Şimdi Ara

>>Assassin's Creed: Revelations<< (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.799
Cevap
6
Favori
95.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istanbuldaki bir kilise simgesiydi yunan
  • Yabancı forumlarda hep olumlu ve merakla karşılanmış; ancak şöyle de bir şey var: Onlara göre İstanbul değil, Konstantinopolis... yarım saattir dil döküyorum anladıkları yok.

Süleyman döneminde geçeceğine göre, Osmanlı'nın en iyi, en şaşalı olduğu dönemi nasıl yansıtacaklar çok merak ediyorum.
  • Byzantine Empire

>>Assassin's Creed: Revelations<<

http://en.wikipedia.org/wiki/Byzantine_Empire
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Assassin's Creed Revelations Teaser #4 (AC Reveal Facebook Teaser)

• quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Yabancı forumlarda hep olumlu ve merakla karşılanmış; ancak şöyle de bir şey var: Onlara göre İstanbul değil, Konstantinopolis... yarım saattir dil döküyorum anladıkları yok.

Süleyman döneminde geçeceğine göre, Osmanlı'nın en iyi, en şaşalı olduğu dönemi nasıl yansıtacaklar çok merak ediyorum.

1459 yani İstanbul'un fethinden 6 yıl sonra geçecek oyunun bu kısmı. Yani Fatih Sultan Mehmet dönemi ki benim en sevdiğim padişahtır. Fikirleri, cesareti, olaylara bakış açısı ve ilerigörüşlülüğü ile bana göre Atatürkten sonraki en büyük 2. Türktür. Neyse bakalım oyun bu dönemi nasıl harmanlayacak. Bu arada hatırlatmakta fayda var oyun tamamen İstanbul'da geçmeyecek, yarıya yakın bir kısmı burada geçecekmiş.

• Islambol... Simdi Istanbul.
  • madem istanbulda geçicek bari türkçede yapsalarya
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Yenisi;

http://www.facebook.com/assassinscreed?sk=app_150031305061905

Verileli baya oldu ama nese
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Islambol... Simdi Istanbul.

niye tasalanıyorsun al işte ülke çoktan iran oldu :S :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarlamaca -- 5 Mayıs 2011; 0:15:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Yabancı forumlarda hep olumlu ve merakla karşılanmış; ancak şöyle de bir şey var: Onlara göre İstanbul değil, Konstantinopolis... yarım saattir dil döküyorum anladıkları yok.

Anlamazlar daha doğrusu anlarlar ama anlamazlar
  • Avatarlamaca: cCc Türk-Islam cCc... Oyundada Osmanli askeri olalim, 3 adet alirim oyundan. Hatta Ubisofta tesekkür maili bile gönderirim. Yeterki Osmanli askeri olalim. Ama imkansiz.
  • Karman çorman oldu ayasofya suriyedeki kale şimdide bizans imparatorluğun (Galiba selçuklununda) simgesi olan çiftbaşlı kartal
  • Daha çok bilgi verseler bari,adamın aklı karışıyor böyle
  • @drejtc Eğer ubisoft önceki oyunlarındaki gibi tarihi yakından inceleyerek oyun yaparlarsa bunun olması biraz zor. AC 2-3 'de papalığın yenilikleri önlemek amaçlı yaptığı eylemlerden dolayı karakterimiz papa ve yandaşlarını öldürüyordu.
  • ac:brotherhood da haritada istanbul değil konstantinopolis yazıyordu eğer oyun istanbulda geçerse ve tüm dünyadada 10 milyon kişinin oynayacağı oyunda konstantinopolis denirse ubisoftun yapacaığı büyük şerefsizlik olur. (tabi oyun 1453 ten sora geçiyorsa)
  • quote:

Avatarlamaca: cCc Türk-Islam cCc... Oyundada Osmanli askeri olalim, 3 adet alirim oyundan. Hatta Ubisofta tesekkür maili bile gönderirim. Yeterki Osmanli askeri olalim. Ama imkansiz.

Fps zannettin galiba asker falan. ilk assasinin soyundan gelen bir assasini yönetip tapınakçılara (padişah devlet vs) karşı savaşacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 5 Mayıs 2011; 1:12:23 >
  • Bluepower: Memleket neresi? Atina?
  • Oyunlarda yıllardır Hristiyan alemine mensup insanları öldürürüz aynı şekilde Hristiyanlarda bunu yapıyor o zaman onların şu zamana kadar oyun yapımcılarını asmaları gerekirdi.

Arkadaşlar lütfen oyunları bu noktalara çekmiyelim. Oyun dediğimiz şey bizler için keyif amaçlıdır, tadını çıkarın.
  • quote:

Bluepower: Memleket neresi? Atina?

AC ın senaryosunu bir oku istersen en geniş kapsamlı oyun senaryosu asker maskerle olmuyor o iş adem ile havvaya dayanıyor olay mekan neresiyse oranın adamını koyamaz ubisoft

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 5 Mayıs 2011; 1:10:00 >
  • Bluepower: Senaryonun derinligini ve Ubisoftun mekana göre karakter degistirmeyecegini zaten biliyorum. Sadece bir Müslüman Türk ü kontrol etmek istemistim / siddetle istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.