Şimdi Ara

>>Assassin's Creed: Revelations<< (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.799
Cevap
6
Favori
95.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

(test)

your might
  • acaba indirilebilir beta çıkacak mı çıkarsa ne zaman çıkar bilgisi olan var mı?...
  • ben betayı oynuyorum hiç beğenmedim grafikleri brootherhood grafikleri ne kadar güzelken sanki arabız gibi her yer sarı sarı bune ya gece olacak yine sarı sarı ben beğenmedim grafikleri halbuki ac 2 bo en çok sevdiğim oyun

• merhaba arkadaslar bana bir AC beta cod gelmis mailime onu ne yapam lazim yardim ederseniz sevinirim saygilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: delioglan77

merhaba arkadaslar bana bir AC beta cod gelmis mailime onu ne yapam lazim yardim ederseniz sevinirim saygilar

Xmbde account managementte kredi karti yerine kodu yazacaksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

merhaba arkadaslar bana bir AC beta cod gelmis mailime onu ne yapam lazim yardim ederseniz sevinirim saygilar

tesekkurler arkadas.saygilar
  • Yav ben Brotherhood'u Electroworld'de oynama fırsatı buldum,grafikler berbat ateri gibiydi,bu oyunda da öyle olmasın?Yoksa electroworld'deki tv'de mi problem vardı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

tesekkurler arkadas.saygilar

• betayı indiriyorm şu an , ne kadar sürecek beta bir bilginiz var mı ?
  • Beyler açık beta mı? Yoksa kod gerekiyor mu?
  • Elin 5 milyonluklari ana dillerinde oynasin bakalim. Reisler oyun Türkce degil. 30.000.000 kisi toplanip Avrupa ya yürüyek mi? Ubi insallah oyun satislarin 100.000 i asmaz Ubi. Bu arada Ac2 de her yerde illuminati simgeleri var, Assassin mezarlari olsun, subject 16 videolari olsun. Benim anlamadigim oyun onlari ifsami ediyor yoksa propagandalarini mi yapiyor? Cünkü bilmecelerde hep tarikatlarin baslari vardi, Ingiltere kralicesi Elizabeth, Amerika baskani Washinton. vs. (Ac3 sirf Istanbul icin bile alinir)

• Yükledim update edip girdim ama beta serverlar kapalı sanirim su an hata veriyor.
  • Garnispoz ile oynadık bikaç saat sorun yoktu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Elin 5 milyonluklari ana dillerinde oynasin bakalim. Reisler oyun Türkce degil. 30.000.000 kisi toplanip Avrupa ya yürüyek mi? Ubi insallah oyun satislarin 100.000 i asmaz Ubi. Bu arada Ac2 de her yerde illuminati simgeleri var, Assassin mezarlari olsun, subject 16 videolari olsun. Benim anlamadigim oyun onlari ifsami ediyor yoksa propagandalarini mi yapiyor? Cünkü bilmecelerde hep tarikatlarin baslari vardi, Ingiltere kralicesi Elizabeth, Amerika baskani Washinton. vs. (Ac3 sirf Istanbul icin bile alinir)

her göz illumunati ya da masonik değil...
    O HORUS'U UN GÖZÜ VİCDAN GÖZÜ.. AYRICA TANRININ HERŞEYİ GÖRDÜĞÜNÜ TEMSİL EDİYOR.

2012 ve Güneşle alakalı oyunun hikayesi... Horus'un gözü Güneşi'de temsil ediyor..
    O sadece oyuna renk katmak için..

------------------------

S16'nın videoları oyuna renk katmak için..

Oyundaki şahışlar/örgütler gerçek dünyadaki örgütlerin parodisi gibi Templar-- Illumunati/ ve aklına gelecek her türlü tarikatla alakalı. Tapınak Şövalyeleri falan da var içlerinde..Adamların amacı Piece of Eden'la Dünya'nın sonunu getirmek..2012'de Güneş Patlaması(ki günümüzde de gerçekte olabileceği varsayılıyor.)
    İkinci oyunda gördüğümüz Adem ve Havva'ın videosu gibi.Elmayı çalmaları.Cennetten kovulmaları.Illumunati Lucifer'i cennetten kovulmuş meleklere inanıyor..Hikaye de onla alakalı

Yani kısaca oyun Illuminati vs İyiler'in parodisi...Belki de bizim için bir uyarı böyle bir örgütün cidden olduğuyla ilgili.Çünkü Illuminati hertürlü kuruluşu veinsanı kendi yanına çekip kulanmaya çalışıyor ve oyun sektörü şuan çok gelişmiş durumda ve çok hızlı da gelişiyor..Illuminati bunu da kullanmak ister..

Bazı filmler ve oyunlar insanları uyarmak için kullanıyor.Assasians Creed'de bunlardan biri.2012 mitleri/Illumunati Mitleri vs..hepsi oyunda

Ana karakter(Desmond/Ezio/Altair) de iyilerden..

Oyun gerçek dünya insanları için uyarı niteliğinde ...Illumunati hakkında(???)

• mamacık Eyvallah sagolasin aciklama icin, cogu oyunda var bu lanet isaretleri. Mw olsun Gta olsun. Neyse artik templarlari 5 kata varan daha cok hazla öldürürüm. Bu arada Assassins Creed 2 de gece ay varken gökyüzüne bakinca Kurtlar Vadisi ni animsatiyor.
  • psnlere geldimi beta beyler uk yada tr'ye gelmişse eve uğrayıp açıp indiriyim akşama hazır olur boyutu ne kadar acaba betanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: frostxxx07

psnlere geldimi beta beyler uk yada tr'ye gelmişse eve uğrayıp açıp indiriyim akşama hazır olur boyutu ne kadar acaba betanın

2.5 GB civarı
  • Gelmedi ama kısa sürede gelir diyorlar .Ben net olarak bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.