Şimdi Ara

>>Assassin's Creed: Revelations<< (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.799
Cevap
6
Favori
95.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu Special , Collector ve Animus editionların fiyatları hakkında bi bilgi var mı ve hangisi daha geniş bir paket? Çünkü kasım ayında bunlardan birini alacağım.Paramı biriktiriyorum saymadım ama şuan 50 lira falan oldu heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lejon

Arkadaşlar bu Special , Collector ve Animus editionların fiyatları hakkında bi bilgi var mı ve hangisi daha geniş bir paket? Çünkü kasım ayında bunlardan birini alacağım.Paramı biriktiriyorum saymadım ama şuan 50 lira falan oldu heralde.

Normal 39,special 45,collectors 59,animus 69 pound.ubisoftun sitesinde var fiyatlari tam olarak bunun gibiydi.En zengin icerik annimusundur icinde oyunun orjinal muzigi,ansiklopedisi ve oyun var ayrica kisa filmi oyunaki farkliligi ise ekstra karakterler var collectors editionunda ise kisa film 50 sayfa artbook ,muzik ve collectors kutusu var ama genel olarak zenginlige bakinca oyunun icindeki getirilerinide ekleyince animus edition en zengin icerige sahip ben sahsen onu alacagim buyuk ihtimalle eger iceriginden pek tatmin olursam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 3 Temmuz 2011; 15:24:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Ubisorft son ada şu Collector's veya Animus Edition'nın içine figür eklerse süper olur.

Ekleyebilir sitesine kitap tutacagi eklemis ezio figuru olarak onuda pakete dahil edebilir o zaman kesinlikle almak icin daha hevesli olurum.Ama pek umutlu degilim cunku fiyatlandirma yapildi artik pek sanmiyorum.
  • Oyun kesin türkçe mi çıkacak
  • NightGuardian Daha belli degil. Sahsi fikrim bence Türkce cikarmazlar. Ama insallah yanilirim.
  • I-C-O yapma yav inş türkçe olur ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Ubisorft son ada şu Collector's veya Animus Edition'nın içine figür eklerse süper olur.

Ekleyebilir sitesine kitap tutacagi eklemis ezio figuru olarak onuda pakete dahil edebilir o zaman kesinlikle almak icin daha hevesli olurum.Ama pek umutlu degilim cunku fiyatlandirma yapildi artik pek sanmiyorum.

O zaman animus edition almak en iyisi.ilk orjinal oyunum boyle olmali bence :)))

• beyler yıl başında tiglon bu yıl bir sürprizimiz var demiyormuydu?ben revelationsdan önce batman arkham city'i tahmin ediyordum fakat artık eminim bu oyun türkçe çıkıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightGuardian

I-C-O yapma yav inş türkçe olur ya

İnşallah reis. Türkçe dil seçeneği olmayıpta Yunanca dil seçeneği olsa;
    Önce kendimi, sonra Ubisoft'u vururum.

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Konu dısı olacak ama sen hala ps3 ünü servise veremedin mi ya

• quote:

quote:

quote:

Konu dısı olacak ama sen hala ps3 ünü servise veremedin mi ya

Bende bu sorunun sorulmasını bekliyordum
    Bugün servise gittim ve verdim cihazı. 2 güne kadar teşhis koyulacak ve ona göre tamire gidecek veya yeni verilecek.

• I-C-O oyunnda yeniçeri öldürüyoruz, buna bi yorum gelmedi senden???
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

I-C-O oyunnda yeniçeri öldürüyoruz, buna bi yorum gelmedi senden???

Ohhoo yapma bunu reis, yapma bunu.
    Zaten birkerede bir şeyi, tek bir şeyi adam gibi yapsalar şaşarım...
    Biri gider haritada Türkiyemizi göstermez.
    Biri gider 'kürdistan' diye VAROLMAYAN birşeyi oyuna aktarır.
    Biri Yeniçeri öldürür.
    Türk oyun sektörü gelişsede bunlara YA ALLAH BİSMİLLAH deyip gerçek bir Osmanlı tokadı atsak.

• quote:

quote:

Biri Yeniçeri öldürür.
    Türk oyun sektörü gelişsede bunlara YA ALLAH BİSMİLLAH deyip gerçek bir Osmanlı tokadı atsak.

Ben yapmıyorum valla. Oyun içi videolar izlemedin mi hiç? 1.55'ten izle. Tam yeniçeri diyemesek de Osmanlı oldukları kesin. Liman nöbetçileri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

quote:

quote:

Biri Yeniçeri öldürür.

yapmayın ya ne zaman ezio masum adam öldürdü.demekki tempların adamları ki öldürüyo.millet kendi ırkını kılıçtan getirirken sorun etmezsiniz.saçmalamayın.kürdistan olayınıda kuzey ırak'ı almışlar kürdistan diye.zaten kürdistan ora herkes biliyor.çok saçma konuşuyosunuz.

o ccc olayıda yasaklandı editleyin isterseniz ceza yemeyin

üstelik yeni çerilerinde çok masum olmadıklarını ve osmanlıya nasıl savaşlar kaybettirdiklerini, nasıl isyanlar başlattıklarını da biliyoruz. hatta bildiğimiz gibi padişah madişah dinlemeyip yeni çeri ocağını kaldırmak isteyen padişahları öldürmüşler. YeniÇeri ocağının kaldırılmasıda osmanlı halkı tarafından Vaka-i Hayriye (hayırlı olay) olarak adlandırılmıştır. Kadın, çoluk çocuk herkes bu lay sonucunda sokaklara dökülmüştür. halk bıkmıştı çünkü bu yeiçerilerden ve onların kabadayılıklarından

• Sorun yok nefret ederim zaten Yeniçerilerden.
  • Ben yeniçerileri öldüreceğimiz için gayet memnunum valla.Osmanlı'nın yıkılmasının baş sebeplerindendir yeniçeriler.
  • Ben yazımda dalga amaçlı bişi göremedım ama neyse. Sorun degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarist999

Ben yeniçerileri öldüreceğimiz için gayet memnunum valla.Osmanlı'nın yıkılmasının baş sebeplerindendir yeniçeriler.

Genelleme yapma Ziya, etme Ziya.
    Herşeyde çürük var. O zaman şuan Türkiyedeki tüm kurumlar ööö, pis, kaka Daha fazla ileriye gitmeden diyeceklerimi burada bitiriyorum yoksa siyaset olacak ve silinecek.

• İyi oyun olacak cidden merakla bekliyorum kimi öldüreceğimiz farketmez açıkcası güzel bir konusu olduktan sonra sorun yok bence.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.