Şimdi Ara

>>Assassin's Creed: Revelations<< (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.799
Cevap
6
Favori
95.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TMF

Oyunu oynayan arkadaşlara sorum; Osmanlıyı küçük düşürücü vea aşağılayıcı herhangi birşey varmı oyunda?Yorumunuza göre alıcam oyunu.

Kaç gündür oynuyorum öyle birşeye rast gelmedim. Düşmanımız hep Bizans olarak gösteriliyor. Osmanlı öldürüp öldürmemek tamamiyle sana kalmış. Bu da nasıl; yolda geçen askerlere sataşırsın veya çatıdakileri öldürürsün falan.

Hatta geçen Bizanslıları taktım peşime, yolda koştururken bizim Osmanlılar da gördü bunları, direkt saldırdılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

quote:

Oyunu oynayan arkadaşlara sorum; Osmanlıyı küçük düşürücü vea aşağılayıcı herhangi birşey varmı oyunda?Yorumunuza göre alıcam oyunu.

Kaç gündür oynuyorum öyle birşeye rast gelmedim. Düşmanımız hep Bizans olarak gösteriliyor. Osmanlı öldürüp öldürmemek tamamiyle sana kalmış. Bu da nasıl; yolda geçen askerlere sataşırsın veya çatıdakileri öldürürsün falan.

Hatta geçen Bizanslıları taktım peşime, yolda koştururken bizim Osmanlılar da gördü bunları, direkt saldırdılar.

Free olarak sorun yok zatende ana senaryo gereği bir yamuk yok yani ?

• quote:

quote:

quote:

Free olarak sorun yok zatende ana senaryo gereği bir yamuk yok yani ?

Senaryoda tanıştığımız adamlar hep Türk ve Türklerle görevleri yapıyoruz. Dediğim gibi hem free hem de senaryoda şuana kadar öyle birşey görmedim. Olumlu yönde yani, rahatlıkla alabilirsin.

• Tamamdır o zaman bilgilendirme için teşekkürler

Söz konusu fransızlar olunca güven olmuyor işte
  • oyunu bitern arkadaşlar oyunu ben de bitirdim ama hç bişey anlamdım pm atın sonunu açıklarmısınız ing yok
  • quote:

Tamamdır o zaman bilgilendirme için teşekkürler

Önyargılı bakmamak lazım. Şehir harika modellenmiş. Çevre ise tam anlamıyla yaşıyor. Nargile içeninden, çatıda minder serip oturup sohbet edeninden tut da hokkabazına kadar. Ben sokaklardaki dükkanların hepsini açmaya çalışıyorum. Şehir daha da canlı bir hale geliyor. Bazen İstanbul'un manzarasına bakarken bazen de halkı dinlerken görevleri bile unutuyorum.

• quote:

quote:

Önyargılı bakmamak lazım. Şehir harika modellenmiş. Çevre ise tam anlamıyla yaşıyor. Nargile içeninden, çatıda minder serip oturup sohbet edeninden tut da hokkabazına kadar. Ben sokaklardaki dükkanların hepsini açmaya çalışıyorum. Şehir daha da canlı bir hale geliyor. Bazen İstanbul'un manzarasına bakarken bazen de halkı dinlerken görevleri bile unutuyorum.

130 tl spottanmı aldınız hocam oyunu ?

• Desmond'un 5 görevinide bitirdim, Outfits bölümünde Desmond açıldı istediğimiz zaman onu seçip Desmond olarak geziyoruz onun sesleriyle ve arkasında kılıcı hookblade'dide var çok ilginç olmuş
  • quote:

quote:

quote:

130 tl spottanmı aldınız hocam oyunu ?

Spottan aldım ama takas ile aldım. Benim için arşivlik bir oyun zaten.

• Benımde tez vakitte almam lazım
  • arkadaşlar oyun fena kasıyor kalabalıkda sonra hızlı koşarken,aksiyonlu yerlerde neden oluyo anlamadım sizden bu sorunu yaşıyan varmı
  • öldürdüğümüz adamlar yere düşünce (özellikle çatıdakiler) yine çarşaf gibi buruşup katlanıyorlar mı?
  • quote:

Benımde tez vakitte almam lazım

Steam accountunda yorum kısmında yazanlar hiç hoş degil.Şikayet et istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YCHN777

Kimi arkadaşlar soruyordu, oyunu D&R gibi yerlerde bulabilecekmiyiz diye… Az önce D&R'dan mail geldi. ACR normal sürüm PS3 ve xbox için 199.99tl, ACR Collectors Edition ise sadece Ps3 için ( xbox için fiyat listede yoktu, sanırın daha sonra gelecek ) 249,99tl.
    Bilgilerinize…

200 mü?? Allah'ım sen büyüksün
  • Gercekten oyun cok guzel..osmanliyla hiç karsı karşıya gelmiyoruz hatta peşimizde birileri oldugunda direk onlarda girişiyor bu cok hoşuma gitti..cok guzel yansıtmışlar istanbulu
  • quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Benımde tez vakitte almam lazım

Steam accountunda yorum kısmında yazanlar hiç hoş degil.Şikayet et istersen.

Onların hepsi yakın arkadaşlarım şerefsizler işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeeb12

arkadaşlar oyun fena kasıyor kalabalıkda sonra hızlı koşarken,aksiyonlu yerlerde neden oluyo anlamadım sizden bu sorunu yaşıyan varmı

up
  • quote:

quote:

arkadaşlar oyun fena kasıyor kalabalıkda sonra hızlı koşarken,aksiyonlu yerlerde neden oluyo anlamadım sizden bu sorunu yaşıyan varmı

up

O sorunu bazen ben de yasiyorum. Brotherhood'ta falan da oluyordu.Guncellemeler de yaramamisti. Zaten ise yarasa Revelations'da da olmazdi.
  • Deliricem ya, oyunda nerdeyse her yeri açtım hala askerler saldırı yapıyor gidip kuleyi koruyoruz vallahi bıktım artık oyundan soğutuyor bu özellik beni ne kadar saçma birşey oyunda rahat yok yav
  • arkadaşlar oyunun başlarında bi yerde takıldım :
    ben bi çatıdayım top atışı yapıyorum ve bi yerlere asker yerleştirmem isteniyor tıkandım burda ne yaptıysam olmadı
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.