Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey | PS ANA KONU | Rehber ilk sayfada (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
25
Favori
113.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun hayatımda oynadığım en güzel oyunlardan biri. Hızlı koşma tuşu eklemeyip, analogu ne kadar itersen o kadar gidersin diyen ve sanırım oyun dünyasında ilk kez bunu akıl eden yapımcılara da teşekkürler
  • suÇ kullanıcısına yanıt
    Farklı bi yola girdi ama bence çok da güzel bi yola girdi, oyun kendisini oynatıyor buna Originse toplamda 150 saat gömmüşümdür hayatımda hiç kupa mupa olaylarına pek bulaşmam bu iki oyunu platinledim inanılmaz zevk alarak ps4ü olan herkesin oynaması gerek bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Odyssey i pc de bitirdim şimdi ps4 de aldım oyun garip bi bağımlılık yapıyor

• Uygun fiyata satan var mı arkadaşlar, bir kez daha oynayasım geldi. Doyamadım oyuna valla. Bir de season pass almama rağmen DLC'leri bitirmeden sattım mecburiyetten.
  • Arkadaşlar ufak bir sorunum var oyunu UK PSN hesabımda gold versiyonunu aldım. Daha önceden oyun ilk çıktığı zaman kutulu alıp bitirdim platinledim, şimdi ise eklentileri oynamak için UK PSN hesabımdan Gold versiyonu satın aldım. Fakat iki eklentiden sadece Atlantis görünüyor, diğer şu Blade ile alakalı olan eklenti yok. Daha önceden oyunu kutulu alıp oynadığım için acaba bölge kilidi filan mı, yaşıyorum. öyle ise eklentilerin ikisi de olmaması lazım değil mi, neden biri var diğeri yok. Ayrıca oyuna UK hesabım ile girdiğimde bütün eklentilerin kurulu olduğunu gösteriyor ama TR PSN hesabım ile girdiğimde sadece Atlantis kurulu olduğunu gösteriyor. Bu konu hakkında tecrübesi olan beni aydınlatacak bir arkadaş yardımcı olabilir mi, rica etsem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 26 Aralık 2019; 2:7:5 >
  • Lion_Army kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırtamıyorsam blade olan dlc menü de gözükmüyordu sadece atlantis gözüküyordu blade olan dlc ana oyunun haritasın da gözüküyordu.Atlantis olan dlc farklı haritalar da geçiyor.Blade olan dlc ana oyunun olduğu harita da geçiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sercan3734 kullanıcısına yanıt
    Blade olan eklentinin başlama görevi olan yerde de hiçbir ibare yok ama. Menü de görünmüyor ama harita da görünmüyor?

Zannedersem oyunu us psn hesaptan aldığım için böyle oldu bölge kodu vs. gibi bir sıkıntı oldu herhalde ama öyle ise atlantis neden çıkıyor. O kafamı karıştırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 26 Aralık 2019; 10:51:31 >
    Makedonia bölgesin de the horseman diye bir görev ile başlıyordu bu görev gözükmüyor mu?

• sercan3734 kullanıcısına yanıt
    Görünmüyor. Ama çözdüm galiba hocam, us psn hesabımdan oyunu açıp Add-on sekmesinden eklentiyi kurmam gerekiyor. Ben bunu yapmamıştım. Muhtemelen yükleyince çözülecek.

• Oyunu ben kutulu aldım CD'yi takıp oynuyorum kendi hesabımda, pri olarak kullandığım farklı hesapta dlc'ler alınmış onları kullanma şansım var mıdır? Bölge aynı ülkeler farklı

• O kullandığın farklı hesaptaki DLC’leri oyun içinden Store/Add-On sekmesinden Download yapıp yine cd ile oynadığın hesaptan oynayabilirsin yüksek ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 2 Ocak 2020; 11:52:41 >
    Ben onları dediğiniz gibi pri olan hesaptan download yaptım direk Season Pass şeklinde indirdim "Kurulum bekleniyor" yazıyordu CD'yi taktım kendi hesabımdan girdim bildirim geldi "Kuruldu" diye ama oyunun içinden bakınca add on veya dlc kısmından satın alınmış gözükmüyor. Tr fiyatı çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levenbreh -- 2 Ocak 2020; 17:9:10 >
  • Yok hayır pri hesaptan oyuna girin add-on kısmından GET yapın, daha sonra cd'yi takıp oynayabiliyor olmanız gerekir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 3 Ocak 2020; 2:16:42 >
  • En pahalı sürümü yeni aldım indirimden oldukça hosuma gitti oyun

• Origins’i yeni bitirdim, hazır indirimdeyken aldım. Oyun bayağı iyi olmuş. Origins için keşke şu şöyle olsaydı dediğim neredeyse herşey bu oyunda mevcut. Daha iyi bir dövüş sistemi, daha ruhlu karakterler, arayüz sade ve olması gerektiği gibi, zırhlar ve silahlar kozmetik olarak gayet başarılı, yan görevler sıkmıyor. Bu tabii oyunun başı için geçerli. Oyunun sanırım prologue kısmını bitirdim kalanı için tamamının yüklenmesi gerekiyor diye uyarı verdi, bakalım böyle devam edecek mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Origins’i yeni bitirdim, hazır indirimdeyken aldım. Oyun bayağı iyi olmuş. Origins için keşke şu şöyle olsaydı dediğim neredeyse herşey bu oyunda mevcut. Daha iyi bir dövüş sistemi, daha ruhlu karakterler, arayüz sade ve olması gerektiği gibi, zırhlar ve silahlar kozmetik olarak gayet başarılı, yan görevler sıkmıyor. Bu tabii oyunun başı için geçerli. Oyunun sanırım prologue kısmını bitirdim kalanı için tamamının yüklenmesi gerekiyor diye uyarı verdi, bakalım böyle devam edecek mi.
    Bende ilk başladığımda aynı duygudaydım ama bir süre sonra yan görevler sıkmaya başlıyor. Bu yüzden DLC’leri almadım

• Darktemplar1903 kullanıcısına yanıt
    first blade dlc gerçekten çok boktan. ama atlantis mükemmel olmuş. oyunun kendisinden bile daha iyi. tavsiye ederim.
  • Haritanın bütün yerlerini, detaylarını gösteren mapların gerçek parayla alınması çok çok saçma bir özellik. 200 helix credit hediye veriyor başta o kadar

• Ana oyunu aylar önce bitirmistim, DLC’ler icin tekrar almaya deger mi arkadaslar? Bu siralar oynayacak oyun yok, Gold Edition da 180 TL’ye kadar dusmus...

• oyunda sattığımız legendary zırh seti parçalarını daha sonra bulma şansımız oluyor mu? genelde set parçası olduğunda gemideki sandığa depoluyorum ama arada bazı parçaları satmış olabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.