Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey | PS ANA KONU | Rehber ilk sayfada (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
25
Favori
113.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar legendary setime artı basamıyorum level arttıkça para iflah olmaz derecede artıyor e ben para kasmak için birşey yapayım derken expde geliyor bu level almama sebebiyet veriyor bu kısır döngüden nasıl kurtulacağım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snitra kullanıcısına yanıt
    bir kaç mesaj yukarıda ben de yakındım durumdan :) oyunun tek kusuru ve ciddi bir sorun bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Hocam şunu keşfettim aynı setleri giyersen hepsi hepsi en yüksek leveldekine çıkıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende 114TL gözüküyor şu an?

nasil yani, anlamadim ? mesela sadece kafaligi yukseltsem diger parcalar otomatik mi yukseliyor ayni sete bagli ?

Bende sette olan 22 lvl eşya ve 38 lvl kafalık vardı kafalığı giyince tüm setler 38 oldu

deneyecegim hocam, umarim yapabilirim, bir ince noktasi yoktur :)

Sanki bir ince noktası varda anlamamış gibiyim bende düşmedi jeton

• Oyunu pc de hızlı bir şekilde bitirmiştim şimdi keyfini çıkara çıkara ps4 de bitiricem ama yükleme süreleri, atla giderken veya gemiyle giderken ara sıra olan takılmalar can sıkıcı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Snitra

Bende sette olan 22 lvl eşya ve 38 lvl kafalık vardı kafalığı giyince tüm setler 38 oldu
    Equip set yapmışsın. O 38 lvllik başlığı giymek için kareye basılı tutunca tüm takımı giymişsin. Tabi tam takımın hepsini alınca oluyor. Zaten öyle giymek daha mantıklı. Perslere ait bir set vardı. Onu giyince 1dklık ölümsüzlük oluyordu.

• Anbilivıbıl kullanıcısına yanıt
    Ben uzaktan millet gelmeden halletmek istediğim için artemis tercih ediyorum şuanlık

• quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

nasil yani, anlamadim ? mesela sadece kafaligi yukseltsem diger parcalar otomatik mi yukseliyor ayni sete bagli ?
    Hayır. Set olarak aldıysan veya kazandıysan zaten hepsi aynı lvldir. Ama parça parça bulduysan teker teker yükseltmen gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: Snitra

Ben uzaktan millet gelmeden halletmek istediğim için artemis tercih ediyorum şuanlık
    Mantıklı, Hunter kısmına ağırlık verdiysen o setle daha keyifli

• ana görevin birinde 1 gemiyle 4 gemiyi alt etmemiz isteniyor. bi kaç kez denedim sildim,gemicilik oynamak istesem black flag oynarım,kaldı ki bu görevi geçmeden ana görevde ilerleyemiyorsunuz. oyunu iyiki korsan indirmişim.beş para etmez
  • Anbilivıbıl kullanıcısına yanıt
    off, cok kotu olan iste bu. feci maliyet tek tek yukseltmek. diger arkadasin dedigi gibi yaptim, olmadi zaten :/

5 parca seti giydim. kafaligi level yukselttim, diger parcalar oldugu gibi duruyor. hareket yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: RASYONALIST

ana görevin birinde 1 gemiyle 4 gemiyi alt etmemiz isteniyor. bi kaç kez denedim sildim,gemicilik oynamak istesem black flag oynarım,kaldı ki bu görevi geçmeden ana görevde ilerleyemiyorsunuz. oyunu iyiki korsan indirmişim.beş para etmez
    Oyunu beceremediğin için beş para etmez demen pek doğru değil... O görevi tek seferde geçtim. Gayet kolay bir görev. Tabiki sana zor gelmiş olabilir. Keşke o zaman yan görev yapıp gemiyi güçlendirseydin...

• quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

off, cok kotu olan iste bu. feci maliyet tek tek yukseltmek. diger arkadasin dedigi gibi yaptim, olmadi zaten :/

5 parca seti giydim. kafaligi level yukselttim, diger parcalar oldugu gibi duruyor. hareket yok :)
    Zırf yükseltmeyi 5 veya 6 lvlde bir yapıyorum. Silahları ise 2 veya 3 lvl de bir yükseltiyorum. Dövüşlerde sıkıntı olmuyor. Birikim de yapmış oluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anbilivıbıl

Oyunu beceremediğin için beş para etmez demen pek doğru değil... O görevi tek seferde geçtim. Gayet kolay bir görev. Tabiki sana zor gelmiş olabilir. Keşke o zaman yan görev yapıp gemiyi güçlendirseydin...

Alıntıları Göster
    bende 200 tl versem bende overdim haklisin,ama bu oyun çöp moruq

• RASYONALIST kullanıcısına yanıt
    200tl ile alakası ne? PSN kardeşim ile aldım 60tlye geldi. Sen beceremedin diye çöp olmuyor. Beceremedim de geç ya da bir kaç kez dene. Oyun gayet basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrhmshn

200tl ile alakası ne? PSN kardeşim ile aldım 60tlye geldi. Sen beceremedin diye çöp olmuyor. Beceremedim de geç ya da bir kaç kez dene. Oyun gayet basit.
    becerememek ne alaka. sırf gemiyi geliştirmek için zevksiz aktiviteler yapıp keyfimi baltalayamam. korsan indirdim,oyunu oynadım,baktım çöp,sildim. ubisoft bile kabul etti oyunlarının birbirini tekrar ettiğini ve özensiz olduğunu hala fanboyculuk v.s boş işler.
    ayrıca babanın haberi var mı kredi kartından izinsiz harcama yaptığınızın,ekstreyi görünce kızmasın
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.