baya yıprattı hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assassin's Creed Odyssey - The Fate of Atlantis: Episode 2 | PS4

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Oyunda birkaç ana görev yaptım da RPG oyunlardaki gibi seçenekler gördüm diyaloglarda. Bu oyunda da hikayede farklı gidişler farklı sonlar var mı yoksa tek bir son, tek bir hikaye mi var?
    Bir kişi de şuna cevap vereydi iyiydi.

• Al-Yeleli Arslan kullanıcısına yanıt
    Açık denizlerde özellikle gemiyi uzaktan görecek şekilde denizde gittiğimizde ara ara bi donup sonra devam ediyor. Ama açık denizlerde olmadan da böyle donma yaptığına şahit oldum. Bir keresinde arkada apex güncelleme yapıyormuş denizde bile değilim kasa kasa dona dona bir hâl oldu. Oyunu kapatıp açtım düzeldi. Bir keresinde de görevin birinde hata verdi hatayı tabi ki bildirdim hemen. Ama yeniden oynayınca düzeldi.

• Aklıma birkaç soru daha geldi. Savaşırken Athens ya da Spartan seçimlerimizde oyunda alacağımız ödüller dışında ne değişiyor. Bunlardan birini seçince onların topraklardaki yönetim sınırları mı genişliyor, ne oluyor? Bize herhangi bir etkisi var mı?

Bir diğer sorum, başarısız bir yan görevi tekrardan yapabiliyor muyuz? Bir yan görev ya da kontratta elemanın birini korumam gerekiyormuş vaktinde harekete geçmediğim için koruyamadım öldü.

Bir başka sorum panolardaki kontratlarsaki görevler bitebiliyor mu yoksa bir sınırları yok mu? Çünkü görevleri yapınca tekrardan görev geldiğini görüyorum. Aynı panoda.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Toprak el değiştiriyor, ana karakter paralı asker olduğu için tarafın yok, ödülü iyi olanı seçiyorsun.

O tip korumalı görevleri yapamazsan maalesef kaçırıyorsun, konsolda quick save var mı bilmiyorum ama PC'de bu yöntemle yapılıyordu.

Panodaki görevlerin sınırı yok, belli aralıklarla sürekli yenileniyor.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ediyorum. Quick Save var ama pek "Quick" olduğu söylenemez.

Peki bu toprağın el değiştirdiği görevlerin sınırı var mı yoksa bunlar da panolardaki görevler gibi sınırsız mı? Aynı şekilde kum saati sembollü şu süreli görevler de yine panolardaki kontratlar gibi sınırsız mı? Hani haritada kum saati şeklinde semboller oluyor bu NPC'ler görev alıyoruz onları kastediyorum.

Bir de daha önce şöyle bir soru sormuştum.

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz Oyunda birkaç ana görev yaptım da RPG oyunlardaki gibi seçenekler gördüm diyaloglarda. Bu oyunda da hikayede farklı gidişler farklı sonlar var mı yoksa tek bir son, tek bir hikaye mi var?

?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 9 Haziran 2019; 0:30:11 >
    Toprak alıp verme olayı iki taraf arasında hiç durmadan devam ediyor, istediğin kadar yapabiliyorsun. Kum saati olan görevler şöyle sınırsız, oyun o tip görevleri vermeye devam ediyor ama belli bir zaman içerisinde yapmanı istiyor.

Üç ana hikaye var, Aile, Atlantis ve Cult. Bazı noktalarda birbirlerine bağlı olsalar da anlattıkları, amaçları farklı. Tercihlerin de bu hikayelerin gidişat ve sonucuna etki ediyor.
  • Oyunda grinding nasıl? Yani sizi çok zorluyor mu lvl kasmak için yada oyun içi satın alımlara yönlendirmek için

• quote:

Orijinalden alıntı: koftehor1

Oyunda grinding nasıl? Yani sizi çok zorluyor mu lvl kasmak için yada oyun içi satın alımlara yönlendirmek için
    Bir sürü günlük görev, kale, camp, mağara var. Lvl kasmak item kasmak çok kolay ve zevkli. Uğraşamam dersen satın alabilirsin itemleri ama gerek yok. Bi çaba sonunda elde etmek oyunu daha zevkli hale getiriyor.

• Detaylı yapmışlar.

• bir dahaki ay gelecek olan DLC ile DLC olayı bitiyormu bu oyunda?
  • Arkadaşlar fate of atlantisin 2.dlc yi oyanayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
    Kalkan işareti olan yerleri geçemiyorum fallen leri öldürdüm bu sefer angrave yap diyo ama onu hangisini yapıcam bu olayın espri nedir acaba?

