Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey | PS ANA KONU | Rehber ilk sayfada (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
25
Favori
113.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene bitirmiştim, season pass almama rağmen oyunu satmak zorunda kalmıştım. Dün tekrar aldım, ek paketleri oynuyorum. O kadar özlemişim ki oyunu. Başından kalkamadım. Yalnız oyunun finali ve ek paketler arasında mantık hataları oluşmuş o yüzden keyfim kaçtı biraz.
  • 50 saati devirdim, platinlemeden bırakmam bunu. aşık oldum oyuna. sıradaki oyunları da umarım böyle yaparlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oyunu aldım ama eskisi gibi oturur da kalkamam başından diye korkup daha başlayamadım, çok zaman lazım çook

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...BeDo...

Ben oyunu aldım ama eskisi gibi oturur da kalkamam başından diye korkup daha başlayamadım, çok zaman lazım çook
    60 saat sonunda Hikaye kısmı bitti oyunun ise %92si.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çuha adası nerede ya
  • Anbilivıbıl kullanıcısına yanıt
    Maşallah hocam baya hızlısın

• quote:

Orijinalden alıntı: ...BeDo...

Maşallah hocam baya hızlısın
    Eyvallah gözüm. Başından kalkmadım ki bir türlü. Ac serisinde sonunda adam gibi bir oyun gördük.

• Daha originsi oynamadım. Sıra buna da gelir herhalde

• Oyunda 170 saati devirdim. Atlantis DLC'sine yeni başladım. Daha giriş kısmı ile ilgili anlamadığım bir nokta var, birisi aydınlatabilir mi;

Bizle konuşan hologramımsı varlık atlantisin sembollerini buldurdu. Sonra seni Atlantis'e sokacağım dedi soktu. Ama girer girmez, askerleri üzerimize saldı orada. Bunu neden yaptı olayı anlamadım. Bir de biz tam olarak nereye girmiş olduk? Amacımız ne tam kavrayamadım.
  • arkadaslar bir sey soracagim;
    upgrade masrafi nedir boyle ?! legendary tum seti yukselteyim desem parca basina 10.000 para istiyor. 4-5 level’de bir yukseltsem ciddi maliyet, arti cok set var, her birine nasil para yetisecek ? bir yandan gemi yukseltmeleri vs...

iyi ayarlanmamis ya da atladigim bir sey var gibi bu konuda.
    bilginiz var mi ?

• ahmet51 kullanıcısına yanıt
    Gelmez

• KrallŞaplakçı kullanıcısına yanıt
    En son sydncate i bitirdim ki bence ac serisinin en keyifli oyunuydu.Resmen underrated .Sonrasinda unity beni seriden soğuttu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet51 -- 15 Şubat 2020; 14:3:46 >
    Bence en iyi oyun Unity idi. O Fransız devriminin atmosferi o kadar iyiydi ki...Sanırım her oyunu başka bir kitleye hitap ediyor ama hikaye konusunda çok başarısızlar, monoton ve sıkıcı genelde ac hikayeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levenbreh -- 15 Şubat 2020; 15:34:8 >
  • Yemişim devrimini, oyun ruhsuz ve sıkıcıydı.

Ama atmosfer çok iyiydi kabul etmek gerek ayrıca parkur mekaniği olarak en iyi ac oyunu olabilir Unity

• Evet mekanikler dark souls u andırıyordu ve grafikler sahaneydi ama gerisi çöp

• quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

arkadaslar bir sey soracagim;
    upgrade masrafi nedir boyle ?! legendary tum seti yukselteyim desem parca basina 10.000 para istiyor. 4-5 level’de bir yukseltsem ciddi maliyet, arti cok set var, her birine nasil para yetisecek ? bir yandan gemi yukseltmeleri vs...

iyi ayarlanmamis ya da atladigim bir sey var gibi bu konuda.
    bilginiz var mi ?
    Aslında iyi ayarlanmış. Neden dersen ana görevler, yan görevler, mercenaries dövüşleri, gizli yerdeki sandıklar falan derken bir çok item elde ediyoruz. Geniş haritada göreve giderken bile birçok item elde ediyoruz. Zamanla itemlar birikiyor. Ben ele geçirdiğim legendry dışındaki tüm silah ve zırhları dismantle yapıyorum. Oradan da epey item geliyor. Yani bir süre oyuna adapte oldun mu hem zırf ve silah hem de gemi upgrade etmek için yeterli item buluyorsun.

• Anbilivıbıl kullanıcısına yanıt
    hocam tum setleri upgrade edebildin mi sen ? kafama gore diledigim seti giyme ozgurlugu hissetmiyorum su an maliyet sebebi ile ben. niye bu rahatligi, konforu elimden almis oyun anlam veremedim.

mor itemleri satip mavi ve daha dusukleri dismantle ediyorum ben. 300.000 para var su an, 58 level’im ve edindigim tum setleri upgrade hala edemiyorum. set basina 40.000 para lazim. 5 level sonra yine ayni dongu...

gemi upgrade’i desen zaten su an 500.000 para lazim herhalde kabaca :D

• quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

hocam tum setleri upgrade edebildin mi sen ? kafama gore diledigim seti giyme ozgurlugu hissetmiyorum su an maliyet sebebi ile ben. niye bu rahatligi, konforu elimden almis oyun anlam veremedim.

mor itemleri satip mavi ve daha dusukleri dismantle ediyorum ben. 300.000 para var su an, 58 level’im ve edindigim tum setleri upgrade hala edemiyorum. set basina 40.000 para lazim. 5 level sonra yine ayni dongu...

gemi upgrade’i desen zaten su an 500.000 para lazim herhalde kabaca :D
    Örneğin lvl 58 iken tüm setleri 58 lvl e upgrade etmek mümkün değil. Tabiki ben de tüm setleri upgrade edemedim. Gerçi uğraşmadım da. Benim de lvl 63 ve oynayış stilim warrior olduğu için ona uygun legendry seti upgrade ediyorum. Silah ile legendry sword ile adını hatırlamadığım legendry alevli topuz yetiyor ve onları upgrade ediyorum.

• Dlc için season pass alacaktım ama ücretsiz olduğunu gördüm, kaçırmayın derim bayağı şaşırdım açıkçası. Umarım Origins için de ücretsiz olur

Assassin's Creed Odyssey | PS ANA KONU | Rehber ilk sayfada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levenbreh -- 16 Şubat 2020; 19:10:4 >
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.