Şimdi Ara

>>Assassin's Creed: Revelations<< (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.799
Cevap
6
Favori
95.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YCHN777

quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

quote:

Orijinalden alıntı: Modernova

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Keşke TR'den resmi olarak alsaydınız da TR'den alınmış gözükseydi bir satış. Spotçular da resmi değil. Hem o Collector's Edition'un daha iyi bir paketi gelicek Türkiye'ye.

Doğrunuz var. Fakat ben ubisoft'a bu konular hakkında mail bile attım. Hatta bu konuyu da içeren bir konu başlığı da açtım. Vakit ayırıp bakarsanız beni daha iyi anlarsınız. Maalesef, benim o konu başlığı içinde yapmış olduğum çağrıya kimse kulak bile asmadı. Sağ olsun iki arkadaş destek verdi o kadar.
    Ülkemize özel sürümlerin ne zaman geleceği bile belli değil. Hem d&r'a, hem toglon'a mail attım, önemseyip cevap bile verme zahmetine girmediler.
    Spotçular da bence son zamanlarda bayağı bir çoştu. Maşallah 130tl-170tl arası fiyat çekiyorlar. Gittigidiyor'da 170tl'ye satıyorlar. Bandrolsüz satış yapan adamlara o parayı kazandırmaktansa, shopto.net'e kazandırmayı tercih ettim açıkçası. Saygılar.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150446516911351&set=a.118899581350.131168.111090351350&type=1&theater

OverGame gibi bir oyun firması duruyor. Keşke ilk OverGame'e baksaydınız.

Overgame'de 225TL. Ben ise 162TL'ye getirtiyorum… Saygılar

İlerde Türkçe olmasını bekleme o zaman :) İngiltere'den alınmış gözüküyor. Saygılar.

http://forum.donanimhaber.com/m_54356690/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54356690 adresine tıklayıp incelerseniz, burada konuşmaktan daha fazlasını yaptığımı, en azından gayret ettiğimi görürsünüz. Türkiye'den satış olsun diye, Türkiye'deki fırsatçı ithalatçılara paramı kaptıracak değilim. Spotçular da zaten kaçak getirdiklerine göre, ben en azından faturalı mal almış oluyorum... Saygılar benden

Sadece Türkiye'de geçen bir oyunu almak da mı o kadar zor? Altı üstü bir oyun Türkiye'de geçiyor onu Türkiye'Den almak lazım. Saygılar.

Turkiyede yani Osmanli da gecen bir oyuna turkce altyazi bile koymayan adamlari mi zengin etmeye calisiyorsunuz.
    Dikkat edin senin benim bizim tarihimizi kullanarak para goturenlerin bizim sirtimizdan bizim ceddimizin sirtindan para kazananlarin bir alt yazi koyacak kadar bize saygilari yok.

E maşallah diyorum… Kanuni hakkınızı arayın, dava açın Ubisoft'a. Nasıl olurda bizlere danışmadan, desturumuzu almadan bizim topraklarımızla alakadar oyun yaparlar. Biz de sizin bu dahiane fikirlerinizi destekleyelim tüm forumdaki arkadaşlar olarak. Yanlarına bırakmayın bence…

1. si UNCHARTED 2 de TIBETTE gecen bolumde bile Tenzin Tibetce konusuyor o bolumu bitirene kadar ve oyunun dokusu bu sekilde korunuyor.
    Yani bir iki harika, iyisin, Insallah ve bir kac cumle bile degil kelimeden olusan turkce haricinde OSMANLI yada ingilizce konusturmak birak bizi baska ulkelerde ki oyunculari bile saskina ugratmistir cunki oyunun dokusunu bozan bir unsur.

2. si tabiki kimse mecbur degil ve bu oyundan once hicbir oyunun da turkce altyazisi yok UBI nin ancak hazir TIGLON ilede anlasmalari varken ve oyunda burda gecerken adam ESSEK OLSA utanirda bi altyazi bari kor ama koymayarak ESSEKDEN DE DAHA ESSEK OLDUKLARINI KANITLAMIS OLDU firma.

