Şimdi Ara

>>Assassin's Creed: Revelations<< (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.799
Cevap
6
Favori
95.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 139 tl ye spot satışa sunuldu. takas dışında alternatifiniz olmasın.
  • Sanırım oyunun bitmesine az kaldı, 5. ve son anahtardayım. Oyunu saatlerce oynadım gözüme Tekme bile atamadığınız adamlar haricinde birşey çarpmadı. Oyunda bazıları o kadar güçlüki X'e basınca tekme atılamıyor birde elinde silah var resmen savunmasız kalıyorsunuz. En sinir olduğum özelliklerden biri. Dışarıdaki insanların bazıları türkçe konuşuyor, görev aldığımız adamların ağzından türkçe laflarda çıkabiliyor. Ezionun türkçe olarak bir tek ''arkadasim'' dediğini duydum oda Assassinsleri kurtarırken
  • Oyun seriye yenilik getirmediği ve İstanbul da geçtiği için (Türk düşmanlığı) genel olarak sitelerden çok yüksek puanlar alamadı. Metacritic ortalaması 80 de kaldı. AC2 ve Brotherhood 90 üstü ortalamaya sahip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Oyun seriye yenilik getirmediği ve İstanbul da geçtiği için (Türk düşmanlığı) genel olarak sitelerden çok yüksek puanlar alamadı. Metacritic ortalaması 80 de kaldı. AC2 ve Brotherhood 90 üstü ortalamaya sahip.

he sorma editörlerde bu oyun istanbulda geçiyo türklere ölüm diye düşünüp puanları kıscaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Oyun seriye yenilik getirmediği ve İstanbul da geçtiği için (Türk düşmanlığı) genel olarak sitelerden çok yüksek puanlar alamadı. Metacritic ortalaması 80 de kaldı. AC2 ve Brotherhood 90 üstü ortalamaya sahip.

he sorma editörlerde bu oyun istanbulda geçiyo türklere ölüm diye düşünüp puanları kıscaklar

Siz neyin ne olduğunu bilmiyorsunuz. Tarih okuyun biraz.
  • Her bokuda "onlar türk düşmanı"ya getirmekde efsane bir davranış.
  • Gercekten oyun bi harika ya bence en iyi serisi diyebilirim.Kuleleri alıp ordakı dukkanları acıyorduk mesele brotherhood da bitiyordu.Ama bu seride tapınak sovalyelerı tekrar fethedebiliyor kendımız savunuyoruz o cok guzel olmus.Bende 3.anahtardayım bilerek oyunu yavas yavas oynuyorum butun hazınelerı anımus flagları topluyorum vıewpoıntlerı dükkanları acıyorum.Halkı kurtarım assasin yapıyorum goreve gonderıyorum falan kısaca elımden geldıgı kadar butun herseyı yapıcam bu oyunda bitirdigimde eksik hiç birsey kalmıcak harika ya oyun :) En sevdigimde sandal ile karsıya gecmek ayasofyadan galata tarafları :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Dünyanın en ünlü oyun inceleme sitesi IGN, 8.5 vermiş.

http://uk.ps3.ign.com/articles/121/1212370p1.html

IGN motora bağlamış gibi her AC oyununa 8 küsür veriyor zaten.. Neyini beğenmemişler?

İGn , gamespot benim icin önemli değil..bu oyun benim icin 10'luk bir oyun hele eski istanbulda geçiyor ise :-))

Benim oyun almadan önce incelemelerine baktığım sayılı sitelerden ikisi.

Eskiden bsc incelemelerini de ciddiye alırdım
    Ama son zamanlarda oyunlara verilen
    puanları gördükten sonra pek dikkate almamaya başladım.

Ama tabi son dediğinizde çok haklısınız.
    Beğendikten sonra baskasının ne dediği
    hiç önemli değil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodion Raskolnikov -- 15 Kasım 2011; 19:09:44 >

• Kuleleri almadan önce o tepesinde kırmızı işaretli olan adam(haç işareti) o adamı bazen gittiğimde bulamıyorum yani oyunda işareti falan görünmüyor. Nasıl bulup öldürebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertLIVE -- 15 Kasım 2011; 19:14:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert4ever

Kuleleri almadan önce o tepesinde kırmızı işaretli olan adam(haç işareti) o adamı bazen gittiğimde bulamıyorum yani oyunda işareti falan görünmüyor. Nasıl bulup öldürebilirim?

L3'e bastığınızda hedefiniz adamlar içerisinde beliriyor..L3'e ikinci kez basıp normal moda geçtiğinizde ise artık hedefinizin üzerinde işaret çıkıyor
  • quote:

quote:

Kuleleri almadan önce o tepesinde kırmızı işaretli olan adam(haç işareti) o adamı bazen gittiğimde bulamıyorum yani oyunda işareti falan görünmüyor. Nasıl bulup öldürebilirim?

L3'e bastığınızda hedefiniz adamlar içerisinde beliriyor..L3'e ikinci kez basıp normal moda geçtiğinizde ise artık hedefinizin üzerinde işaret çıkıyor

Orda hangi adamların üzerine bakıp bulabilirimki, onu bulana kadar zaten düşmanlar ordan fırlayıp tüfekle saldırıyorlar sinir bozucu birşey.
  • Beyler, oyunun yakın zamanda psn'ye gelme ihtimali var mı?
  • Çok yakın zamanda yoktur. 3-4 ayı belki bulabilir.
  • quote:

quote:

quote:

Orda hangi adamların üzerine bakıp bulabilirimki, onu bulana kadar zaten düşmanlar ordan fırlayıp tüfekle saldırıyorlar sinir bozucu birşey.

Direkt gidip hedefi arama. Haritada kırmızı işaretli olan askerleri hallet sonra daha rahat oluyor. Çatıdakileri ama yerdekilerle uğraşma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No-One -- 15 Kasım 2011; 20:48:20 >

• Yine mükemmel bir oyun olmuş ancak çok kısa sürdü.

Erken bitirmemek için ne kadar çabalamış olsam da 3 gün anca dayanabildim.
  • AC: Revelations'ın İlk DLC'si Şu Tarihte Geliyor!

Assassin's Creed: Revelations çıkar çıkmaz ilk indirilebilir içeriğinin tarihi verildi. Ubisoft, bugün yaptığı açıklamalyla Ezio'nun son macerasını içeren Revelations'ın ilk DLC'sinin 13 Aralık'ta çıkacağını duyurdu.

"Ancestors" adlı karakter paketi oyuna 4 yeni multiplayer karakteri ekleyecek. Bu karakterler Privateer, Corsair, Brigand ve Gladiator olarak sıralanıyor. Playstation Network'te 3.99 dolara satılacak olan bu karakter paketi, Xbox Live'de 320 Microsoft puanına satılacak.

Assassin’s Creed: Revelations, bugün Playstation 3 ve Xbox 360 için çıkışını gerçekleştirdi. Bu ay sonunda PC için de raflardaki yerini alacak.

http://bolumsonucanavari.com/Haberler-AC_Revelationsin_ilk_DLCsi_Su_Tarihte_Geliyor-21805.htm

• Dövüş sistemini hiç sevmedim, tonlarca hata dolu, düşman yapay zekası rezalet.. adamın dibine kadar giriyorsun bir zahmet kılıcı çekip sana hamle yapmaya kalkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi french press -- 15 Kasım 2011; 23:37:58 >
  • Bitirince satmak isteyenler PM atsın.
  • oyunu aldım bakalım nasılmış
  • uncharted 3 ile takaslasam üste sizce ne veryim fiyat?
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.