Şimdi Ara

>>Assassin's Creed: Revelations<< (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.799
Cevap
6
Favori
95.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mert4ever

quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

quote:

Yarın bizim adamada oyun gelebilirmiş. Umarım gelirde alırız artık sabırsızlanıyorum

Dostum telefon açtım sordum ayrıyetten arkadasın evı yakında oraya ona sordurdum yarın sabah geliyor demiş adam fiyatı 139 tl olucakmıs

Uğur Özdağdan bahsediyorsun değilmi?

Ne kadar şifreli konuşuyorsunuz yahu '' Bizim adam ? '' Rahat rahat paylaşın bizlerle.

MW3'ü 140TL den kapış kapış alanları gerçekten de buradan tebrik ediyorum. Artık her sağlam oyun 140TL

150TL olsun yine gidip sıra olurlar.(bize müstahak)

• Spotçu desem, biraz daha kaba olabilirdi ama buda kaba olmuş baya. Neyse

Yarın geliyormuş oyun, 130'a alacağım inşallah
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: creed73

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: C.@.N

@Modernova

Daha önceki oyunlara bakacak olursak bu oyunda da en azından alt yazı olmalıydı.Ama pek ''takılmadığımız'' için es geçilmiş.

TR dublajlı ve alt yazılı Uncharted 3 130TL ama oyunun geçtiği yerlere rağmen bir alt yazının bile çok görüldüğü ACR = 180TL

Ne kadar değer görüyorsan o kadar değer vereceksin.

Şu oyuna dublajı geçtim en azından bir alt yazı ekleselerdi 60TL fazla para verip TR'den collector's edition alırdım.

Dostum şaka yapıyorsun heralde gercekten 180 tl mı ya oyun ben o kadar para bırıktırmedım daha dogrusu vardı harcadım offf spotcuda ne kadar acaba en fazla 140-150 tl verebilirim yha

Spotcuda oyun 129 tl fezada satışta.

Dostum suana kadar hiç spotcudan oyun almadım güvenilir mi orası emin olmak istiyorum 4.leventte banada yakın

kendimden daha cok güvenirim bu kadar yeterlimi kardeş. oyunlar ilk ahmete gelir trde.

• quote:

Spotçu desem, biraz daha kaba olabilirdi ama buda kaba olmuş baya. Neyse

BF3'le takas et derim 130 TL verilirmi yahu
  • 1-2 güne ben de takasla alırım. MW3 single bitti zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

quote:

Spotçu desem, biraz daha kaba olabilirdi ama buda kaba olmuş baya. Neyse

BF3'le takas et derim 130 TL verilirmi yahu

Oyun sayım az, 4. kutulu oyunum olcak. Ondan sonra takaslaya takaslaya giderim

• Collector's Edition getiren spotçu yok mu ? Gören duyan olursa burada paylaşsın bir zahmet.

O bölüme ve kılıca kafayı çok pis taktım.
  • Oyunu alipta oynayan arkadaslar varmı? Oyun nasıl özet gecebilirmi izlenimlerini
  • Saat 16:00'de oyun elimde olacak, fotoğrafları konuya eklerim.
  • Arkadaslar oyun elime geçti sonunda biraz oynama fırsatı buldum.Fezadan aldım special collection 140 tl.Oyuna gelicek olursak oyun harika tek kelime ile nasıl anlatıcagımı bilmıyorum ama kelimeler yettigi kadarıyla anlatayım spoiler vermeden :)Öncelikle türkçe dublaj veya alt yazı yok diye kızmıstık biraz haklıydık ama ubisoft genede oyunun içine ara ara türkçe konusmalar eklemis.Mesela halkın konusmaları türkçe cogunun.Neler soyledıgını soylemeyeyım alınca oynayın gorun :) Daha sonra askerler ve Yusuf Tanzin konusmasına türkçe baslıyor mesela sonra ingilizce devam ediyor.Her ne kadar dublaj yada alt yazı kadar tatmin etmesede genede çok güzel olmuş.Yeni hook blade ise oyuna ayrı bi hava katmıs artık daha rahat tırmanabiliyoruz hızlı tırmanıyor baya yaslı olmasına ragmen ezio :)Galata kulesinden istanbul bi harika görünüyor zaten.Grafikler gene super.Osmanlı kültürü bence aynen aktarılmıs oyunda.Yani tek eksik bi türkçe dublaj yada alt yazı.Onlarda olsaymıs hayatımda oynadıgım en ıyı oyun olurmus diyebilirim.Neyse benı fazla tutmayın gideyim kaldıgım yerden devam edeyım oyuna.Daha bombaları falan kullanamıyoruz ama ogrenicez artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiuKang -- 14 Kasım 2011; 16:37:03 >

• Galata kulesinden istanbul goruntu biraz kötü ama idare edin :)

• @LiuKung

Ezan okunuyor mu acaba İstanbul'da merak ettim açıkcası. :)
  • Bahçelievler civarında oyunu almak isteyenler benimle iletişime geçsin
  • Oyun şimdi en ucuz nerede satılıyor ? Thehut'ta £37.85,yani 108 Tl'ye civarı filan.Başka ucuz bildiginiz yer var mı ?
  • Bende Mecidiyeköy'den special edition sürümünü 130TL' ye aldım.

Aslında Vlad the impalar's prison bölümü ve
    kılıç için collector's edition istiyordum.
    Ancak hem xbox hem de bu konuda paylaşılan
    resimlerden sonra daha fazla dayanamadım:)

Zaten o bölüm daha sonra psn üzerinden satılacaktır hatta bir süre ücretsiz indirilebilir
    içerik olarakta psn'de görebiliriz .
  • beyler teknosa, bimeks gibi yerlerde satılacağı fiyat belli mi?
  • diğer bir konuda yazmıştım buraya yapıştırıyım..

oyunu aldım ps3'te oynuyorum inanılmaz güzel olmuş harika,muhteşem,süper. Türkçe kelimeler arada kullanılıyor.Şahane,Müthiş,Hoşgeldin,Çabuk,Nerden Buldun..... gibi gibi.Ayrıca Konstantiniye,Konstantin falan takılmayın oyunun başlarında istanbul'a ilk ayak bastığımızda bu şehrin diğer ismi Istanbul falan diye konuşma geçiyor Yusuf ve Ezio arasında oyun süper kesinlikle alıp oynayın

ayrıca ezan okunuyormu diye sormuş şanışer evet okunuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: aecgfb

beyler teknosa, bimeks gibi yerlerde satılacağı fiyat belli mi?

Normal Sürüm: 180 TL
    Day 1 Edition: 180 TL
    Collector's Edition: 225 TL
  • IGN notunu verdi,:8.5
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.