Şimdi Ara

>>Assassin's Creed: Revelations<< (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.799
Cevap
6
Favori
95.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Assassin's Creed II'yi taze bitirdim haftaya Brotherhood'a geçmeyi düşünüyorum. Sonra da gelsin Revelations. Bu oyunları çoktan bitirmiş olanlar yeni oyunu nasıl bir açlıkla bekliyorlardı şimdi anlıyorum. Bana şu an 15 gün 15 sene gibi gözüküyor Çık artık be zaten hikaye iyice dallandı budaklandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinnegan -- 31 Ekim 2011; 13:38:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinnegan

Assassin's Creed II'yi taze bitirdim haftaya Brotherhood'a geçmeyi düşünüyorum. Sonra da gelsin Revelations. Bu oyunları çoktan bitirmiş olanlar yeni oyunu nasıl bir açlıkla bekliyorlardı şimdi anlıyorum. Bana şu an 15 gün 15 sene gibi gözüküyor Çık artık be zaten hikaye iyice dallandı budaklandı.

Konsolda oynamadıysan bi 15 gün daha bekleyeceksin.PC çıkışı ertelendi malum.
  • Biliyorum ama zaten Playstation bölümündeyiz, konsolda oynadım.
  • Bu oyunun çıkış tarihi net olarak nedir ? 18 kasımdan önce olsa yaw.
  • Bugün, shopto.net'den Assassin's Creed Revelations Collector's Edition'ı sipariş ettim. Tabii ki şu an için stoklarında olmadığından, pre-order olarak sipariş alıyorlar. Kargo ile birlikte ( takip numaralı kargo ile ) toplam 59£ tuttu, bugünki kura göre yaklaşık 165TL.

Açıkçası spotlar bile normal sürümünü bu fiyat civarı satacaklardır. Bu yüzden imkanı olan arkadaşlara tavsiye ederim. Yalnız, kargonun hacmi beni biraz endişelendirmiyor değil. Bu yüzden, elime geçtiğinde sizlerle detayı paylaşacağım. 14 Kasım'da ameliyat olacağım bakalım shopto.net'den oyun ne zaman gelecek?
  • çıktığında shopto'dan almayı düşnüyorum :)
  • pre order yapanlar nereden yapıyor? ben de yapacağım ama şu shotpo vs. yerlerden çok uzun sürüyor gelmesi, bana çabuk gelecek bir site lazım :) nereden alabilirim? ps3 için alacağım herhalde pc için çıkışı ertelenmiş, hiç bekleyemem.
  • Arkadaslar oyun d&n saturn overgame teknosa bimeks vatan yada diger magazaralarda ön siparisi falan var mı yoksa 15 kasımda mı cıkıcak.Ve son olarak fiyatı ne olucak söylerseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YCHN777

Bugün, shopto.net'den Assassin's Creed Revelations Collector's Edition'ı sipariş ettim. Tabii ki şu an için stoklarında olmadığından, pre-order olarak sipariş alıyorlar. Kargo ile birlikte ( takip numaralı kargo ile ) toplam 59£ tuttu, bugünki kura göre yaklaşık 165TL.

Açıkçası spotlar bile normal sürümünü bu fiyat civarı satacaklardır. Bu yüzden imkanı olan arkadaşlara tavsiye ederim. Yalnız, kargonun hacmi beni biraz endişelendirmiyor değil. Bu yüzden, elime geçtiğinde sizlerle detayı paylaşacağım. 14 Kasım'da ameliyat olacağım bakalım shopto.net'den oyun ne zaman gelecek?

Collector's Edition'ın içinden figür çıkmıyor di mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

quote:

Orijinalden alıntı: YCHN777

Bugün, shopto.net'den Assassin's Creed Revelations Collector's Edition'ı sipariş ettim. Tabii ki şu an için stoklarında olmadığından, pre-order olarak sipariş alıyorlar. Kargo ile birlikte ( takip numaralı kargo ile ) toplam 59£ tuttu, bugünki kura göre yaklaşık 165TL.

Collector's Edition'ın içinden figür çıkmıyor di mi?

Maalesef ki hayır... İleride Templar Edtion diye bir versiyon yayınlanacağına ve bunu ayrı bir Ezio figürü içericeğine dair dedikodular var. Ama Ubisoft tarafından benim bildiğim kadarıyla resmi olarak bir onaylama yok. Şuan; Assassin's Creed Revelations, Assassin's Creed Revelations Special Edition, Assassin's Creed Revelations Collector Edition ve Assassin's Creed Revelations Animus Edition olarak sunulacak. Anladığım kadarıyla da özel paket olarak ilk Assassin's Creed Revelations Collector Edition gelecek...

• koleksiyon içnden çıkan dandik figürü boşverin.eğer illa figür istiyorsanız hot toys a bir bakın ve fanıysanız kesin alın..

http://www.onesixthwarriors.com/forum/sixth-scale-action-figure-news-reviews-discussion/366680-hot-toys-vgm12-assassins-creed-ii-ezio-new-pics.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 8 Kasım 2011; 4:05:07 >
  • :) Bu figür zaten diğer yapılanlara göre tam bir başyapıt. Özellikle de çok arzuladığım bir figür fakat sanırım fiyatından pek bir haberin yok :) Bu figür yaklaşık 420$'lık yani 750TL.'lik bir figür. E insaf ama yani... Gerçi, değer mi? Değer !
  • bu figür bende yok oyunun çok fazla bir fanı değilim ama hot toys koleksiyonu yapan birisiyim.fiyat konusunda yanlışın var 750 tl değil bu figür.575 tl yani benim aldığım yerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 8 Kasım 2011; 4:13:43 >
  • Ah pardon... Gerçekten çok fazla söylemişim... Asgari ücretin 100TL'si kadarcık ucuzmuş... Sevgili dostum yapma. Tamam, gerçekten harika bir figür ama yani bahsi geçen meblağda azımsanacak kadar az değil.
  • evet pahalı ama figür dünyası böyle.keşke daha ucuz olsa ama cidden çok kaliteli yani birebir resmen.

>>Assassin's Creed: Revelations<<

benim karakterim budur ötesini tanımam
  • Spotculara ne zaman gelecek blgisi olan varmı?
  • PSN e ne zaman gelcek bilgisi olan var mı?
  • her oyun psn e gelmez buda gelmez iyi alıştınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 8 Kasım 2011; 13:56:42 >
  • arkadaslar sorumu cevap gelmedi hala hangı magazalarda satısa sunulcak 15 kasımda ve fiyat aralıgı buyuk ihtimal ne olur acaba ?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

arkadaslar sorumu cevap gelmedi hala hangı magazalarda satısa sunulcak 15 kasımda ve fiyat aralıgı buyuk ihtimal ne olur acaba ?????

Hep olduğu gibi PC fiyatları 80-90 civarı, konsol fiyatları 150-180 civarı gider Aral, D&R da falan.. GG'de sporçularda 4te 3ü fiyatına bulabilirsin.. Yada azcık daha uccuzuna yurtdışından shopto, zavvi vs. gibi sitelerden alabilirsin..
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.