Şimdi Ara

>>Assassin's Creed: Revelations<< (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.799
Cevap
6
Favori
95.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüh be o kadar da nick var oyunda ölüyorum.
  • Sakalına kurban.

>>Assassin's Creed: Revelations<<
  • Arkada duranda fena değil hani
  • Yahu arkadaşlar E3 2011 trailer'ını izleyip de oyuna aşık olmayan var mıdır merak ediyorum. Hayır ben Ubisoft'un CEO'su falan olsam bulurum o trailer'ı hazırlayan grubu, 3 maaş ikramiye veririm. Sonraki önemli trailer'larımın hepsini de bu adamlara hazırlatırım. Nereden buldular Woodkid - Iron'ı bilmiyorum ama müzikle videoyu birbirine o kadar iyi uyuşturmuşlar ki gelmiş geçmiş en iyi fragmanlardan birine imza atmışlar bence.

Fragmanı ilk izlediğimiz zamanlarda oyuna ilişkin çok bilgi de yoktu üstelik, Ezio Süleyman'ın akıl hocası olacakmış gibi bilgileri tam olarak alamamıştık o sıralar. Arkadaşlardan bazıları malum, Osmanlı'yı kötü yansıtacaklar sanırım diyorlardı ama bu trailer'ı izledikten sonra demiştim ki "Adamlar o kadar iyi bir fragman hazırlamış ki, oyunda Osmanlı sınırına geldiğimiz zaman sınırda askerler zorla attan indirip deveye bindiriyor olsa yine alırım ben bu oyunu." demiştim.

O zaman belki almazdım gerçi bilmiyorum, biraz abartmış olabilirim. Ama fragman tarihe yazdırdı ismini resmen.

• Oyuna acaba Türkçe dublaj yada altyazı eklenecek mi? Ekleseler iyi olurdu bu oyun kesinlikle Türkçe oynamamız gerek.Biyerlere mail filan atmıştık Tiglondu galiba,noldu son durum haberi olan varmı ?
  • Oyunun senaryosu hakkında herkesin kafasında sayısız soru var mutlaka. Revelations ile bu sorulara cevap bulmak isteyenler için kötü haberler var.

Oyunun baş senaristi Darby McDevitt, Ezio üçlemesinin bu oyun ile son bulacağını ve Desmond 'ın hikayesinin devam edeceğini doğruladı. Bu oyun ile birlikte Ezio ve Altair hakkında yeterli bilgiye sahip olacağımızı ve büyük resimde nerede olduklarını öğreneceğimizi söylüyor.

Ezio 'nun yaşayıp yaşamayacağı konusunda da birkaç bir şey söylüyor kendisi. Ezio ve Altair 'in özel insanlar olduğunu söyleyen McDevitt, o yıllarda 52 yaşında olabilmek bile anormal bir şeydi zira insanlar genelde o kadar uzun yaşamıyorlardı diyor. Kanuni Sultam Süleyman 'ın yetmişli yaşlara kadar yaşadığını hatta kendisinin bir korumasının 104 yaşına kadar yaşadığını bulduklarını da ekliyor.

Animus 'un mantığının, bizleri karakterlerin hayatı ile ilgili önemli bilgileri göstermekten alıkoyduğunu söyleyen McDevitt, kendilerinin de birkaç numara bildiklerini ve bekleyip görmemiz gerektiğini söylüyor.

http://www.trgamer.com/Haber/assassins-creed-revelations-tum-sorulara-cevap-vermeyecek/1/19240.trg

• Beyler dün darty'de gördüm Assassin's Creed ilk oyunu,yani Altair ile oynadığımız 15TL fiyatı vardı.Almak isteyenler kolleksiyonuna bunun ile başlayabilir bence.Buyrun sitesinden linki;

http://www.darty.com.tr/e_commerce/PC-OYUN/TIGLON/PC-ASSASSIN-S-CREED-p-49828-c-33.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeSeGeMedya -- 21 Temmuz 2011; 13:03:44 >
  • AC serisi kesinlikle oyun dünyasının en derin senaryolarına sahip oyunlarından birisi. Oyundaki herşey bir soru işaretine ve ayrı bir hikayeye uzanıyor.

Ubisoft gerçektende müthiş bir işe imza attı. Oyuncularda devamlı merak uyandıran bir oyun yapmak kolay bir iş değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

AC serisi kesinlikle oyun dünyasının en derin senaryolarına sahip oyunlarından birisi. Oyundaki herşey bir soru işaretine ve ayrı bir hikayeye uzanıyor.

Ubisoft gerçektende müthiş bir işe imza attı. Oyuncularda devamlı merak uyandıran bir oyun yapmak kolay bir iş değil.

