Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey | PS ANA KONU | Rehber ilk sayfada (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
25
Favori
113.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, oyuna yeni başladım. Bir kaç sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim.

1. Ana görevler kolaylaşsın diye yan görev yapıyorum ama ben lvl aldıkça düşmanlar da lvl alıyor. Level scaling olayını nasıl yaptınız? Hangi ayarda oynadınız?

2. Blacksmith ne zaman açılıyor? İtemları menüden parçalamak ve Blacksmith'te satmak arasında fark var mı?

3. Daha önce çok AC oynamadım, stealth oynamayı da sevmiyorum. Abilities'i full warrior verirsem zorlanır mıyım?

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En son 1 yıl önce oynayıp bitirip satmıştım. 1 yıl sonra Gold Edition pakedini aldım, DLC'ler için oynayayım dedim... Oyuna dair baya bir şeyi unutmuşum ama oyun hala oynatıyor kendini, bu kadar mı eğlenceli olur bir oyun? Şu oyun Witcher'dan önce çıkmış olsaydı şu an bambaşka şeyler konuşuyor olurduk.

Bu arada arkadaşlar 50.leveldeyim, unuttuğum için soruyorum;

1- Level artıp ability puan kazanmaya devam ediyor muyuz?

2- Önce hangi DLC'den başlamam gerekiyor? İlk Kılıcın Mirası mı yoksa Atlantis'in Kaderi mi?
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    1-Evet level arttırıp ability puan kazanmaya devam ediyorsunuz.
    2-Önce İlk Kılıcın Mirası geliyor diye biliyorum ama çokta iyi değil bence. Atlantis'in Kaderi 10 numara yalnız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rampage

oyunda sattığımız legendary zırh seti parçalarını daha sonra bulma şansımız oluyor mu? genelde set parçası olduğunda gemideki sandığa depoluyorum ama arada bazı parçaları satmış olabilirim.
    legendary parçalar satılmıyor.
  • Merhaba ac severler. Bir sorum olacaktı.

Oyunu ps4 de standart sürüm olarak CD den bitirdim. Şimdi DLC leri oynamak istiyorum. 2.el Sadece Season Pass alınmış hesap alıp kullanabilir miyim? Yani save gamelerim o hesapta da çalışır mı? Çalışıyorsa, satmak istetenler iletişime geçebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Aral Game karne indirimleri ayağına OMEGA Edition versiyonu 80 TL den sattı. .
    Assassin's Creed Odyssey | PS ANA KONU | Rehber ilk sayfada. Bana kısmetmiş bir tanesi de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulzr4 -- 17 Ocak 2020; 11:22:55 >

• Arkadaşlar bu Omega da gelen kronos pack olayını nereden açıyoruz.Yeni başladım daha 6levelim.Açmak istiyorum ama nereye girecek bu koşuşa açacağız yardımcı olursanız sevinirim.

• Bu oyuna ne olmuş, yazık olmuş seriye. Black Flag ve Rogue güzeldi. Hiç gerçekçilik kalmamış. Rpg furyasına katılarak inanılmaz saçmalamışlar. Görünmez olan baş karakter, uçan atlar, insan üstü güç özellikler ile bence bu seti bitmiştir. Güzel hikaye şuan ne halde bilmiyorum ama dediğim gibi oynanış dinamikleri saçma ve gerçekçi değil. Bir yere kadar Origins kabul edilebilirdi. Fakat bu oyundan sonra oyun, artık eski havasına bürünemez. Bana göre zaman kaybıdır.

• indirim bekleniyor :) origins düştü, şimdi bundadır umarım sıra.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Daha yeni indirime girdi 2-3 hafta önce. Yakın zamanda olması zor gibi.
  • Sisyphus kullanıcısına yanıt
    uzuldum kacirdigima :/

• ultimate edition almaya deger mi arkadaslar bunu ? dlc’ler doyurucu ise 122 yerine 180 verip boyle alayim. fikir verirseniz sevinirim.

Gözünüz aydın, çok sevindim indirimde olduğunu görünce. Ben henüz DLC oynamadım ama özellikle Atlantisin çok iyi olduğu söyleniyor.

Ana oyunu bitirdim. Bitirdiğimde keşke Ultimate Edition alsaydım dedim. Bence Ultimate Edition alın, pişman olmazsınız.

• tamamdır, ikinize de çok teşekkürler 😇

• Mali krizime rağmen dayanamayıp ultimate sürümü aldım. Pc de bitireli çok oldu özledim

• Oyunu deli gibi oynuyorum. Kesinlikle Gold ya da Ultimate versiyonunu alın! Ana oyunu geçen sene bitirmiştim, şimdi de İlk Kılıcın Mirası DLC'sindeyim fena gitmiyor, bol bol yan görev falan yapıyorum. Atlantis DLC'si çok övülmüştü, Atlantis'e kadar karakteri bir güzel geliştiriyorum. Malaka!
  • Arkadaşlar merhaba. Oyunu cd den oynuyorum (omega edition ) updateler yüklü değil. Soru işaretli bölgelerde bazen sandığı açmama rağmen hedeften düşmüyor o yüzden eski kayıt dosyasına dönmek görevi tekrar yapmak zorunda kalıyorum. Dün haritada gezerken soru işaretlerini tamamladığım bölgelerin üzerine geldiğimde bazı yerlerin tikli (tamamlanmış) olarak durduğunu ancak sandık sarı renkte olması gerekirken beyaz göründüğünü farkettim (görevi yaptığım gün sarıydı) . Sandığın yanına gittiğimde de sandık açılmış olarak duruyor tekrar açma şansım olmuyor . Oyunu kaldırıp tekrar yükledim değişen bir şey olmadı. Bu hatayı yaşayan oldu mu. Platin için tüm soru işaretleri açılmalı mı
    Assassin's Creed Odyssey | PS ANA KONU | Rehber ilk sayfada

• One x sahibiyim. Düz versiyonu mtc de 67tl . Alınır mı düz versiyon ?

• Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    Season pass içeren paketlerı almaya çalışın
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.