Şimdi Ara

>>Assassin's Creed: Revelations<< (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.799
Cevap
6
Favori
95.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onlnie da 26 lvl oldum..Her bölüm 4 bin puandan aşşağı puan ile bölüm bitirmiyorum..proflar var hep çok zevkli geçiyor..Türk takımı kursakta oynasak artık bıktım yabancılar ile oynamaktan..
  • Beyler dün gece Beta PSN'de vardı . Bugün İndirecektim . Ama kaldırmışlar . Biri bana hesabını verirse hemen download'a basıp çıkacağım .
    Her türlü güvenebilirsiniz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ AsiL ]

sağolun beyler. 1in fiyatı gerçekten düştüyse alır denerim belki. sonra 2yi oynarım begenirsem de brotherhoodu alırım.

Darty,mediamarkt ve bimekste ac:1'in fiyati 15tlye dustu,3-4aydirda 15tl devam ediyor.
  • Arkadaşlar sizin bir taktiğiniz var mı belirli örnek vermek gerekirse ben tam bir suikastçı gibi insan arasına karışarak gizli gizli ilerliyordum öldüren az çıkıyordu ama ben saklana saklanan ilerleyeceğim de hedefimi bulamıyor oyunda sonlara düşüyordum o yüzden koştura koştura ilerliyorum hedefimi görünce yavaşlıyor arasına karışıp işi bitiriyorum tabi bu yüzden en çok öldürülen ve en çok öldüren ben oluyorum hep.
  • İstanbul hakkında nasıl bir komplo teorisi ürettiler acaba merak ediyorum.Hangi yapıtlarda gizli işaretler var, Osmanlı'nın tapınakçılar ile bağlantısı neler? Kapadokya'da ne işimiz var ? İstanbul bizim eleman için neden bir engel, oradaki bağlatıları neler ? Anlaşılan bizleri inanılmaz bir hikaye bekliyor.
    Eminim ki oyun çıktığında tarihi yapıtlara giden birçok insan olacaktır oyundan etkilenip
  • Revelations OST'lerini de Jesper Kyd Oluşturacak

Ubisoft, Assassin's Creed serisinin daimi bestekarı Jesper Kyd ile Assassin's Creed: Revelations için de anlaştı.

Revelations'ın parçalarını da oluşturacağı kesinleşen Kyd, Assassin's Creed serisinin OST'lerini ilk oyundan beri kendisi yaratıyordu. Bu sefer Lorne Balfe'in de yardımıyla 4. Assassin's Creed OST albümünü oluşturacak.

Alınan bilgilere göre Kyd, Revelations'taki parçaları Yunan, Rönesans ve Orta doğu tonlarına odaklanarak ortaya çıkaracakmış. Türk ezgileri olup olmayacağıyla ilgili bilgi verilmemiş.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Revelations_OSTlerini_de_Jesper_Kyd_Olusturacak-19862.htm

• beta bittimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Revelations OST'lerini de Jesper Kyd Oluşturacak

Ubisoft, Assassin's Creed serisinin daimi bestekarı Jesper Kyd ile Assassin's Creed: Revelations için de anlaştı.

Revelations'ın parçalarını da oluşturacağı kesinleşen Kyd, Assassin's Creed serisinin OST'lerini ilk oyundan beri kendisi yaratıyordu. Bu sefer Lorne Balfe'in de yardımıyla 4. Assassin's Creed OST albümünü oluşturacak.

Alınan bilgilere göre Kyd, Revelations'taki parçaları Yunan, Rönesans ve Orta doğu tonlarına odaklanarak ortaya çıkaracakmış. Türk ezgileri olup olmayacağıyla ilgili bilgi verilmemiş.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Revelations_OSTlerini_de_Jesper_Kyd_Olusturacak-19862.htm

Jesper Kyd olmadan olmazdı zaten.Önceki 3 oyunun toplam 68 parçalık albümleri baştan sona şaheser

• Valla iyice sabırsızlanmaya başladım. 15 Kasım gelse de aksak şu senaryoya kaldığımız yerden.
  • Eski senaryo ve oyun içeriği çok ama çok güzeldi.Bu oyunun ne kadar etkileyici olduğunu düşünemiyorum bile.Sabırsızlıkla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Valla iyice sabırsızlanmaya başladım. 15 Kasım gelse de aksak şu senaryoya kaldığımız yerden.

Bende acayip sabırsızlanıyorum ama inşallah ikinci oyunun atmosferi vardır Brotherhood kaliteliydi ama ikinci oyunun atmosferini veremedi bana.
  • quote:

quote:

Valla iyice sabırsızlanmaya başladım. 15 Kasım gelse de aksak şu senaryoya kaldığımız yerden.

Bende acayip sabırsızlanıyorum ama inşallah ikinci oyunun atmosferi vardır Brotherhood kaliteliydi ama ikinci oyunun atmosferini veremedi bana.

Aynen hocam bende aynı şekilde düşünüyorum. En iyi oyun 2. oyundu bencede.
  • quote:

quote:

Aynen,2. oyun daha bi canlıydı ki Brotherhood'un sarımsı basık bir havası vardı
  • Aslinda keske hic bulasmasaydilar OSMANLIma, Istanbuluma. Insallah o lanet gözlerini koymazlar oyuna. Bu arada garip alfabeli 600.000 likler 3-5 milyonluklar ana dillerinde ISTANBULUMU oynasin bakalim. Bir Ingiliz hatunlari seviyorum (Ingiliz askim. ), onun disinda alayindan..
  • Ubisoft ve Sony den güzel haber Revelations ın içinde 1. oyununda bir kopyası olacakmış :)
    Çifte bayram. Hoş diğer oyunlardan sonra 1 biraz sıkabilir ama gene de hikayesi yeter.

Buda gavurca linkhttp://www.gamespot.com/news/6335581/assassins-creed-revelations-for-ps3-packs-in-original-game?tag=updates%3Beditor%3Ball%3Btitle%3B2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 20 Eylül 2011; 9:21:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Ubisoft ve Sony den güzel haber Revelations ın içinde 1. oyununda bir kopyası olacakmış :)
    Çifte bayram. Hoş diğer oyunlardan sonra 1 biraz sıkabilir ama gene de hikayesi yeter.

Buda gavurca linkhttp://www.gamespot.com/news/6335581/assassins-creed-revelations-for-ps3-packs-in-original-game?tag=updates%3Beditor%3Ball%3Btitle%3B2

çok güzel bi haber bu...şahsen ben tüm oyunlarını oynayıp bitirdiğim için bana pek bir anlam ifade etmese de 1. oyunu henüz oynamamış olanlar için altair le tanışmak adına çok güzel bir fırsat.

• Oyunda Rodos adasıda varmış, sevindim buna hacı reisler.
    Daha yeni haberim oldu. Sırf İstanbul'umuza odaklanmıştım
    Sevdiğim adaların başında gelir. Hey gidi hey eskiden bizimdi, şimdi Yunanlar, Rumlar cirit atıyor.
    Gerçek hayattada tapınak şövalyaleri 200 sene Rodos'o kontrol etmiş ama aslan Osmanlı askerlerimiz adayı fethedip 2-3 katı fazla zaman elinde tutmuş.
    Atalarımızı şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.
  • Assassin's Creed Revelations – Search for Truth Trailer

http://uk.ign.com/videos/2011/09/26/assassins-creed-revelations-the-search-for-truth

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.