3. ve bu sIK sizle alakali. Yani Alt yazi olsun istemek ve olmayinca da kizmak ne zaman suc oldu ve ne zamandan beri ulkesinde gecen bir oyunda bari turkce altyazi gormek hangi forumda alay konusu oldu, hangi uye alay etti edildi. Sor bunlari kendine sonra yine hala yazacak bir seylerin varsa sen yaz devam et ben okumayacagim ama bunu da bil bu mesaj ve bu saatten sonra.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Keşke TR'den resmi olarak alsaydınız da TR'den alınmış gözükseydi bir satış. Spotçular da resmi değil. Hem o Collector's Edition'un daha iyi bir paketi gelicek Türkiye'ye.

Doğrunuz var. Fakat ben ubisoft'a bu konular hakkında mail bile attım. Hatta bu konuyu da içeren bir konu başlığı da açtım. Vakit ayırıp bakarsanız beni daha iyi anlarsınız. Maalesef, benim o konu başlığı içinde yapmış olduğum çağrıya kimse kulak bile asmadı. Sağ olsun iki arkadaş destek verdi o kadar.
    Ülkemize özel sürümlerin ne zaman geleceği bile belli değil. Hem d&r'a, hem toglon'a mail attım, önemseyip cevap bile verme zahmetine girmediler.
    Spotçular da bence son zamanlarda bayağı bir çoştu. Maşallah 130tl-170tl arası fiyat çekiyorlar. Gittigidiyor'da 170tl'ye satıyorlar. Bandrolsüz satış yapan adamlara o parayı kazandırmaktansa, shopto.net'e kazandırmayı tercih ettim açıkçası. Saygılar.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150446516911351&set=a.118899581350.131168.111090351350&type=1&theater

OverGame gibi bir oyun firması duruyor. Keşke ilk OverGame'e baksaydınız.

Overgame'de 225TL. Ben ise 162TL'ye getirtiyorum… Saygılar

İlerde Türkçe olmasını bekleme o zaman :) İngiltere'den alınmış gözüküyor. Saygılar.

http://forum.donanimhaber.com/m_54356690/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54356690 adresine tıklayıp incelerseniz, burada konuşmaktan daha fazlasını yaptığımı, en azından gayret ettiğimi görürsünüz. Türkiye'den satış olsun diye, Türkiye'deki fırsatçı ithalatçılara paramı kaptıracak değilim. Spotçular da zaten kaçak getirdiklerine göre, ben en azından faturalı mal almış oluyorum... Saygılar benden

Sadece Türkiye'de geçen bir oyunu almak da mı o kadar zor? Altı üstü bir oyun Türkiye'de geçiyor onu Türkiye'Den almak lazım. Saygılar.

Turkiyede yani Osmanli da gecen bir oyuna turkce altyazi bile koymayan adamlari mi zengin etmeye calisiyorsunuz.
    Dikkat edin senin benim bizim tarihimizi kullanarak para goturenlerin bizim sirtimizdan bizim ceddimizin sirtindan para kazananlarin bir alt yazi koyacak kadar bize saygilari yok.

Fransa'da geçseydi oyun hiç satamayacaktı mı diyorsun?

Ne alaka ? Cay mi demlesem ?

Sen diyorsun TR'de geçtiği için satıyor TR tarihinden para alıyor fakat Fransa, Amerika vs. bunlar hep oyunlarda var bunlar niye itiraz etmiyor? Ayrıca TR'de orjinal hiç satmıyor oyun.

TR de gectigi icin TR ayagi satislarindan bahsediyorum ben. Yoksa her dilde (hatta ben NL deyim bu kadar ucube bir dilde bile alt yazi var (gerci alt yazi ucube yada klas dile bakmaz satisa bakar o ayri ancak TR altyazi istegimi neden bu oyunda ayrica yineledim yukarda ki mesajimda ayrintili sekilde yazim)