Ben bu tür oyunları seviyorum.Böyle oyunlar sayesinde insan tarihide merak salıyor.Birde Ezio gibi karakter olunca oyun favoriniz oluyor.
  • Revelations için ata binmeyi elden geçirseler fena olmaz hani. Red Dead Redemption'daki gibi veya ona benzer bir sistem hoş olabilir. Assassin's Creed'de ata binmek hiç keyifli ve gerçekçi bir his verememiştir bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Revelations için ata binmeyi elden geçirseler fena olmaz hani. Red Dead Redemption'daki gibi veya ona benzer bir sistem hoş olabilir. Assassin's Creed'de ata binmek hiç keyifli ve gerçekçi bir his verememiştir bana.

Aynen rdryi ornek alsinlar bu konuda ac birtherhooddan cok daha iyi rdrdeki atlar ac brotherhoodda pek zevklide degil suremesi.Rdrde at hizli kosarken fizigi cok gercekcidir mesela ama ayn sey ne yazikki ac icin gecerli degil.
  • At konusunda aynı fikirdeyim ama AC'de at olayı RDR kadar gerçekçi olamaz. Çünkü oyun yapısı olarak tamamen farklılar. AC'nin olayı bir kere şehirde insanların arasına karışıp hamlemizi yapmakla alakalı. At sadece bir yerden bir yere gitmeye yarıyor. Şöyle örnekleyebiliriz bunu, Türü FPS olan bir oyunda belirli bir yerde araç kullanıyorsak bu aracın sürüşü hantal ve gerçekçi olmayabilir... RDR de ise at olayı ön planda ve bütün aksiyonun bir parçası. Western denince akla gelen şeylerden biri. Bu nedenle ata binmek yüzeysel olmamalıydı ki sırıtmasın. Neyse ki Rockstar bu işi çok güzel başarmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

At konusunda aynı fikirdeyim ama AC'de at olayı RDR kadar gerçekçi olamaz. Çünkü oyun yapısı olarak tamamen farklılar. AC'nin olayı bir kere şehirde insanların arasına karışıp hamlemizi yapmakla alakalı. At sadece bir yerden bir yere gitmeye yarıyor. Şöyle örnekleyebiliriz bunu, Türü FPS olan bir oyunda belirli bir yerde araç kullanıyorsak bu aracın sürüşü hantal ve gerçekçi olmayabilir... RDR de ise at olayı ön planda ve bütün aksiyonun bir parçası. Western denince akla gelen şeylerden biri. Bu nedenle ata binmek yüzeysel olmamalıydı ki sırıtmasın. Neyse ki Rockstar bu işi çok güzel başarmış...

Tamam ama birde soyle dusunun belkide oyunda uzun mesafe yol kat edebilecegiz o zaman duzeltmeleri gerekir ben atin fiziginde bahsediyorum rdr gibi cevik olsun demiyorum at gercek at gibi degil onu diyorum rdrde at guzeldi ve gercekciydi ati cok kullanmasakta fizigini daha iyi yapabilirler.

• Haklısın, ama işte bu da dediğim olayla alakalı. Yani ata binmek ön planda olmadığı için animasyon ve grafik olarak üzerine düşülmemiştir diye düşünüyorum. Umarım dediğin gibi yeni oyunda daha bi geliştirirler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Haklısın, ama işte bu da dediğim olayla alakalı. Yani ata binmek ön planda olmadığı için animasyon ve grafik olarak üzerine düşülmemiştir diye düşünüyorum. Umarım dediğin gibi yeni oyunda daha bi geliştirirler...

Bende onu umuyorum on planda durulmadigindan o kadar ustune dusulmedi hatta atlarda genellikle ac bhda hep kapatildi pek emek yoktu goruntu olarak iste umudum ustune dusulmesi bu konunun geri planda olmasina ragmen(sehirde geciyor o yuzden on planda degil)yinede olur umarim.Dedigimde o zaten rdrde koca harita atin fizigi on planda ama acde sehir on planda ve ona vakit ve emek harcaniyor ve at ve sehir zit seyler ama ubisoftun yuz modellendirmeside kotu onun on planda olmasi lazim.On planda olmasina ragmen mimikler kotu bunada calismalari lazim.

• şimdi benim kafa iyice karıştı biz o adamı oyunun başında öldürmemişmiydik ....altair olarak...
    Selahaddin Eyyubi (1138 - 1193 yıl olarak şu anki tarih 15xx li yıllar...
    hadi bakalım. sakın biz fatihin feadisi olmayak...ha dogruya olay 100 yıl sonrasını anlatıyor ee o dönemde haliçte zincir mi bıraktı..
    gel buraya kafir.....zuuzzaaaa
    altair yaa ilk göz agrımız.......................
    ya ben demiştim...şimdi kapıda yatarsınız oyun çıksın diye...
    begenmeyipde burun kıvıranlar sizi gidi..
    daha bunun re serisi gibi ovilosioni milenimu çıkacak..
    yürü be assasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHCEK93 -- 16 Ağustos 2011; 23:23:32 >
  • Sabırsızlıkla bekliyoruz Ezio
  • Asalet

>>Assassin's Creed: Revelations<<
  • Assassin`s Creed : Revelations Gamescom Trailer
  • 1,52deki adama Desmond değil diyenler var,Subject16 diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.