Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey | PS ANA KONU | Rehber ilk sayfada (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
25
Favori
113.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son sürüme güncellemeyeyim mi sürüm 1.30da sorun var diyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok şükür bugün Atlantis paketinin 2. bölümü de bitti. 3. Bölüm de herhalde bu ay içinde geliyor sanırım?

Ek paketleri sevdim özellikle de Hades'in olduğu paketi. Atmosfer çok boğucu da olsa sarıyor. Bu arada oyunda iki silah dikkatimi çekti. (Şimdi yazacaklarım spoiler içerir aman dikkat.)

Bu kılıç eski bir Ubisoft oyunu olan Prince Of Persia The Two Thrones'ta prensimizin babasına ait olup mobları tek vuruşta alan kılıç. Tasarım aynı, kılıçtaki gömülü yazı ve şekiller aynı. Zaten bu kılıcı da Persliler'den alıyoruz.

Bu kılıç da yine Ubisoft'un Prince Of Persia Warrior Within oyununda Zaman Adası'na düştükten sonra Shashdee denen hatunun peşinden elimizde sopayla koşarken üstümüze saldığı adamlarını biçtikten sonra elde ettiğimiz ilk ana silah olan kılıç. Hatta bu kılıcın POPWW'daki adı Spidersword.

Ubisoft'un böyle göndermeler yapması hoşuma gitti. Hatta bunu görünce şu eski oyunların sürekli olarak remake yapıldığı dönemde "Keşke şu 2003-2005 yılları arasında POP serisinin bir AAA remake'ini yapsalar." diye içimden geçirmedim de değil. Madem AC altın yumurtlayan bir seri ve sürekli olarak devam oyunu çıkarılabiliyor, madem ki POP serisi AC gibi uzatılmaya çok müsait değil; o zaman POP serisi için en azından kaliteli bir remake yapılabilir.

Neyse sözün özü oyun olmuş ancak ara ara Ps'ı dondurup durmasa daha da güzel olurmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 8 Temmuz 2019; 0:32:26 >

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Atlantis DLC leri kaç saat sürdü hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Bir kişi de şuna cevap vereydi iyiydi.

Alıntıları Göster
    Farklı sonlar oluşabiliyor final tercihlerinizde..
  • Net bir şey söyleyemek zor zira ben parça parça oynadım oyunu diyalogları geçmedim hatta ayrıntı veren her diyaloğu seçtim. Öldüğüm oldu, loot yaptığım oldu. Her iki çoğrafyayı da görevleriyle birlikte komple bitirdim. Bir ortalama ve tahminî değer vermem gerekirse Elysium 15-20 saat, Underworld 15 saat filan sürmüştür. Daha az da olabilir emin olamadım, hiç dikkat etmedim çünkü. Ama Underworld'ün biraz daha kısa olduğunu söyleyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sertace

Farklı sonlar oluşabiliyor final tercihlerinizde..

Alıntıları Göster
    Oyun bitti bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 8 Temmuz 2019; 0:28:51 >
  • Cidden ortada çok güzel bir oyun var oynaması da çok zevkli ama nasıl bu kadar kötü bir seslendirme ve seslere uyumsuz bir karakter hareketi yaptılar aklım almıyor kadın birden bağırmaya başlıyor ama oyunculuk olarak hiç birşey yapmıyor o kadar basit görünüyor ki
  • Beyler AC:Origins ve Odyssey konsolda yüklü ve şöyle bir sorunum var; mesela Origins'e başladım diyelim, arkadaş örneğin level 20 oldum ve oyun sıkmaya baymaya başladı. Kendimi sanki sürekli aynı şeyleri farklı seviyelerde yapıyor gibi hissetmeye başladım. Oyundan keyif alamıyorum. Bu benimle mi alakalı yoksa oyunda mı yavanlık var çözemiyorum.

Görevlerin sanki ruhu yok gibi, zaman geçirmek adına haritanın orasından orasına gönderiyor gibi hissediyorum. Çok fazla şey yapıyoruz fakat çoğu yüzeysel gibi, oyun bir noktada doyuma sürüklemiş gibi hissediyorum.

Var mı böyle hisseden ? Valla oyunun en dip köşelerine kadar bitiren sömüren arkadaşlara büyük saygı duyuyorum. Fakat ben daha ortasına gelmeden sıkılmış durumdayım...
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Sizlik birşey değil herkese olan bir durum ve açık dünya oyunlarinin geneli itibarı ile böyle bir durum var özellikle ubisoftun oyunlarinda. Çoğu oyununda açık dünya var ama içi boş aynı görevler silsilesi üzerinden oyun dönüp duruyor. Açıkçası açık dünya olayına RPG oyunlar hariç pek sıcak bakmıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cnbzkrt kullanıcısına yanıt
    Far Cry 3 dışında sonunu sıkılmadan görebildiğim Far Cry yok, son Ac oyunları olan Odyssey ve Origins'in muhtemelen sonunu göremeyeceğim, çünkü sıkıntıdan oynayamıyorum :) Oyundaki mekanikler başta eğlenceli akıcı geliyor fakat bir noktada doyum sağlanınca bütün cazibesi bitiyor.