• Oyuna başlıyoruz bugün akşam
  • Ya neyse size kimse zorla aldırtmıyor almayın satış gözükmesin sizde para kazandırmayın tamam mı? Açıkçası babanız ne meslek yapıyor veya siz ne meslek yapıyorsunuz merak ediyorum. Sizin veya babanızın mesleğinin topluma kazandırdığı şeyi kaçak olarak elde eden her bir insan maaşınızı düşürüyor biliyormuydunuz? Korsan aldığınız her oyun firmanın birkaç kişiyi atmasına sebep olduğunu biliyormuydunuz? Karar sizde ki oyun yapanların çoğu çocuk sahibi. O insana acımanız yok mu? Ya sizin babanız ailenizi geçiremese veya siz ailenizi geçindiremezseniz ne hissederdiniz? Siz hala TR'de geçiyor TR satışları diyorsunuz. Size kalsa oyuna altyazı 2 saatlik iş. Hayır tam kontrollü kalitede bir alt yazı tam 2 ay alıyor. 12 saat iş yerinde çalışan bir adam birde ekstradan onları da kontrol mü etmek zorunda? Gameloft fiyaskosunu biliyorsunuz. Altı üstü mobil oyun yapımı 16 saat adamları orda tutuyorlar. Resmen adam ailesinden uzakta sanki başka ülkeden. Birde Gameloft'ta çoğu kişi aile sahibiymiş.
    Zengin etmeye çalışmıyorum fakat korsan alıp da yapımcının emeklerini boşa çıkarmam.

• Yazınızın ilk başlarına katılmakla beraber bu konuda en son suçlanacak taraf tüketicidir.En düşük maaşlar bizde ama en pahalı ürünlerde bizde.
    Spotçularla aracı sayısını düşürüyorsunuz.Bu da fiyatlara yansıyor.Canım ülkemde hobilerimiz ve iki kuruşluk zevklerimiz bile lüks durumda.
    Bu ülkenin gerçeği ve derin mevzular.

Ama son kısma katılmam mümkün değil. Sırf TR'den almadım diye yapımcının emeklerini nasıl boşa çıkarttığımı anlayamadım.
    Konsolu kırıp oyunları netten çeksem haklısınız ama öyle bir durumda yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.@.N

Yazınızın ilk başlarına katılmakla beraber bu konuda en son suçlanacak taraf tüketicidir.En düşük maaşlar bizde ama en pahalı ürünlerde bizde.
    Spotçularla aracı sayısını düşürüyorsunuz.Bu da fiyatlara yansıyor.Canım ülkemde hobilerimiz ve iki kuruşluk zevklerimiz bile lüks durumda.

Ama son kısma katılmam mümkün değil. Sırf TR'den almadım diye yapımcının emeklerini nasıl boşa çıkarttığımı anlayamadım.

+1 Tiglondan,Sonyden alinan oyunun Turkiyeye bir hayri yok.Bir kismi yine Ubisofta gidiyor,Ubisoft kazaniyor.Olayi buyutmeye gerek yok.
  • Tiglon ne yaptida (turk oyunculara oyunculuk anlaminda) tiglondan alinmayi haketti sorarim size. Bi altyazi isini bile becereme sonra gel benden al de. Boyle kuru kuruya sofuluk olur mu yahu ?
    Once yap biseyler sonra bekle satis. Yok bizde bi orjinalcilik, bir milliyetcilik bir dogruculuk OYUNCU TARAFINDA tutturulmus gidiyorda her sey neden oyuncudan bekleniyor.
    Once italatci firma ustune duseni yapsin (getirip burda dunya paraya kakalama degil ustune dusen) sonra birsey beklesinler oyunculardan.
    Hep bana hep bana, oyuncuya yansiyan bir durum yok.
  • quote:

Yazınızın ilk başlarına katılmakla beraber bu konuda en son suçlanacak taraf tüketicidir.En düşük maaşlar bizde ama en pahalı ürünlerde bizde.

TR'den almadındiye yapımcının emeklerini boşa çıkardın diye birşey yazmamışım TR altyazı istiyorsan TR'den alacaksın istemiyorsan İngiltere'den alacaksın, yapımcıyı düşünmüyorsan Korsan alacaksın. Evet en düşük maaşlar bizde olduğu için bu ülkede Hobiler lükse giriyor.

