Şimdi Ara

>>Assassin's Creed: Revelations<< (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.799
Cevap
6
Favori
95.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu romanları da çevirseler artık keşke.
  • beyler işbankası ilk imza maestro kartım var. internetten hiç alışveriş yapmadım şu güne kadar. bu oyunun collector's edition'ını almayı düşünüyorum. oyuna en kısa zamanda da bir inceleme yazmam lazım. sizce sendit'ten mi alayım yoksa shopto'dan takipli postayla falan mı göndereyim hangisi daha kısa sürede elime geçer?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ae2096 -- 13 Ekim 2011; 20:14:09 >
  • AC: Revelations'ın PS3 Sürümü 3D Destekli

Playstation Blog'dan yapılan son bilgilere göre Assassin's Creed: Revelations'ın PS3 sürümü 3D desteğe sahip olarak gelecek. Oyunun diğer platformlar için de 3D destekli gelip gelmeyeceği henüz belirsizliğini koruyor. Bu arada oyunun PS3 sürümünün orjinal Assassin's Creed'i de bedavaya sunacağını hatırlatalım. Eğer yalnızca PS3 sürümü 3D destekli geliyorsa, oyunun bu versiyonu büyük dikkat toplayacağa benziyor.

Bunun yanısıra verilen bilgiler arasında Assassin's Creed: Revelations'taki İstanbul haritasının 'Google-Maps' tarzında uydu görüntüsüne sahip olacağı söylenmiş. Bu daha önce bahsi geçen hızlı yol kat etme yeteneğiyle ilgili olabilir.

Revelations, Assassin's Creed II ile başlayan Ezio'nun macerasında son durak olacak. Ezio, Altair'in sırlarını çözerek bundan sonra Assassin's Creed'in nereye yol alacağı konusunda derin bir düşünceye sokacağa benziyor.

PC, Xbox 360 ve PS3 için yapılan oyunun İstanbul'a ayrılan son videosunu kaçırdıysanız aşağıdan izleyebilirsiniz:

http://bolumsonucanavari.com/Haberler-AC_Revelationsin_PS3_Surumu_3D_Destekli-20683.htm

• Herkesin gözünden kaçmış ama UBISOFT firması sübliminal mesajı göndermiş beyinlerimize.

Masonların meşhur pergel üçgeni. Bilinçli mi yapıldı, yoksa yanlışlıkla mı bu kadar detaylı bir "üçgen" yapıldı orası muallakta.

Çıkmasın şimdi birisi "oyun zevkimizin içine etme, aslında dünya çok güzel bir yer" diye.

Bilmiyorum da, oyunu alacak benim için 2. kez düşünmeme sebebiyet verdi. Belki de ben fazla benzettim ama hani gel de inkar et diyor bünye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokě -- 17 Ekim 2011; 2:11:09 >

• Ps3 versiyonu 3D olacakmış.bu benim için harika bir haber.zaten piyasada 3D oyun cok nadir hemde bu oyunu böyle oynamak süper olacak.keske uncharted 3 te 3D olsa :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

Ps3 versiyonu 3D olacakmış.bu benim için harika bir haber.zaten piyasada 3D oyun cok nadir hemde bu oyunu böyle oynamak süper olacak.keske uncharted 3 te 3D olsa :)

zaten o da 3d , 3d oyunlara en fazla 30 dakika katlanabiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

quote:

Ps3 versiyonu 3D olacakmış.bu benim için harika bir haber.zaten piyasada 3D oyun cok nadir hemde bu oyunu böyle oynamak süper olacak.keske uncharted 3 te 3D olsa :)

Yahu arkadas hangi birini alacaz.birazda bizi dusunsunler :) On siparisle uncharted 3 - modern warfare 3 almistim.uc yi bitirirp ac ile takaslayacaktim.simdi onuda alayimmi diye dusunuyorum dogrusu..daha batman arkham city de var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokě

Herkesin gözünden kaçmış ama UBISOFT firması sübliminal mesajı göndermiş beyinlerimize.

Masonların meşhur pergel üçgeni. Bilinçli mi yapıldı, yoksa yanlışlıkla mı bu kadar detaylı bir "üçgen" yapıldı orası muallakta.

Çıkmasın şimdi birisi "oyun zevkimizin içine etme, aslında dünya çok güzel bir yer" diye.

Bilmiyorum da, oyunu alacak benim için 2. kez düşünmeme sebebiyet verdi. Belki de ben fazla benzettim ama hani gel de inkar et diyor bünye.

İyide oyunun ana konusu zaten tapınakçılar, haşhaşinler ve mason düşüncelerinin temeline dayanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

quote:

Herkesin gözünden kaçmış ama UBISOFT firması sübliminal mesajı göndermiş beyinlerimize.

İyide oyunun ana konusu zaten tapınakçılar, haşhaşinler ve mason düşüncelerinin temeline dayanıyor.

Aynen ; oyunun konusu ve hikaye çerçevesi zaten bu türde oluşumlar üzerine kurulu.

• Tum oyunlari bitirdim, hikayesini detayli olarak biliyorum. Bana ezionun hikayesinden ziyade desmond lazim! Oyunu da psn e gelince kardeslikle alacagim umarim spoiler yemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

quote:

hocam öyle deme 3D oyunun zevki bir başka, şahsen ben bu saatten sonra 3d desteği olmayan oyun almam.
  • quote:

Hocam oynadığın oyunun Assassin's Creed olduğunun farkındasındır umarım... Super Mario değil.

• http://assassinscreed.wikia.com/wiki/Piri_Reis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDREI -- 18 Ekim 2011; 23:43:20 >
  • Çıksa da yesek

Sabırsızlanıyorum .

Beyler oyunu nerden nasıl edinmeyi planlıyorsunuz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Assassino tarzı...

Yakınımda alan birini bulup ona "müdahele" ederek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Assassino tarzı...

Yakınımda alan birini bulup ona "müdahele" ederek.

Araklıyacan yani

Beyler oyunu nerden satın almayı planlıyorsunuz?

diye değiştireyim o zaman soruyu...
  • http://www.youtube.com/watch?v=XiFgKiH0i2E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnan1905 -- 20 Ekim 2011; 11:52:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

quote:

Bilgilendirme için teşekkürler.
    Dediğim gibi, birden atlayarak yazılmış bir mesaj olabilir benimkisi.
    Hikayeyi tam bilmiyorum ne yazık ki ama konunun İstanbul olması ve ilk defa belki de Osmanlı Masonları'ndan bahsetmeleri ilgimi çekti, bu yüzden girdim konuya.
    Konu açısından belki de şu ana kadar seçilmiş en iyi kapak tasarımı o zaman..

• Thehut.com'da var birde orda da aynı 110 tl.Heralde en ucuz bu 2 sitede ama bunlarda da taksit filan olsa iyi olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.