AC serisi bence haritayı büyütmek yerine, oynanış ve içerik üzerinde çalışmalı, devasa şehirler fakat etkileşim yok. Öyle olunca şehirle çöl arasında fark kalmıyor.

Bu adamlar bir sistem tutturmasın zaten, bayana kadar piyasaya sürüyor muhtemelen bir seri sonra yapı değişir.
  • Ben de açık dünya oyunlarından çabuk sıkılan bir oyuncuydum. Ama AC Origins oynayınca tüm fikrim değişti ve oyunun suyunu çıkardım. Odyssey'de aynı şekilde çok hoşuma gitmişti ama haritanın büyüklüğü bir ara oyundan kopmama neden olmuştu. Sonra tekrar başladım oyuna ve hala her anından büyük bir keyif alarak oynuyorum. Bu süreç oyunu platinleyene kadar böyle gider sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otto_Skorzeny -- 9 Temmuz 2019; 13:55:56 >
  • Yeni patch le gelen armoru gördünüz mü bug gibi birşey var sanırım 14 level de 500 armor veriyor normalde olanın 400 fazlası

• ASSASSIN'S CREED ODYSSEY: STORY ARC 2 - EPISODE 3: JUDGMENT OF ATLANTIS

• Beyler yardım lazım Assassin's Creed Odyssey te old flames burn brighter trophy açabilen var mı youtube veya forumlarda çok araştırdım ama hiç göremedim
  • Bazi gorevlerde gidecegimiz yeri gosteren sari ikon cikmiyor ve nereye gidecegimi bulamiyorum. Gorev menusunden seciyorum ve gorevi aktif hale getiriyorum ama gidecegim yeri gosteren sari ikon cikmiyor. Var midir bunun bir püf noktasi arkadaslar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otto_Skorzeny -- 21 Temmuz 2019; 22:7:22 >
  • Ben oyunu 4,5 kez bırakıp tekrar başlayarak 2 ayda 90 saat civarı oynayıp bitirdim.Sıkılanlarda ara ara açıp oynayabilirler öyleki bazen yarım saat oynayıp sıkılıp kapadım bazende 3 saat aralıksız oynadım:)
  • Oyuna baslarken sectigin seceneklerle alakali bir durum. Baslarken 'gorevleri arastirip kendim bulayim' seklinde aciklamasi olan bir secenek var onu secmissin. (Zaten default oydu sanirim) Oyun sirasinda ayarlardan degisiyor mu bilmiyorum ama gorevi bulmak icin su yolu izle. Gorevi sectikten sonra sol ust koseye bak (sag ust de olabilir net hatirlamiyorum). Gorevin nerede oldugu ipuclari seklinde yaziyor.
    Ornegin;
    -A lokasyona gidip B kisisiyle konus.
    -A lokasyonu Attika'nin kuzeyinde.
    Bu talimatlarla kartalin Ikarusu havalandirip Attika'nin kuzeyine dogru ucuruyorsun ve gorevin oldugu A lokasyonunu bulmaya calisiyorsun. Mesefe belli bir uzakligin altina dustugunde ekrana goreve yakin olduguna dair bir yazi cikiyor. O zaman Ikarus'u odaklama pozisyonuna alip (L2 idi yanlis hatirlamiyorsam ya da R2) gorevin oldugu yeri buluyorsun.
    Son olarak; Ikarus'u ucurmak zorunda degilsin, o bolgeye kendin de bir sekilde yaklasinca yaklastin uyarisi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 22 Temmuz 2019; 10:14:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim , sağolun. Yalnız oyunun başında rehberli olan seçeneği seçtim. Zaten oyun pek çok görevde gideceğim yeri gösteriyor. Normalde oyunu bu şekilde bitirdim. Şimdi kalan kupaları almak için yapmadığım görevleri yapmaya çalışıyorum ama bazı görevlerde dediğim gibi gideceğim yer göstermiyor. Sanırım kalan kupaları rehberden takip ederek yapmaktan başka çare kalmıyor. Tekrar teşekkürler ve iyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otto_Skorzeny

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim , sağolun. Yalnız oyunun başında rehberli olan seçeneği seçtim. Zaten oyun pek çok görevde gideceğim yeri gösteriyor. Normalde oyunu bu şekilde bitirdim. Şimdi kalan kupaları almak için yapmadığım görevleri yapmaya çalışıyorum ama bazı görevlerde dediğim gibi gideceğim yer göstermiyor. Sanırım kalan kupaları rehberden takip ederek yapmaktan başka çare kalmıyor. Tekrar teşekkürler ve iyi oyunlar.
    Görevin ismi ne? Oyunda bazı görevler gideceğiniz yeri göstermez ama hedefin ismini verir. Örneğin 10 tane atinalılara ait gemi batır gibi. Bu tip görevleri haritanın her yerinde yapabilirsiniz çünkü.

• Beyler Tr psnden gold edition alsam primary yapip ana hesabimda oynasam dlcleri gorur mu ? Ana hesabim us psn.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.