• quote:

@Modernova

Daha önceki oyunlara bakacak olursak bu oyunda da en azından alt yazı olmalıydı.Ama pek ''takılmadığımız'' için es geçilmiş.

TR dublajlı ve alt yazılı Uncharted 3 130TL ama oyunun geçtiği yerlere rağmen bir alt yazının bile çok görüldüğü ACR = 180TL

Ne kadar değer görüyorsan o kadar değer vereceksin.

Şu oyuna dublajı geçtim en azından bir alt yazı ekleselerdi 60TL fazla para verip TR'den collector's edition alırdım.

Dostum şaka yapıyorsun heralde gercekten 180 tl mı ya oyun ben o kadar para bırıktırmedım daha dogrusu vardı harcadım offf spotcuda ne kadar acaba en fazla 140-150 tl verebilirim yha

• quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

quote:

@Modernova

Daha önceki oyunlara bakacak olursak bu oyunda da en azından alt yazı olmalıydı.Ama pek ''takılmadığımız'' için es geçilmiş.

TR dublajlı ve alt yazılı Uncharted 3 130TL ama oyunun geçtiği yerlere rağmen bir alt yazının bile çok görüldüğü ACR = 180TL

Şu oyuna dublajı geçtim en azından bir alt yazı ekleselerdi 60TL fazla para verip TR'den collector's edition alırdım.

Dostum şaka yapıyorsun heralde gercekten 180 tl mı ya oyun ben o kadar para bırıktırmedım daha dogrusu vardı harcadım offf spotcuda ne kadar acaba en fazla 140-150 tl verebilirim yha

Oyunun TR fiyatı, normal versiyonu için 180 - 190TL collector's edition ise 225-250TL arası.

Dışarıdan getirmeye kalktığınızda normal versiyon 110TL collector's edition ise 160TL

Spotçular büyük ihtimalle 130TL den satacaklardır.

Ancak bir ihtimal gerek oyunun İstanbul da geçmesi gerekse de 140TL den MW3 kapış kapış satılmasından
    ilham alıp 140TL den satabilirler.

Aslında Collector's Edition ile gelen ekstra single bölüm ''Vlad the impaler's prison'' ve bu bölümde sahip
    olabildiğimiz kılıç ilgimi çekmiyor da değil.

Gerçi bu bölüm büyük ihtimalle Psn de ayrı olarak satılacaktır hatta önceki oyunlar gibi oyunun kendisi de
    Psn'e gelebilir.

>>Assassin's Creed: Revelations<<

>>Assassin's Creed: Revelations<<

• quote:

quote:

@Modernova

Spotcuda oyun 129 tl fezada satışta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: creed73

quote:

quote:

@Modernova

geldimi oyun fezaya?

• bu oyun psn ye düşmeyecekmiydi arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

quote:

quote:

quote:

@Modernova

geldimi oyun fezaya?

gelmiş ayirttim bir tane Ahmet'e 4 Levent feza

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@Modernova

geldimi oyun fezaya?

sağol yarın alırım bende 2.bölgedir inşallah oyun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@Modernova

geldimi oyun fezaya?

sağol yarın alırım bende 2.bölgedir inşallah oyun

2.bölge

• quote:

quote:

quote:

@Modernova

Dostum suana kadar hiç spotcudan oyun almadım güvenilir mi orası emin olmak istiyorum 4.leventte banada yakın

• Yarın bizim adamada oyun gelebilirmiş. Umarım gelirde alırız artık sabırsızlanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert4ever

Yarın bizim adamada oyun gelebilirmiş. Umarım gelirde alırız artık sabırsızlanıyorum

Dostum telefon açtım sordum ayrıyetten arkadasın evı yakında oraya ona sordurdum yarın sabah geliyor demiş adam fiyatı 139 tl olucakmıs
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mert4ever

Yarın bizim adamada oyun gelebilirmiş. Umarım gelirde alırız artık sabırsızlanıyorum

Dostum telefon açtım sordum ayrıyetten arkadasın evı yakında oraya ona sordurdum yarın sabah geliyor demiş adam fiyatı 139 tl olucakmıs

Uğur Özdağdan bahsediyorsun değilmi?
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.