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    Hocam gemiye aldığımız tayfa vs'lerin sınırı, bir maksimum sayısı var mı? Gerçi ben tüm geliştirmeleri legend seviyesine getirdim ama sadece merak ettim. Önüme gelen dirençli karakterleri ve mithios'ları hatta yan görevlersekileri bile tayfama kattım. Artık bazılarını öşdürüuorum bazılarını tayfam yapıyorum. Sınır varsa o sınıra dayandırmak istiyorum. Ezik tayfaları da gerekirse gemimden atabilirim.

Bu arada geminin son geliştirmelerini henüz yapamadım zira bir tanesinde bile çok ciddi kaynak istiyor hem para hem de ham madde. Hammadde tamam ama istenen paralar çok uçuk. Hızlı ve etkili bir şekilde para kasma taktiğiniz var mıdır?

Bir de rehberde legend item'larla her lvl atlayışımızda veya her birkaç lvl'da bir upgrade önermişsiniz. İyi ama her bir upgrade işi legend item'larda çok ciddi paralar kaybettiriyor. Tamam upgrade edince faydasını görüyoruz ama çok da hızlı lvl atlıyoruz ve kullandığımız item sayısı zırhlar dahil 6 parça. Çok ciddi tutarlar bunlar. Bunlarla nasıl başa çıkıyordunuz? Yan görev kontrat vs iyi hoş da oyun zaten uzunken aşırı derecede uzun hale geliyor. 1 aydır oynuyorum ana senaryodan öyle koptum ki ana senaryo yerli yerinde duruyor üstelik ek paketler de duruyor. Ben nornalde ne item bulursam en yüksek değerlerde onu kullanıyordum. Loot yaptıklarımı kullanıp ilerliyor öyle para kasıyordum. Hızlı Para hammadde konusunda bir kısa yol, bir stratejiniz varsa paylaşır mısınız?

Hocam gemiye kaç tane subay alırsak alalım sadece gemi üzerinde dördünü kullanabiliyoruz maksimum olarak. böyle olduğunda sürekli tayfa almanın bir anlamı kalmıyor. Daha çok paralı askerleri ve fortlardaki güçlü elemanları tayfaya katmanızı öneririm.

Para kasma konusunda başta sıkıntı çektim ancak sonrasında haritadaki soru işaretli yerlerin çoğunu tamamladığımda (böyle bir trophy olduğunu düşünürek yapmıştım :) ) para derdim zamanla sona erdi. İkinci olarak zırh ve kıyafeti 5 seviyede bir geliştirdim o da yetmediğini düşünmeye başladığımda yaptım. Sık sık geliştirme yapmak o yüzden dediğiniz gibi ciddi para kaybı.

Ek olarak hatırladım da, fazlalık olan hammaddeleri sattığımda ciddi manada para elde etmiştim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 20 Haziran 2019; 14:14:32 >
  • AC Revelations'a kadar iyiydi sonra baydı. Şimdiki hali içler acısı olan bir oyun. Reboot şart.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tuomir kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Zaten öyle yapıyorum da yine de güçlü elemanları tayfama katsam bile bazılarında rare bile olmayan item'lar oluyor haliyle kensilerinin dereceleri de düşük oluyor orasını anlamadım gitti. Herhalde oyun sahip oldukları item'lara göre derecelendiriyor bunları. Benim gemi yönetminidekilerin 4'ü de legend seviyesinde ki bunun trophy'sini aldım demek tayfaların gemiye hiçbir etkisi yok. Legend seviyesindeki tayfaları boşa topladım öyleyse. Peki düşman gemilerine bordalama yaptığımda fazla tayfanın olumlu bir etkisini görebiliyor muyum? Hani belki çatışırken tayfa kaybı olur, belki fazla tayfa var diye karşı geminin mürettebatını daha hızlı biçeriz filan. Bu gibi avatanları var mıdır? Yoksa bunlar da mı yoktur. Ben biraz da böyle düşünerek toplamıştım mürettebatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 20 Haziran 2019; 19:12:19 >
    Dört subay haricindeki diğer hepsi kalabalık hocam sadece. Bunun dışında tayfaya giydirilen skinlerin belki güçlerine etkisi olabilir. Bu dediğimi araştırmak lazım.

• Şu 3 bölümlük Legacy Of Blade ek paketinin hikayesini bitirdim. Ben oyuna Alexios ile başlamıştım. Dolayısıyla
    Neema denen hatunla tanıştım, kaynaştım. Basit bir hayatı tercih ettim. Neema'dan bebeğim oldu. Neema öldü, bebeği kurtardık. Sonra bebeği dedesi olan Darius'a bırakmak zorunda kaldık. Bebek büyüdü filan sonra Ac Origins'teki Aya'yı gösterdi. Bebek Aya mıydı yani?

Bebek Aya'nin kendisi degil. Ama Aya bebegin soyundan geliyor.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.